ERKEK ARKADAŞIM EVLENDİKTEN SONRA ANNE BABASIYLA AYNI BİNADA YAŞAMAK İSTİYOR!!

E gitsin yaşasın, evlenmek zorunda mısın, rahat bırak yaşasın kendi haline ailesiyle, sen istemiyorsan niye dahil olmak zorundasın ki 🙄
Demi gitsin ailesiyle yaşasin,, geçen de kız kardeşiyle bir tartışma yaşadım zaten bana dediki 1 haftalık kızsın sen abim seni mi dinlicek ve bir de abim hakkında yorum yapma dedi

Demi gitsin ailesiyle yaşasin,, geçen de kız kardeşiyle bir tartışma yaşadım zaten bana dediki 1 haftalık kızsın sen abim seni mi dinlicek ve bir de abim hakkında yorum yapma dedi
Bu iliskiler şimdiden yüz göz olmuş suyu çıkmış, sal gitsin

Tahmini ne zaman yüzüm Güler
Bu iliskiler şimdiden yüz göz olmuş suyu çıkmış, sal gitsin
Demi cidden herkesin kafasına göre konuşmasi, kız kardeşinin beni ezmeye çalışması, yengesinin ben elti istiyorum diye diye şimdiden beni yanına çekerek manipüle etmeye çalışması bunlar benim hayatimi kaydirir gibi

Ailesi beni beğendi ilk başta sonra erkek arkadaşımla tanıştık.. konuşmaya başladık ciddi bir şekilde ilerliyoruz.. Ama aile apartmaninda yaşamak istemiyorum. Kız kardeşi de korkunç kıskanç.. şimdiden bana mobbing yapmaya başladı. Yok köydeki evde her işi yapacaksin, her şeyi sen yapacaksın.. sen yapacaksin tabi sen dururken ben mi yapicam vs... Lütfen bir aklı verin daha yolun başındayken.. Tüm bunlara nasıl sınır çizebilirim ?
Ayrılarak tabiki 😁

Valla ben 30 yaşında evlendim. Hiç evlenemicem diye saçma sapan biriyle evlenmektense otur babanın evinde. Evlenince kimsenin hayatına sihirli değnek değmiyor. Siz bir adamla evlenmeyecekseniz bu adamla evlenirseniz görümce kayınvalide kayınpeder elti kayınço size 8-10 tane koca olur bunlar.
Ben de 32 yaşında evlendim ve bir yerim eksilmedi geç evlendim diye😁 konu sahibi ile aynı yaşlarda iken Bi ana kuzusunu hayatımdan postalamıştım😁 cok da iyi yapmışım 😁

Tahmini ne zaman yüzüm Güler

Demi cidden herkesin kafasına göre konuşmasi, kız kardeşinin beni ezmeye çalışması, yengesinin ben elti istiyorum diye diye şimdiden beni yanına çekerek manipüle etmeye çalışması bunlar benim hayatimi kaydirir gibi
Kız sen kaç, yüzün anca o zaman guler, ne bu muhabbetler 30yillik gelin misin sen daha gelmeden herşey karışmış, kaç kaç

Bu oğlanla ben olmayacagim ya öyle hissediyorum bilmiyorum beni şaşırtır mi ama sanmiyorum
Siz bunu söylediniz mi görüştüğünüz kişiye
Yani kız kardeşin bana böyle söylüyor falan diye anlattınız mı
Ne dedi

Ben de 32 yaşında evlendim ve bir yerim eksilmedi geç evlendim diye😁 konu sahibi ile aynı yaşlarda iken Bi ana kuzusunu hayatımdan postalamıştım😁 cok da iyi yapmışım 😁
Ya bu yorum o kadar iyi geldi kiii çok teşekkür ederimmm, o kötü deneyiminden biraz daha bahseder misin sorun olmazsa

Hayır daha hiçbir şey olmadı
E neden katlanıyosunuz böyle Bi aileye daha ortada bişey yokken böyle üslup ve davranışlar var ilerde dönmek daha zorken ve bunlar artınca çok fazla zorlanırsınız yol yakınken dönün

