- 17 Mayıs 2015
- 1.351
- 647
- 123
Genel isteksizlik olabilir, depresyon olabilir, anksiyet bozukluğu olabilir, kendini yeterli görmüyor olabilir.. Olabilirde olabilir.
Cok iyi niyetlisiin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Genel isteksizlik olabilir, depresyon olabilir, anksiyet bozukluğu olabilir, kendini yeterli görmüyor olabilir.. Olabilirde olabilir.
eveet ,senı kullanmadıgın en buyuk ve acık kanıtı bundan daha buyuk kanıt olamazdı bencedeGozlerimin icine bakarken eriyip biten adam telefonum kapali diye ucarak evime gelip bana bi ton kizan adam niye kullansinki
Kullanılmak tabiri yanlıştır bencede. Nihayetinde karşılıklı yaşanıyor herşey ama burda konu farklı gibi duruyor canım. Konu sahibinin sevgilisi ilişkiye sadece seks amaçlı bakıyormuş gibi geldi bana. Amaç belli yani..Adam kullanıyor ise kadın ne yapıyor acaba ? Bırakın artık kullanılıyorsun laflarını iki tarafın rızası var ama adamın ileriye yönelik düşüncesi yok gibi gözüküyor
Kullanılmak tabiri yanlıştır bencede. Nihayetinde karşılıklı yaşanıyor herşey ama burda konu farklı gibi duruyor canım. Konu sahibinin sevgilisi ilişkiye sadece seks amaçlı bakıyormuş gibi geldi bana. Amaç belli yani..
Durumun en iyi özeti bu . Konu sahibini kullanıliyor.Başka aciklamasi olmaz olamaz bununbak yarım saat önce yıne konu acmıssın. gercekten bundan sana bır yol olmaz. adam kafasına göre takılıyor senınle
kavga edıyorsunuz ve en sonunda arayan sen oluyorsun ve ayrılyorsunuz sebepsiz!
sonra 1 ay gecıyor aradan sana gelip özür dılıyor barısıyorsunuz
ama eskisi gibi olmuyor hiçbişi.
bana sevıyor gıbı gelmedi