• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşım-Kafam Karışık

dortusyus

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2019
291
416
33
Evlilik doğrultusunda tanıştığım flört ettiğim erkek arkadaşımın ailesi pazar günü beni istemeye gelecek ancak benim tereddütlerim var. Canım fena halde sıkılıyor. Bana iki kere birikimin var mı dedi ve ikinci soruşunda ısrarla vardır naptın bunca yıldır çalışıyorsun dedi ben de harcadım aileme verdim yok dedim sen kirli çıkısındır dedi güldü. Bu beni çok rahatsız etti.İşi var çalışıyor ama maaşı benimkine göre düşük ( benim açımdan sorun değil) bir ara çalışmayı çok sevmezdim uyumayı severdim ama seninle beraber herşey değişecek dedi. Bir başka konu: Geçen gün telefonunda bir kadının mesajlarını gördüm ve okudum. Kadın buna kocasını soruyor, o da işteydi, gelir merak etme yazmış. yine kadın, kocasının kendisini aldattığını falan da yazmış hatta açık açık cümlelerle yazmış, benimki de bunları bana anlatma bana ne bunlardan demiş. Ara ara napıyon yazmış benimki cevap vermemiş. birkaç aylık yazışma var ama daha çok kadın yazmış benimki de geçiştirmiş ya da cevap vermemiş. Bunu görünce çok canım sıkıldı, kavga ettim, evli barklı kadın sana yazıyor ve rahatsız olmuyor musun hoşuna mı gidiyor dedim. Yemin billah ediyor, kadın anlamıyor, iş yerine de geliyor, iş yerindeki herkese böyle mesajlar yazıyor, istersen arkadaşlarıma sor iş yerine gel dedi. Niye engellemedin diyorum, engelleme nasıl oluyor ki diyor, sonra ben engelledim. Erkek arkadaşımın kadına sıcaklık gösteren bir mesajını görmedim ama cevap vermesi hata bence. Dediği gibi kadın iş yerindeki diğer erkeklere de böyle şeyler yazmış hatta bir tanesi karısıyla boşanma noktasına gelmiş. bu olay midemi bulandırdı. Bir diğer konu ise: Bir süre önce facedeki beğenilerinde iddaa sayfasını beğendiğini gördüm idda oynuyor musun diye sordum arada oynuyorum dedi. Dün akşam, facedeki zaman tünelinde paylaşımlarına falan bakıyordum. Bir arkadaşı iddaanın bile sensiz tadı yok yazmış. Başka bi paylaşımında kendisi iddaa tahminlerinden bahsetmiş. Ben de bunun üzerine tekrar konuyu açtım, en son ne zaman oynadın diye sordum, en son mayıs ayında oynadım dedi. İdaa oynamanı istemiyorum, rızkını kumara vermeni istemem dedim. Ben bağımlı değilim oynamazsam oynamam bir şey kaybetmem dedi. Arada oynuyordum zaten dedi. Ben de hiç oynamanı istemiyorum evlendiğimizde oynarsan hayat ikimize de zehrolur bu benim kabul edebileceğim bir şey değil dedim.Bana abartıyorsun, beni tehdit ediyorsun, strese sokuyorsun yüzde yüz değişemem ben böyleyim daha önceden de biliyordun bitirseydin neden bu zamana kadar uzattın dedi. arabası, motoru var, bir de ailesinin verdiği evi var.bağımlı olsa bunlar olmazdı diye de düşündüm tabi. dünden beri konuşmuyoruz. İçime sinmiyor sizler ne dersiniz?

Son düzenleme:
Birikimin onu ne ilgilendirir ya sonuçta ondan önce kendi çabanla birşeyler yapmışsındır veya yapmamışsındır bu onu ilgilendiren bir şey değil benim de vardı öyle bir erkek arkadaşım aynı bu tarz sorular soran ve benden düşük maaş alıyordu devamlı evlenince hesap tek olur ben bakarım şöyle böyle tuhaf konuşurdu sonuç ayrılık tabiki senin maaşına şimdiden göz dikmiş evlenince herşey daha güzel olacak demesi bundan kaçarak uzaklaş bence..

Canım aileler taşınınca ertesi gün evlenmeyeceksin ya . Bunun sözü var nişanı var . Bunlarda iyice tanımak -gözlemlemek için var .
Banada o birikimi sorması çok itici geldi , bide ben çalışmayı sevmem zırt pırt bilemedim ama bi gözlemle:KK66: ayrıl diyemem ama aceleye getirme şakın evlilik işini .

