Artik adama ne yapiyorsan 5gunde kendine geliyo
Kusura bakmayın konuyu +18 basiliginda acamadgm icin burdan yaziyorum. Erkek arkadasimla birbirimizi seviyoruz. Bazenleride sevisiyoruz. Sevisirken her sey iyi hos guzel ama sevgilim bosaldiktan sonra isteksiz oluyo sadece yanima yatiyo sariliyo hic konusmuyo bile bi 15 dk felan gecince kendine geliyo ama neysee meseka diyelimki bugün sevistik aradan iki uc gun geciyo bana soguk davraniyo zorla msj atiyo ariyo felan konusurken bile icnden gelerek konusmuyo anliyorum. Aradan bi dort bes gun gecince eski haline geri donuyo. Yani sevistik tamam ama benden uzaklasmasi ne demek niye uzaklasmak istesnki kotu bise yaptgni bana zarar verdgni mi dusunuyo acaba Sizce neden boyle oluyo? Bana karsi davranışları neden degisiyor?
belki suçluluk duygusu hissediyordur ya da psikolojik olarak soğukluk dönemi geçiriyordurKusura bakmayın konuyu +18 basiliginda acamadgm icin burdan yaziyorum. Erkek arkadasimla birbirimizi seviyoruz. Bazenleride sevisiyoruz. Sevisirken her sey iyi hos guzel ama sevgilim bosaldiktan sonra isteksiz oluyo sadece yanima yatiyo sariliyo hic konusmuyo bile bi 15 dk felan gecince kendine geliyo ama neysee meseka diyelimki bugün sevistik aradan iki uc gun geciyo bana soguk davraniyo zorla msj atiyo ariyo felan konusurken bile icnden gelerek konusmuyo anliyorum. Aradan bi dort bes gun gecince eski haline geri donuyo. Yani sevistik tamam ama benden uzaklasmasi ne demek niye uzaklasmak istesnki kotu bise yaptgni bana zarar verdgni mi dusunuyo acaba Sizce neden boyle oluyo? Bana karsi davranışları neden degisiyor?
buna sesli güldümsperms loading please waiting....
Sevmiyor sadece tatmin olmak için seni kullanıyorKusura bakmayın konuyu +18 basiliginda acamadgm icin burdan yaziyorum. Erkek arkadasimla birbirimizi seviyoruz. Bazenleride sevisiyoruz. Sevisirken her sey iyi hos guzel ama sevgilim bosaldiktan sonra isteksiz oluyo sadece yanima yatiyo sariliyo hic konusmuyo bile bi 15 dk felan gecince kendine geliyo ama neysee meseka diyelimki bugün sevistik aradan iki uc gun geciyo bana soguk davraniyo zorla msj atiyo ariyo felan konusurken bile icnden gelerek konusmuyo anliyorum. Aradan bi dort bes gun gecince eski haline geri donuyo. Yani sevistik tamam ama benden uzaklasmasi ne demek niye uzaklasmak istesnki kotu bise yaptgni bana zarar verdgni mi dusunuyo acaba Sizce neden boyle oluyo? Bana karsi davranışları neden degisiyor?
Kusura bakmayın konuyu +18 basiliginda acamadgm icin burdan yaziyorum. Erkek arkadasimla birbirimizi seviyoruz. Bazenleride sevisiyoruz. Sevisirken her sey iyi hos guzel ama sevgilim bosaldiktan sonra isteksiz oluyo sadece yanima yatiyo sariliyo hic konusmuyo bile bi 15 dk felan gecince kendine geliyo ama neysee meseka diyelimki bugün sevistik aradan iki uc gun geciyo bana soguk davraniyo zorla msj atiyo ariyo felan konusurken bile icnden gelerek konusmuyo anliyorum. Aradan bi dort bes gun gecince eski haline geri donuyo. Yani sevistik tamam ama benden uzaklasmasi ne demek niye uzaklasmak istesnki kotu bise yaptgni bana zarar verdgni mi dusunuyo acaba Sizce neden boyle oluyo? Bana karsi davranışları neden degisiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?