erkek arkadaşım ile masturbasyon

cokderdimvarcok

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2014
1
0
1
29
selam arkadaşlar benim erkek arkadaşımla 3,5 aydır ilişkimiz var ve sevişiyoruz tabi yüzeysel birbirimize masturbasyon yapıyoruz beni tahrik ediyor lütfen yardımcı olun bana ne yapmam gerekiyor artık bıktım çünkü bana yardım eder misiniz?Yardımınıza ihtiyacım var ::cry:

selam arkadaşlar benim erkek arkadaşımla 3,5 aydır ilişkimiz var ve sevişiyoruz tabi yüzeysel birbirimize masturbasyon yapıyoruz beni tahrik ediyor lütfen yardımcı olun bana ne yapmam gerekiyor artık bıktım çünkü bana yardım eder misiniz?Yardımınıza ihtiyacım var ::cry:
Dikkat et canim arzularina kapilip verme

Görmeden inanmam :KK53: ıııı yani şey, o yazacak bende görücem öyle inancam demek istedim :KK70::KK70:
3,5 ayda bu seviyeye gelmişler. 1 ay sonra soyle bir konuyla karsilasacagiz konu sahibi tarafindan ``sevgilimle seviyeli bir iliskimiz vardi, o beni elliyordu ben onu. Derken barnagi gayi gayiverdiii :KK23::KK53: zarim yirtildi. Nasil nerde diktirebilirm `` bla bla bla...

Anladığım kadarıyla sen yapmak istemiyorsun ama zorla seni tahrik ediyor.. Buna izin vermemelisin 3 buçuk ayda hicbir sevgili boyle birnsey istemez kendini korumalisin o adamdan zira başına daha kötüsü gelebilir seni daha kotu şeylere zorlayabilir.. Senin safligindan faydalanmak istemiş seni kullanıyor izin verme

rolleri değişin :KK14:

:KK59::KK59:

İleri dönemlerde pişman olacağın şeyler yapma. Gerekli olgunluğa geldiysen(Ki bence en az 25 yaştır bu) yinede hayat senin hayatın ve kimse karışamaz.

Back
X