o iyi akşamlar bayanlar..içimi dökmek için birşeyler yazmak istedim. sizlerle dertleşmek biraz rahatlamak istiyorum... erkek arkadaşımla evlilik için konuşuyoruz bu yıl evlenelim diyoruz ama bu aralar pek sessiz bu konuyu açmıyor ben açsam cevap vermiyor. geçen gün kızdım ben seninle evlenmek için can atmıyorum istemiyorsan söyle bu kadar ilgisiz olmandan rahatsızım dedim. oda ben seninle evlenmek istemesem yanında ne işim var ne zaman istesen yanına gelirim herişine koşarım falan dedi. ben mobilya çeyiz ev eşyası derdine düştüm adam sakin. biz kendi aamızda evlilik konuşuyoruz onun ailesi beni biliyor benim babam hariç ablam annem biliyor... ilk başlarda erkek arkadaşım bu dönemde bahçe işlerinin olduğunu o yüzden ailesinin beni istemeye gelmesinin imkansız olduğunu araya ramazanda girince bizim olursa nişan-düğünüğn eylül ekimde olacağını söyledi. bende işim gereği eylülde ekimde yoğun olurum desemde onun takvimi böyle..bir de diyorki ne var evlenmeye kalsak 2 günde eşyaları seçeriz gidersin gelinlik alırsın odan toplan 1--2 gün sonra 15-20 günde heriş biter evlenirmişiz. şimdi,den kasmamalıymışız.. hayır foruma bakıyorum kızların herişe koşmaktan harap olduğu ortada. o kadar zor ki diye yazıyorlar. bende onların yazılarını kaçırmam genelde bakarım. maşallah hepside özenerek güzel nişan düğün yapıyorlar ama 15-20 günde değil aylar öncesinden hazırlanıyorlar. bende herkes gibi eksiğim az olsun herşey güzel olsun istiyorum ama kımıldayan yok. çok düşünüyorum yarın birgün şöyle demek istiyorum cnm biz evlensek bile bu yıl olmaz çünkü paltır küldür evlenmek istemiyorum yapacaklarım kısa zamanda olmaz olanda içime sinmez o yüzden bnce biz bu kafayla ancak seneye evleniriz diyeceğim ama yaşımız büyük ben 29 yaşında o 31 yaşında. onunkiler bekler belkide bu sefer benim aile evlen evde kaldın ailemi geçtim çevre baskısını size anlatamam bu konuyu hiç açmak bile istemiyorum. eve gidince talipte çok oluyor amöannn sıkıldım gece gece..