Evlilik doğrultusunda tanıştığım flört ettiğim erkek arkadaşımın ailesi pazar günü beni istemeye gelecek ancak benim tereddütlerim var. Canım fena halde sıkılıyor. Bana iki kere birikimin var mı dedi ve ikinci soruşunda ısrarla vardır naptın bunca yıldır çalışıyorsun dedi ben de harcadım aileme verdim yok dedim sen kirli çıkısındır dedi güldü. Bu beni çok rahatsız etti.İşi var çalışıyor ama maaşı benimkine göre düşük ( benim açımdan sorun değil) bir ara çalışmayı çok sevmezdim uyumayı severdim ama seninle beraber herşey değişecek dedi. Bir başka konu: Geçen gün telefonunda bir kadının mesajlarını gördüm ve okudum. Kadın buna kocasını soruyor, o da işteydi, gelir merak etme yazmış. yine kadın, kocasının kendisini aldattığını falan da yazmış hatta açık açık cümlelerle yazmış, benimki de bunları bana anlatma bana ne bunlardan demiş. Ara ara napıyon yazmış benimki cevap vermemiş. birkaç aylık yazışma var ama daha çok kadın yazmış benimki de geçiştirmiş ya da cevap vermemiş. Bunu görünce çok canım sıkıldı, kavga ettim, evli barklı kadın sana yazıyor ve rahatsız olmuyor musun hoşuna mı gidiyor dedim. Yemin billah ediyor, kadın anlamıyor, iş yerine de geliyor, iş yerindeki herkese böyle mesajlar yazıyor, istersen arkadaşlarıma sor iş yerine gel dedi. Niye engellemedin diyorum, engelleme nasıl oluyor ki diyor, sonra ben engelledim. Erkek arkadaşımın kadına sıcaklık gösteren bir mesajını görmedim ama cevap vermesi hata bence. Dediği gibi kadın iş yerindeki diğer erkeklere de böyle şeyler yazmış hatta bir tanesi karısıyla boşanma noktasına gelmiş. bu olay midemi bulandırdı. Bir diğer konu ise: Bir süre önce facedeki beğenilerinde iddaa sayfasını beğendiğini gördüm idda oynuyor musun diye sordum arada oynuyorum dedi. Dün akşam, facedeki zaman tünelinde paylaşımlarına falan bakıyordum. Bir arkadaşı iddaanın bile sensiz tadı yok yazmış. Başka bi paylaşımında kendisi iddaa tahminlerinden bahsetmiş. Ben de bunun üzerine tekrar konuyu açtım, en son ne zaman oynadın diye sordum, en son mayıs ayında oynadım dedi. İdaa oynamanı istemiyorum, rızkını kumara vermeni istemem dedim. Ben bağımlı değilim oynamazsam oynamam bir şey kaybetmem dedi. Arada oynuyordum zaten dedi. Ben de hiç oynamanı istemiyorum evlendiğimizde oynarsan hayat ikimize de zehrolur bu benim kabul edebileceğim bir şey değil dedim.Bana abartıyorsun, beni tehdit ediyorsun, strese sokuyorsun yüzde yüz değişemem ben böyleyim daha önceden de biliyordun bitirseydin neden bu zamana kadar uzattın dedi.dünden beri konuşmuyoruz. İçime sinmiyor sizler ne dersiniz?
Kusura bakmayın lütfen içim daraldı. Bence salın gitsin bunu. Nerden baksam ayrı kötü.

Evlilik doğrultusunda tanıştık Demissiniz ya bir nevi görücü usilu gibi yani amaç evlilik.Bu kişi de sanırım oh bunun mali filan vardır maaşı da iyi diye düşünüp atlamış .Ailenizin de durumu iyiyse hele kaymaklı ekmek kadayıfı böyle birisj için ...

Evlilik doğrultusunda tanıştık Demissiniz ya bir nevi görücü usilu gibi yani amaç evlilik.Bu kişi de sanırım oh bunun mali filan vardır maaşı da iyi diye düşünüp atlamış .Ailenizin de durumu iyiyse hele kaymaklı ekmek kadayıfı böyle birisj için ...
ailemin durumu iyi ama onun aile durumu da iyi.

