- 27 Ekim 2008
- 5.989
- 2.460
- 723
- Konu Sahibi prenses006
kızlar merhaba, şu anda çok üzgün ve kırgın olduğumdan mantıklı düşünemiyor olabilirim. o yüzden sizlerin yorumlarınızı görmek istedim. erkek arkadaşım birkaç gündür çok hasta. damarlarla ilgili bir rahatsızlığı var. sürekli ateşi çıkıyor bacağı morarıp şişti, zor yürüyor. kendisi yalnız yaşayan biri. ailesi de şu anda şehir dışındalar. dolayısıyla burda ilgilenecek pek kimsesi yok. ben de herzaman yanında olamıyorum. ben annemle yaşıyorum çalışıyorum ve dolayısıyla sürekli gidip yanında kalma gibi bir durumum olamıyor. ama içim hiç rahat değil fiziki olarak yanında olamasam da manevi olarak sürekli yanında olduğumu hissettirmek istiyorum. ve yalnız olduğu için de çok merak ediyorum. bunun sonucu olarak da mesaj atıyorum arıyorum ilgileniyorum. az önce öyle bi kelime sarfetti ki paramparça oldum. işin yok mu senin dedi mesajda bana. rahatsız mı oldun benden dedim. yeter ama dedi. peki kusura bakma o zaman sen istersen ararsın beni rahatsız etmeyeceğim seni artık dedim. cevap vermedi mesajıma. ben onu o kadar merak edeyim, onun için üzüleyim, o ise onunla ilgilendiğim için rahatsız olduğunu söylesin. böyle bir nankörlük olabilir mi acaba, tek suçum hastayken onu merak etmek,ilgilenmek,destek olmak mıydı. bunu haketmediğimi düşünüyorum. bu saatten sonra aramalı mıyım,yoksa aramayıp artık onun mu aramasını beklemeliyim, aramazsam hastayken destek olmayan bir de trip atan bir sevgili konumuna mı düşerim. yorumlarınızı bekliyor olacağım kızlar.