Erkek arkadasim isteksizz

Anladığım kadarıyla yaşınız 20 2013te üniversite sinavina girip kazanamamissiniz sanirim. Surekli erkek arkadasinizi dert edeceginize burda bize universite yada bölumler hakkinda soru sormanizi cok isterdim. Erkek arkadasiniz sizi sevmiyor ama hazir elinin altinda baazeeen sevisecek biri olmasi isine geldigi icin sizle baglarini tamamen koparmiyor. Sizde bu gercegi gormeyerek turlu turlu bahaneler uydurmussunuz.

Kandırma kendini. Adam seni sevişmek için kullanıyo. Bir önce ki konunu da okudum. Kullanılıyorsun..

Adam kullanıyor ise kadın ne yapıyor acaba ? Bırakın artık kullanılıyorsun laflarını iki tarafın rızası var ama adamın ileriye yönelik düşüncesi yok gibi gözüküyor

senı kullanıyor izin verme bu duruma yahu

bazenleri de sevişiyoruz :D:D
konu sahibi seni istemiyo olabilir
sonuçta o anda sevişiyorsunuz kendi zevkine bakıyodur

Adam kullanıyor ise kadın ne yapıyor acaba ? Bırakın artık kullanılıyorsun laflarını iki tarafın rızası var ama adamın ileriye yönelik düşüncesi yok gibi gözüküyor
Kullanılmak tabiri yanlıştır bencede. Nihayetinde karşılıklı yaşanıyor herşey ama burda konu farklı gibi duruyor canım. Konu sahibinin sevgilisi ilişkiye sadece seks amaçlı bakıyormuş gibi geldi bana. Amaç belli yani..

Sevişirken çekinmiyorsunuz da bunu sormayamı çekiniyorsunuz da buraya konu açıyorsunuz işiniz bitince sorun neden böyle yapıyorsun diye biz nerden bilelim...

Kullanılmak tabiri yanlıştır bencede. Nihayetinde karşılıklı yaşanıyor herşey ama burda konu farklı gibi duruyor canım. Konu sahibinin sevgilisi ilişkiye sadece seks amaçlı bakıyormuş gibi geldi bana. Amaç belli yani..

Amaç belli evet aynı fikirdeyiz ama kullanılmak yok ortada bu yanlış ayrıca cinsellik var diye kimse kimseye kul köle değil evlenme zorunda değil olmuyor der ayrılabilir bir taraf normal

Sevgiliniz önce sevişiyor boşaltıyor rahatlıyor. Sonra soğuk davranıyor çünkü size kalmıyor. sonra günler geçiyor yine bir bazenleri seviştiği kız geliyor aklına ve yine size iyi davranıyor. Yani sizi sadece yatakta seviyor

kullanmak tabiri yanlış olsa adam 4 gün aramamazlık yapmaz herhalde..İşini görmek için ''kaba tabirle'' canım cicim. İşi bitince ortalıktan toz ol.. Bu ne şimdi..

Neyse..Alan razı veren razı diyorsak da kız konu açtığına göre pek te memnun değil adamın hareketlerinden..

Yol yakınken vazgeç.

bak yarım saat önce yıne konu acmıssın. gercekten bundan sana bır yol olmaz. adam kafasına göre takılıyor senınle
kavga edıyorsunuz ve en sonunda arayan sen oluyorsun ve ayrılyorsunuz sebepsiz!
sonra 1 ay gecıyor aradan sana gelip özür dılıyor barısıyorsunuz
ama eskisi gibi olmuyor hiçbişi.
bana sevıyor gıbı gelmedi
Durumun en iyi özeti bu . Konu sahibini kullanıliyor.Başka aciklamasi olmaz olamaz bunun

Yaşınızı çok merak ettim kurduğunuz cümleler ve verdiğiniz cevaplar dahilinde. Soğuk davranma durumunu bilemicem ama biraz araştırma yaparsınız ilişki sonrasında erkekler genelde 1 2 saat kendilerine gelemeyebiliyorlar yapı ile alakalı. Sizinki 15 dk yine iyimiş :)

Bence sende kuruntu yapıyor olabilirsin ve bunu bize sormak yerine sevgiline sorsan eminim ki daha net bir cvp alabilirsin.
Gördüğün üzere burada alabilceğin cvplar seni kullanıyor vs tarzında olucak çünkü herkezin algısı farklıdır.

Sevgilinle ilişkiye girebilecek yakınlıktaysan bu soruyu ona sorma hakkına sahipsindir.

boşalmadan sonra isteksiz olması normal ama yani adam bitti ve doluma gecmeye calısıyor yenıden

Sen bu akılla devam et tatlım ...nasıl anlamazsın seni kullandığını ,yani bu kadarmı kör oldun ,oh adam için hava hoş elinin altında biri var nasılsa ,silkelende kendine gel ...

Back
X