Erkek arkadasiniz haklı ama. Eğer iddia oynadığını biliyorsanız ve kendisinde olan birtakım özellikler size ters geliyorsa niye sürdürdünüz? Ben de eski erkek arkadaşım alkol kullanıyorum bundan vazgeçemem belki ara sıra içerim dediğinde net bir şekilde bitirdim. Uzatmanın alemi yok böyle konularda çünki. Bir şey size tersse ve karşınızdaki adam bunu yapacağım diyorsa kimse sizi zorla tutmuyor ilişkide. Bence evliliğe gitmeden ilişkinizi gözden geçirin derim. Kaldı ki mesaj konusunu fazla abartmışsiniz. Cevap vermediğini görmüşsünüz niçin daha uzattiniz ki ?

Daha ilk baştan birikim falan soran adam bana itici geldi ,bence bişi uydurun aileler tanışmasın ,çok uzatmayın bu işi salın gitsin ,
Size birikim soran bu adama senin ne kadar var evlenmeye kalkıyorsun demediniz mi ?

Erkek arkadasiniz haklı ama. Eğer iddia oynadığını biliyorsanız ve kendisinde olan birtakım özellikler size ters geliyorsa niye sürdürdünüz? Ben de eski erkek arkadaşım alkol kullanıyorum bundan vazgeçemem belki ara sıra içerim dediğinde net bir şekilde bitirdim. Uzatmanın alemi yok böyle konularda çünki. Bir şey size tersse ve karşınızdaki adam bunu yapacağım diyorsa kimse sizi zorla tutmuyor ilişkide. Bence evliliğe gitmeden ilişkinizi gözden geçirin derim. Kaldı ki mesaj konusunu fazla abartmışsiniz. Cevap vermediğini görmüşsünüz niçin daha uzattiniz ki ?
bazen cevap vermemiş cevap verdiği de var.bir insan kendisine mesaj atan birisinden rahatsız oluyorsa engeller engelleme bilmiyorsa ağır bir cevap yazar ya da hiçbir mesajına olumsuz da olsa cevap yazmaz karşıdaki de bir süre sonra susar. telefonunda 2.5 aylık mesajlar duruyor. ilk sorduğumda iddia arada oynuyorum bağımlı değilim oynamam merak etme dedi. ama daha sonra dün akşam facende paylaşımlarında denk gelince en az 10 yıldır oynadığını anladım bu da alışkanlık haline gelmiş oturmuş olabilir haliyle canım sıkıldı.önceden tamam oynamam derken dün akşam sorduğumda yüzde yüz değişirim diyemem dedi.

bazen cevap vermemiş cevap verdiği de var.bir insan kendisine mesaj atan birisinden rahatsız oluyorsa engeller engelleme bilmiyorsa ağır bir cevap yazar ya da hiçbir mesajına olumsuz da olsa cevap yazmaz karşıdaki de bir süre sonra susar. telefonunda 2.5 aylık mesajlar duruyor. ilk sorduğumda iddia arada oynuyorum bağımlı değilim oynamam merak etme dedi. ama daha sonra dün akşam facende paylaşımlarında denk gelince en az 10 yıldır oynadığını anladım bu da alışkanlık haline gelmiş oturmuş olabilir haliyle canım sıkıldı.önceden tamam oynamam derken dün akşam sorduğumda yüzde yüz değişirim diyemem dedi.
Birinin evlendikten sonra değişirim, kumar oynaman, alkol almam vs. gibi saçma iddialarda bulunması saçma. Bariz bir geçiştirme sözü bu. Kırk yıllık insan evlendikten sonra ne olacak da değişecek sanki. Sizi kandırmış gördüm. Dediğiniz gibi.mesaj konusunda engellemesi gerektigini yazmayı unutmuşum. Engellemesi gerekirdi tabiki. Ama bazen erkekler çok umursamaz olabiliyor,bizim düşündüğümüz gibi bakmıyorlar olaylara. Ha bu arada birikim yaptın mı diye ısrarla sorması da yanlış onu belirteyim. Bence siz acele etmeyin evlilik için.