Kız sen kaç, yüzün anca o zaman guler, ne bu muhabbetler 30yillik gelin misin sen daha gelmeden herşey karışmış, kaç kaç
Demi kaçıp kendimi kurtarayım düşmeyeyim bu tuzaklara.. açın benim gözümü siz ya iyice kandiracaklar öte beri

Kaçıp kendimi kurtaricam düşmeyecegim bu Ali Cengiz oyunlarina tarih böyle ömür boyu çile çeken gelin kızlarla dolu

Ya bu yorum o kadar iyi geldi kiii çok teşekkür ederimmm, o kötü deneyiminden biraz daha bahseder misin sorun olmazsa
Yok sorun değil elbette 😁 biraz uzun ama. Tanıştık ortak bi tanidik ısrarı ile. Hiç bana göre değildi görücü usulü falan. Sırf yakamdan düşsün araci olan kisi diye tanışıp daha konuşmam nolcak dedim gittim tanıştık sohbet muhabbet derken umduğum gibi olmadı. Güzel gitti görüştük sevgili olduk sonra. Arada saçma tartışmalar oldu her ilişkide olduğu gibi ama aramızda Bi sorun yoktu. Ama her buluşmada annesi arardı. Evden de gelse disardan da gelse. Başta normal diye düşündüm ben de annemle arkadaş gibiyim onlar da öyledir sandım. Zaman içinde baktım ki kadın yüzünden hic özel anımız yok. Her ortamda saçma sapan şeyleri bahane ederek araması sinirlerime dokunmaya başladı. Beraber olduğumuzu biliyor ama arıyor. O kadar sacma ki mesela komşular geldi oğlu kanepede zıpladı sinirlerim bozuldu. Başka gün de canim leblebi çekti dönüşte al diye aradım falan. Sürekli ben de burdayım demeye çalıştığını anladım artık. Rahatsız olduğumu uygun dille söyledim o da evin tek çocuğu ve babası olmadığı için herseyle mecbur ilgilendiğini idare etmemi söyledi. Yazik dedim tekmis ben saftirik bi de kendimi suçladım. Sonra bir iki kez kıskançlık gibi şeylerden ayrıldık barıştık. O surecte bi kez annesi yuzunden tartışıp benden ayrildigini itiraf etti. Ama pişman olmuş rest çekmiş benden başkasını istemiyormuş hayal dahi edemiyormus yalvardı yakardi. Seviyordum baristim. Çok baskı yaptı evlenelim artık diye aileleri tanıştırdık söz yüzüğü taktik. Bu arada kadınla tanışınca işin rengi daha da değişti. Benim saçım uzun diye saçını uzatmalar, onun saçı mi güzel benimki mi diye sormalar, ben tek kalınca korkarım memlekete donerim diye ağlamalar (amaci bizimle yaşa dedirtmek). Sevgilim evde farklı konuşuyor bana baş başa farklı. En son aramızı bozmak için yalan soyledi. Yüzleştik yalanı ortaya çıktı cevap veremeyince bayılma numarası yaptı. Sevgilim de yalan da olsa anneme güvenmek zorundayım dedi şok oldum. Gel yüzüğünü al dedim bitirdim. Sonrasında birkaç ay sonra yine peşimde koşmaya başladı yüz vermeyince damarıma basmak icin herseyi yaptı ama oyuna gelmedim hiç tepki vermedim. Pes etti en son şükür. Ben bu süreçte salak gibi hala sevdiğim için sürekli ağladım ama asla taviz vermedim dik durdum mantığımı kullandım. Beynimde biten olay elbet bir gün kalbimde de bitecek dedim ve öyle de oldu. 2 yıl sonra hiç aklımda yokken ve artık kimseyle olmaz derken şu an evli olduğum kişi ile tanıştım. Ve iyi ki o olmamış dedim mutluyum çok şükür Rabbime🤲 mantığına kulak ver pişman olmazsın. Evlenince hicbirsey düzelmez aksine katlanarak daha da artacak

Back
X