- 3 Haziran 2018
- 116
- 123
- 53
- 36
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Ya bilmiyorum herkesin düşüncesi farklı bence.Mesala ben evliyim iki çocuğum var.Evlenmeden cinsel birleşmeye karşıyım ama sarılıp uyumaya yada ufak tefek sevismelere karşı değilim.Hele bi yastan sonra tamamen fizyolojik ihtiyaç.Birbrilerini görmüyorlarmış uzun süre bisüre de görmücekler.Bence çok abartacak bişe yok hatta gidecek Olan ben olsaydım ben de reglim askım haftaya geleyim derdim yani.Bunun sevgiyle alakası olduğunu düşünmüyorum tabi kendi fikri herkesin.Ben eşimle bile regl zamanlarımda sarılmıyorum sarılmasına izin vermiyorum hoşuma gitmiyor kişi görüşleri yani direk damgalamak hoş değil tabi bence.Sevmiyor kullanıyor fln günahını almak gibi 4 senelik iliski tanımıyorz da sonuçta.Ben olsam bende gitmezdim net haftaya görüşelim rahatça Özlem giderelim sarılalım yani görüşler farklı olabilirregl oldugun ıcın gelmıyorum dedıkten sonra ne fark eder kı
Ama diğer hafta gelecekmiş adam bi yıl sonra görüşelim dememis
ben karsı degılım kısıler kendı hayatlarında ne ısterlerse yaparlar benı ılgılendırmez derım hepYa bilmiyorum herkesin düşüncesi farklı bence.Mesala ben evliyim iki çocuğum var.Evlenmeden cinsel birleşmeye karşıyım ama sarılıp uyumaya yada ufak tefek sevismelere karşı değilim.Hele bi yastan sonra tamamen fizyolojik ihtiyaç.Birbrilerini görmüyorlarmış uzun süre bisüre de görmücekler.Bence çok abartacak bişe yok hatta gidecek Olan ben olsaydım ben de reglim askım haftaya geleyim derdim yani.Bunun sevgiyle alakası olduğunu düşünmüyorum tabi kendi fikri herkesin.Ben eşimle bile regl zamanlarımda sarılmıyorum sarılmasına izin vermiyorum hoşuma gitmiyor kişi görüşleri yani direk damgalamak hoş değil tabi bence.Sevmiyor kullanıyor fln günahını almak gibi 4 senelik iliski tanımıyorz da sonuçta.Ben olsam bende gitmezdim net haftaya görüşelim rahatça Özlem giderelim sarılalım yani görüşler farklı olabilir
sevişmese de bu gây derler+++++++++
Sorsak şimdi kimse karşı değildir evlilik dışı ilişkiye.Ama bilinçaltında evlenmeden önce seks istiyorsa bir erkek sapık damgası var.Seven adam ne yapsın,yok aşk böyle bir şey değil falan demişler,hayır aşk tam olarak da böyle bir şey insan dokunmak ister,dokunamadığı anda oturur hayal ederZaten aşk dediğimiz duygu da insanoğlu sürekli çiftleşsin diye ortaya çıkmış kimyasal bir olay.
Yani herkesin görüşü farklı iste ben sizin gibi düşünmüyorum mesala ama birbirimize saygımız var.Benim eşim mesala regl ol gel sarılayım kafasında ama ben istemiyorum sevmiyorum o süreçte uzağım yani hani anlatmak istediğim o üslup yanlış ama ben de öyle düsünebilirdim.Sanırım çok duygusal değilimben karsı degılım kısıler kendı hayatlarında ne ısterlerse yaparlar benı ılgılendırmez derım hep
ama kocam bıle ıyı reglsen gelmıyorum o zaman dese yavaş derım zoruma gıder
sadece cınsel ılıskıye gırebılecegı zaman gelecek gorecek adamın bana geregı yok derım hersey cınsellık degıl cunku adam benı ozlememıs kı sırf cınsellık ıcın gelıyor demek kı dıye dusunurum bu ıtıcı ıncıtıcı resmen kukun varsa varsın yoksa yok der gıbı
hanı hay allah ne hayaller de kurmustum oysa kı neyse bu sefer sarılır sarmalarınız acısını sonra cıkarırız da demıyor adam uslup yaklasım onemlı yanı
herseyın yolu yordamı var bu hafta regl e denk gelmıs olabılır hıc gorusmeyecek degıller yarın ayrılacak degıller nasıl olsa gorusecekler kaç kaç yok kı cınsellıge susamıs gıbı davranıyor bu denlı acelesı varmıs gıbı