Evlilik doğrultusunda tanıştığım flört ettiğim erkek arkadaşımın ailesi pazar günü beni istemeye gelecek ancak benim tereddütlerim var. Canım fena halde sıkılıyor. Bana iki kere birikimin var mı dedi ve ikinci soruşunda ısrarla vardır naptın bunca yıldır çalışıyorsun dedi ben de harcadım aileme verdim yok dedim sen kirli çıkısındır dedi güldü. Bu beni çok rahatsız etti.İşi var çalışıyor ama maaşı benimkine göre düşük ( benim açımdan sorun değil) bir ara çalışmayı çok sevmezdim uyumayı severdim ama seninle beraber herşey değişecek dedi. Bir başka konu: Geçen gün telefonunda bir kadının mesajlarını gördüm ve okudum. Kadın buna kocasını soruyor, o da işteydi, gelir merak etme yazmış. yine kadın, kocasının kendisini aldattığını falan da yazmış hatta açık açık cümlelerle yazmış, benimki de bunları bana anlatma bana ne bunlardan demiş. Ara ara napıyon yazmış benimki cevap vermemiş. birkaç aylık yazışma var ama daha çok kadın yazmış benimki de geçiştirmiş ya da cevap vermemiş. Bunu görünce çok canım sıkıldı, kavga ettim, evli barklı kadın sana yazıyor ve rahatsız olmuyor musun hoşuna mı gidiyor dedim. Yemin billah ediyor, kadın anlamıyor, iş yerine de geliyor, iş yerindeki herkese böyle mesajlar yazıyor, istersen arkadaşlarıma sor iş yerine gel dedi. Niye engellemedin diyorum, engelleme nasıl oluyor ki diyor, sonra ben engelledim. Erkek arkadaşımın kadına sıcaklık gösteren bir mesajını görmedim ama cevap vermesi hata bence. Dediği gibi kadın iş yerindeki diğer erkeklere de böyle şeyler yazmış hatta bir tanesi karısıyla boşanma noktasına gelmiş. bu olay midemi bulandırdı. Bir diğer konu ise: Bir süre önce facedeki beğenilerinde iddaa sayfasını beğendiğini gördüm idda oynuyor musun diye sordum arada oynuyorum dedi. Dün akşam, facedeki zaman tünelinde paylaşımlarına falan bakıyordum. Bir arkadaşı iddaanın bile sensiz tadı yok yazmış. Başka bi paylaşımında kendisi iddaa tahminlerinden bahsetmiş. Ben de bunun üzerine tekrar konuyu açtım, en son ne zaman oynadın diye sordum, en son mayıs ayında oynadım dedi. İdaa oynamanı istemiyorum, rızkını kumara vermeni istemem dedim. Ben bağımlı değilim oynamazsam oynamam bir şey kaybetmem dedi. Arada oynuyordum zaten dedi. Ben de hiç oynamanı istemiyorum evlendiğimizde oynarsan hayat ikimize de zehrolur bu benim kabul edebileceğim bir şey değil dedim.Bana abartıyorsun, beni tehdit ediyorsun, strese sokuyorsun yüzde yüz değişemem ben böyleyim daha önceden de biliyordun bitirseydin neden bu zamana kadar uzattın dedi. arabası, motoru var, bir de ailesinin verdiği evi var.bağımlı olsa bunlar olmazdı diye de düşündüm tabi. dünden beri konuşmuyoruz. İçime sinmiyor sizler ne dersiniz?
Bence zaten sizinde kafanıza yatmamış

Birikimini sorması çirkin olmuş ancak diğer her konuda siz abartmissiniz bence. Adamı bunaltirsiniz.

Icinize sinmeyen bir cok sey var ve haklisinizda .. daha basta böyle soru isaretleri varsa hic bulasmayin derim sonu büyük ihtimalle hüsran olur .. herseye ragmen evlenirsenizde mutlu olmazsiniz cünkü simdiki bu sorunlar ikiye üce katlar daha baska sorunlarda cikar .. iyi düsünün ..

Bence ikinizde birbirinizden farksizsiniz. Doğru düzgün tanimadan etmeden evlenmek istiyorsunuz. Onun evi var, arabasi var, parasi var diye evlenmek istiyorsun, oda sen çalişiyorsun, iyi bir aileden geliyorsun diye felan senin ile evleniyor.

Ikinizde üstelik ergensiniz. Sen ona "bizimki" diyorsun, o iddia oynuyor felan. Yaşlar 22-23tür diye tahmin ediyorum. Evlenirseniz ikinizde cok mutsuz olursunuz.

Back
X