Erkek arkadasim isteksizz

hayat95

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2012
125
1
46
Kusura bakmayın konuyu +18 basiliginda acamadgm icin burdan yaziyorum. Erkek arkadasimla birbirimizi seviyoruz. Bazenleride sevisiyoruz. Sevisirken her sey iyi hos guzel ama sevgilim bosaldiktan sonra isteksiz oluyo sadece yanima yatiyo sariliyo hic konusmuyo bile bi 15 dk felan gecince kendine geliyo ama neysee meseka diyelimki bugün sevistik aradan iki uc gun geciyo bana soguk davraniyo zorla msj atiyo ariyo felan konusurken bile icnden gelerek konusmuyo anliyorum. Aradan bi dort bes gun gecince eski haline geri donuyo. Yani sevistik tamam ama benden uzaklasmasi ne demek niye uzaklasmak istesnki kotu bise yaptgni bana zarar verdgni mi dusunuyo acaba Sizce neden boyle oluyo? Bana karsi davranışları neden degisiyor?

Gozlerimin icine bakarken eriyip biten adam telefonum kapali diye ucarak evime gelip bana bi ton kizan adam niye kullansinki

Tekrar sana iyi davrandığı zaman görüştüğünüzde cinsellik istiyor mu? Çpk ayrıntıya girmemişsin bnmde aklıma bu geldi. Belki iş güç yoğundur ama her zaman oluyorsa normal değil.

Gene alıntı yapıyorum azıcık araştırma yapsanız boşuna konu açılmayacak.

http://blog.milliyet.com.tr/erkekle...ulasyon--sonrasi-ruh-hali/Blog/?BlogNo=283785

Gozlerimin icine bakarken eriyip biten adam telefonum kapali diye ucarak evime gelip bana bi ton kizan adam niye kullansinki
elinin altındasın neden seni kaybetmek istesin? gözünün içine bakıp eriyor ama her sevısme sonrası nedense kendıne 5 günde gelıyor, seni gözü görmüyor bu normal mı yani?

elinin altındasın neden seni kaybetmek istesin? gözünün içine bakıp eriyor ama her sevısme sonrası nedense kendıne 5 günde gelıyor, seni gözü görmüyor bu normal mı yani?
Ay tamam yaa deme oylee uzulmek istemiyorum :'( pislik kullaniyomu yani beni

Ay tamam yaa deme oylee uzulmek istemiyorum :'( pislik kullaniyomu yani beni
bak yarım saat önce yıne konu acmıssın. gercekten bundan sana bır yol olmaz. adam kafasına göre takılıyor senınle
kavga edıyorsunuz ve en sonunda arayan sen oluyorsun ve ayrılyorsunuz sebepsiz!
sonra 1 ay gecıyor aradan sana gelip özür dılıyor barısıyorsunuz
ama eskisi gibi olmuyor hiçbişi.
bana sevıyor gıbı gelmedi

ben de bundan bahsedecektim ancak konuda verdigi baska bilgiler de var. 4-5 gün sürer mi yahu?

konu sahibi,
sizi 5gün aramayan adamın nesini seviyorsunuz...?

Genel isteksizlik olabilir, depresyon olabilir, anksiyet bozukluğu olabilir, kendini yeterli görmüyor olabilir.. Olabilirde olabilir.

Bu o mu ya.. O zaman adam soğumuş senden. Ben de neler diyorum.

Kullanildiginin farkindasin.. cevabi once sen bulmussun zaten.. peki kabullenmek istemedigine ne demeli..
umarim fake bir konu acmissindir.. hakikatse bu yazdiklarin; zira hemcinsim olarak kucuk dusmeni ve ileride uzulmeni istemem..

Ah güzelim ah ben sana anlatayım neden isteksiz çünkü seni kullaniyo işi bitince istemiyor bile ne konuşmak ne başka bişey sonra tekrar arzuluyor sen normale döndü diyosun ama gözü dönüyor aslında Velhasıl kelam bu adamdan bi cacık olmaz sadece sex için varsın onun için....

Fazla acımasızca belki ama evet bende böyle düşüyorum bu konu hakkında. Cinsellik sadece ilişkinin bir parçasıdır. Ondan önceki ve sonraki duygular ilişkiyi yönetmez yani. Yönettiği anda da onun adı "welcome to fuckbuddy" gerçekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…