Erkek arkadasim isteksizz

Şurada anlattıklarınızdan ben sizi sevmediği sonucuna vardım. Diğer konularınızı bilmiyorum.4-5 gün aramamak ne demek? Ben arkadaşlarımı bile 4-5 gün de ararım ki siz sevgilisiniz.

hehe.Sana zarar vediğini mi düşünüyo mu??? resmen işi bitince yüzüne bakmıyo

belki suçluluk duygusu hissediyordur ya da psikolojik olarak soğukluk dönemi geçiriyordur

çok saf ve iyi niyetlisin (!) güzelim
senin tabirinle o bazenleri sevişmek istediğinde eski haline dönüyo olmasın...
acaba bana zarar verdiğini mi düşünüyor muş muşşşş güldümm valla

o seni hiiiiç bırakmaz merak etme. senide çoook düşünüyor işine geldiği zamanlar.
sen kendini böyle kullandırmaya devam edersen çok kıymetli olursun demedi deme

Ha bide sunu soylemeden duramayacagim: aktif cinsel hayati olan genc bir erkek icin 5 gun uzun bir sure. O arada baskalarini da aradan çıkarıyor, 5 gunde bir period size dönüyor olabilir

Sevismiyor olsaydiniz simdiye ayrilirdi ama erkek arkadasiniz elimin altinda hazir kiz var diye bakiyordur olaya. Ve hatta muhtemelen 'dokunmaya kiyamadigi' baska bir sevgilisi daha vardir.

Bence kiz oglani kullanmak istiyo ama cocuk kullanilmak istedigi kadar kullandiriyo kendini :) kiz bazenleri degil surekli istenmek sevismek istiyo oglan yeteri kadar :) ileriyi dusunup seninle heba olmak istemiyo zannimca sen libidosu yuksek birini bul harcama oglani :)

Sevmiyor sadece tatmin olmak için seni kullanıyor
ondan

Sevişmek istediği zaman seni özlüyor olmasın sakın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…