kullanma lafına bende gıcık oluyorum kullanmaksa ıkı taraf bırbırını kullanıyor o zaman :) bazı konu sahıplerı benı kullandı dıyor ya da yorumlarda erkek senı kullanıyor dıyor bana tuhaf gelıyor ıkı kısının rızasıyla olan bırsey kımse kendını kullandırtmasın o zaman :) o da nasıl bır kelımeyse katı meyve sıkacagı sanki
Cık cık cık, adamceyizi metalaştırmışsınız adetaEşim askerken evci cikabiliyordu, (ama bunun icin benim cumadan gidip onu almam gerekiyordu falan, teferruatli isti yani) ben de regl oldugum haftalarda almiyordum
Demek kullaniyormusum adamı, sapik falanim da herhalde
Ben de yorumları okuyunca ben sapıkmısım dedim hahaha sevgisiz ruhsuz şukursuz naletimEşim askerken evci cikabiliyordu, (ama bunun icin benim cumadan gidip onu almam gerekiyordu falan, teferruatli isti yani) ben de regl oldugum haftalarda almiyordum
Demek kullaniyormusum adamı, sapik falanim da herhalde
Cık cık cık, adamceyizi metalaştırmışsınız adeta
Ben de yorumları okuyunca ben sapıkmısım dedim hahaha sevgisiz ruhsuz şukursuz naletim
Ailesiyle tanıştık evlilik konuşuyor şöyle olsun böyle evlenelim diyorKendini üzme benim için demesine takıldım bende değmez mi demek istedi seni sadece cinsellik için mi düşünüyor acaba güzel vakit geçirdiği kız. Hiç evlilik konusunda konuşmanız oldu mu ailesiyle tanışıyor musunuz?
Evet görüşürdük görüşünce olurdu böyle şeyler ama ilk kez böyle bir durum ile karşılaştım ona söyledim ben iptal edecegını bile düşünmemiştim aklımın ucundan bile geçmedi öğlen gibi söyledim bu durumu da saat dörtteyfi bileti . Ama gelmeyecegını söyledi benimle dalga geçer gibi konuşunca süpriz yapar sandım onu da yapmadı dün gece uzunca bir mesaj yazmış işte ben düşünemedim o an bir karar vermem gerekiyordu gelmemeyi seçtim salı daha iyi vakit geçiririz diye düşündüm gibi upuzun mesajlar atmışŞimdi siz öyle yazmışsınız ki olaya kötü yorum yapılır.Ama bence siz cinsellik yasamıssınız yani az ya da çok.Yada aranızda bu konuşmalar var olaya o şekilde girseniz daha iyi yorumlar yapılırdı bence.
Bende sırf sarılması için gelmesini çok isterdimYa bilmiyorum herkesin düşüncesi farklı bence.Mesala ben evliyim iki çocuğum var.Evlenmeden cinsel birleşmeye karşıyım ama sarılıp uyumaya yada ufak tefek sevismelere karşı değilim.Hele bi yastan sonra tamamen fizyolojik ihtiyaç.Birbrilerini görmüyorlarmış uzun süre bisüre de görmücekler.Bence çok abartacak bişe yok hatta gidecek Olan ben olsaydım ben de reglim askım haftaya geleyim derdim yani.Bunun sevgiyle alakası olduğunu düşünmüyorum tabi kendi fikri herkesin.Ben eşimle bile regl zamanlarımda sarılmıyorum sarılmasına izin vermiyorum hoşuma gitmiyor kişi görüşleri yani direk damgalamak hoş değil tabi bence.Sevmiyor kullanıyor fln günahını almak gibi 4 senelik iliski tanımıyorz da sonuçta.Ben olsam bende gitmezdim net haftaya görüşelim rahatça Özlem giderelim sarılalım yani görüşler farklı olabilir
Karşı olmasalar bile yada evlilik öncesi cinsellik yaşasalar dahi seksi erkeğe ödül olarak görüyorlar+++++++++
Sorsak şimdi kimse karşı değildir evlilik dışı ilişkiye.Ama bilinçaltında evlenmeden önce seks istiyorsa bir erkek sapık damgası var.Seven adam ne yapsın,yok aşk böyle bir şey değil falan demişler,hayır aşk tam olarak da böyle bir şey insan dokunmak ister,dokunamadığı anda oturur hayal ederZaten aşk dediğimiz duygu da insanoğlu sürekli çiftleşsin diye ortaya çıkmış kimyasal bir olay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?