Erkek arkadaşım hiç evlenmemiş. Ailesi beni istemiyor.

Eğer erkek arkadasın seni seviyorsa sende onu seviyorsan ve geçmişine saygı duyuyorsa bir şekilde ailesini de ikna edebilmeli.
Aileler daha doğrusu toplum Evlenip ayrılmış kadına sanki bir ahlaksızlık yapmış gibi Bakıyor. Halbuki herkes ayrılabilir evlenmek kadar doğal hele de günümüzde. Sanıyorlar ki hep başkalarının basına gelir kendi kızlarının basına gelmez.
Neyse konu sahibi bu konuda o aile ile muhattap sen değilsin erkek arkadasın seni seviyorsa sevgisinin arkadasında dursun

Eğer erkek arkadasın seni seviyorsa sende onu seviyorsan ve geçmişine saygı duyuyorsa bir şekilde ailesini de ikna edebilmeli.
Aileler daha doğrusu toplum Evlenip ayrılmış kadına sanki bir ahlaksızlık yapmış gibi Bakıyor. Halbuki herkes ayrılabilir evlenmek kadar doğal hele de günümüzde. Sanıyorlar ki hep başkalarının basına gelir kendi kızlarının basına gelmez.
Neyse konu sahibi bu konuda o aile ile muhattap sen değilsin erkek arkadasın seni seviyorsa sevgisinin arkadasında dursun
Cagdısı, adaletsız algısı olan 1 toplum...yazık

4-5 ay felan ancak durum şu benim ikinci beyefendininde birinci evliliği olduğu için beni ve ailemi kullanmaya çalıtı maddi açıdan en sonunda ayrıldım... çalışmıyordu bile ben seni bu halinle kabul ettim sen .çalış ailen versin kirayı felan yapınca koşarak mahkemeye gittim lanet olsun dedim ve tek celsede boşadım..
Helal sana...cok ıyı etmıssın..

Pes etmiyeyim mi ben de mücadele edeyim mi Zaman'la onlar pes eder mi
Sevgilin net durus sergilerse pes ederler
Bennde bosanmıstım
Şimdki kocam hiç evlenmemişti
Eşimin ablası iki cocukla bosanmasına ragmen, kv eşime biz sevgiliyken “başlamadan bitir” demiş.
Eşim bitirmedi ve ailesi eşimden cekindiği için bunu bana hiç yansıtamadı ve biz evlendik
Hoş ailesi ile baska sorunlarım var ama biz eşimle. Mutluyuz
Darısı basınıza

Back
X