- 11 Haziran 2019
- 291
- 416
- 33
Evlilik doğrultusunda tanıştığım flört ettiğim erkek arkadaşımın ailesi pazar günü beni istemeye gelecek ancak benim tereddütlerim var. Canım fena halde sıkılıyor. Bana iki kere birikimin var mı dedi ve ikinci soruşunda ısrarla vardır naptın bunca yıldır çalışıyorsun dedi ben de harcadım aileme verdim yok dedim sen kirli çıkısındır dedi güldü. Bu beni çok rahatsız etti.İşi var çalışıyor ama maaşı benimkine göre düşük ( benim açımdan sorun değil) bir ara çalışmayı çok sevmezdim uyumayı severdim ama seninle beraber herşey değişecek dedi. Bir başka konu: Geçen gün telefonunda bir kadının mesajlarını gördüm ve okudum. Kadın buna kocasını soruyor, o da işteydi, gelir merak etme yazmış. yine kadın, kocasının kendisini aldattığını falan da yazmış hatta açık açık cümlelerle yazmış, benimki de bunları bana anlatma bana ne bunlardan demiş. Ara ara napıyon yazmış benimki cevap vermemiş. birkaç aylık yazışma var ama daha çok kadın yazmış benimki de geçiştirmiş ya da cevap vermemiş. Bunu görünce çok canım sıkıldı, kavga ettim, evli barklı kadın sana yazıyor ve rahatsız olmuyor musun hoşuna mı gidiyor dedim. Yemin billah ediyor, kadın anlamıyor, iş yerine de geliyor, iş yerindeki herkese böyle mesajlar yazıyor, istersen arkadaşlarıma sor iş yerine gel dedi. Niye engellemedin diyorum, engelleme nasıl oluyor ki diyor, sonra ben engelledim. Erkek arkadaşımın kadına sıcaklık gösteren bir mesajını görmedim ama cevap vermesi hata bence. Dediği gibi kadın iş yerindeki diğer erkeklere de böyle şeyler yazmış hatta bir tanesi karısıyla boşanma noktasına gelmiş. bu olay midemi bulandırdı. Bir diğer konu ise: Bir süre önce facedeki beğenilerinde iddaa sayfasını beğendiğini gördüm idda oynuyor musun diye sordum arada oynuyorum dedi. Dün akşam, facedeki zaman tünelinde paylaşımlarına falan bakıyordum. Bir arkadaşı iddaanın bile sensiz tadı yok yazmış. Başka bi paylaşımında kendisi iddaa tahminlerinden bahsetmiş. Ben de bunun üzerine tekrar konuyu açtım, en son ne zaman oynadın diye sordum, en son mayıs ayında oynadım dedi. İdaa oynamanı istemiyorum, rızkını kumara vermeni istemem dedim. Ben bağımlı değilim oynamazsam oynamam bir şey kaybetmem dedi. Arada oynuyordum zaten dedi. Ben de hiç oynamanı istemiyorum evlendiğimizde oynarsan hayat ikimize de zehrolur bu benim kabul edebileceğim bir şey değil dedim.Bana abartıyorsun, beni tehdit ediyorsun, strese sokuyorsun yüzde yüz değişemem ben böyleyim daha önceden de biliyordun bitirseydin neden bu zamana kadar uzattın dedi. arabası, motoru var, bir de ailesinin verdiği evi var.bağımlı olsa bunlar olmazdı diye de düşündüm tabi. dünden beri konuşmuyoruz. İçime sinmiyor sizler ne dersiniz?
Son düzenleme: