Erkek arkadaşım kanka dediği kadınla sabaha kadar sohbet ediyor....ve ben abartıyorum

10 senedir tanısıyoruz ancak 7 aydır sevgılıyız.

Aaa pardon canim. Ben onu 10 yildir tanisiyoruz, 7 aydir cikiyoruz gibi anladim. :))) o zaman son yazdigimi unut. Geri aliyorum. Cok afedersin.
O kdr cok sey okudum ki onu da oyle anlamisim demek ki.

siz doğru anlamışsınız da arkadaş niye yanlış anladınız dedi ben anlayamadım :44:

CANIM BENIM DUN BU HABERLERI OGRENIRKEN beni şoke eden ve leyla hanımında işten kovulmasının asıl nedeni olarak bılınen su imiş:

ikisi aynı gün iiş yerinden izin alıyor bır otele gıdıyorlar ıkısı de aynı satte aynı dakıkada kredı kartını bu otelde kullanıyor. kartların ekstraları da sırkete geldıgınden şırkette basta muhasebe bolumundekıler ogrenrek heryere yayılıyor haber ...aşktan gozlerı kör olmalı baksanıza dusunemısler:(((((((

yuuuuuhhhhh !!! patronun keşke adamı da kovsaymış hata etmiş bence sadece kadını kovmakla.. boşver canım sen üzme canını. tencere kapak birbirlerini bulmuşlar işte. iki adi...kurtuldun artık. ayrıca onla aynı iş yerinde olmaktan da kendini rahatsız hissetme adi ve yalancı olan o. o düşünsün ve olacaksa o rahatsız olsun.

Ben Önceden Hayal Ederdim, Sevgilim Neyse Artık Evleneceğim Adamla Herşeyimi Paylaşmalıyım..
İkimizin Problemi Olsa İkimiz Halletmeliyiz Derdim..
Bizim Aramızdaki Problem Başkasına Sıçramamalı Derdim..
Acaba Derdi mi Var Sevgilinizin..

Bir Kadınlar Erkek Arkadaş Olabilir, Fakat Dost veya Kanka Olamaz..
Başka Bir Topikte de Yazmıştım, Kız Arkadaşına Sarılıp Yatarsın Ama Erkek Arkadaşına Sarılıp Yatamazsın..

Sevgilinin Yaptığını Hiç Doğru Bulmadım,
Çok Kötü Kokular Aldım..
İçime Sindiremedim Senin Bu Yaşadıklarını..
Kadına Söyleyecek Söz Bulamadım..
Gürpınar'da Kuytu Köşede...
Ayıp Ayıp İnsanda Ar Namus Olur..
Hele ki Türkiye'de Dul İsen; Biraz Daha Giyimine Kuşamına Dikkat Edersin..
Gezdiğin Tozduğun İnsanlara Dikkat Edersin..

Neyse Canım Allah Yardımcın Olsun..
Öpüyorum Seni..:70:

önceki yorumumda bu kadar saf bakabıldiğim için şu an kendime kızıyorum :47::47::47: Böyle ahlaksız bir insanın ''kadın ve annelik '' sıfatını hak etmedıgını dusunuyorum
Öğrenmiş oldugunuz duyumlar iftira olmadığını varsayarsak, 10 yıllık ilişkinizin 7 yıllık sürecinde sizi aldatmıs olması ve bunu hiiiiçç farketmemiş olmanız şaşırtıcı.suç sizde değil tabi.Güven duymuş olmakta.

yine toplumsal yargıların altında kalan leyla, erkeğe birşey olmasın.Kadın yaparsa adı belli, erkek yaparsa kaçamak..Şirkettekilere kızıyorum.. ve sizin ilişkinizi bildikleri halde sizi uyarmamış olmalarına.. erkek dayanışması.. pehh..Eski erkek arkadasınızın hala orada çalışmaya devam etmesı, leyla go home.. adalete bak..:47::47::47:

siz gönül verdiğinize göre kişiliği oldugunuzu sandığınız terbiyesiz adama söyleyecek sözüm yok..Bence sadaka vermelisiniz..Gerçek yüzünü görebildiniz.Geçmiş içinse Gerçekten böyle biri için tek damla gözyaşına değmez.

Ay Şimdi Okudum Birliktelermiymiş :53::53::53::53::53::53:
İnanmıyorum Aynı Otel Haa !!

Allah'ım Evlerden Irak, Bunun Gibi Dul Kadınlar..
İnsan Çocuklarından Utanır..
Yazıklar Olsun..
Seninki de Jigololuk Yaptı Heralde Abla Abla Diyordu...

Sen Sakın Sıkma Tatlı Canını Bak Henüz 7 Ay Olmuş..
Ne Halleri Varsa Görsünler..

Hoşçakal Canım..

Hanımdı kanka oldu sonra otellik oldu, yazıklar olsun ya!
Eşiyle bu sebepten ayrıldı büyük ihtimalle. Çocukların kimden olduğu da meçhul.
Senin adına çok üzüldüm, zaten bizi üzünler hep hemcinslerimiz oluyor.
Özellikle erkekler dost,kanka,arkadaş olmayı çok fazla başaramıyorlar. Hemen kontrolü kaybedip aşık oluyorlar.
İşten ayrılma bence, alttan alttan iş bak ama.
Kamer Genç misali sulamaya çıkmış anlaşılan erkek arkadaşın. Yazık da senden ne istedi. Hanımınla hatununla ne yapıyorsan yap!

Bir an önce kurtulduğuna sevin canım bu iğrenç adamdan üzülmene deymeyecek kadar iğrenç çünkü resmen midem bulandı ondan ve yanındaki onun kadar iğrenç kadından.

bu adam insan mı ya .....bence değil :26:

bırak onların çirkin ilişkileri devam etsin sen de sadaka ver bir an önce böle bir şerefizden kurtulduğun için.Tanrıya teşekkür etmelisin böle bir pisliği yedi ayın sonunda nasıl adi bir ........ olduğunu gösterdiği için ...Hem de kendi agzıyla itiraf etti pislik adam..

Son düzenleme:
şuan şoklara girdim gerçekten iğrenç bir durumla karşı karşıya gelmişsin
dul kadın ve 10 yıldır sevgilim dediğin insan bravo valla kadına hayretler içinde kaldım.
bu nasıl bir midesizliktir adamda da kadında da bir de telefonu alıyor senle konuşuyor kankayız bilmem ne diye....:47:
yani seni 7 yıldır ayakta uyutuyorlarmış
erkek arkadaşın nasıl yapabildi böyle birşeyi aklım almıyor ya almıyor sen 7 yıl boyunca ikinizi birden idare et :47:

sevgili su_derince,

senin adina cok üzüldüm. ve bu is bence hic de masum bir arkadasliga benzemiyor. madem o kadar masum gündüzleri senin de onlara eslik edebilecegin sekilde bulussunlar. hep beraber vakit gecirin. gece gece hic ama hic uygun degil. hangi dogru dürüst bir anne, gecenin bir yarisi cocuklarini uykusundan eder de orada burada dolastirir... canim sana tavsiyen dikkatli ol ve sakin ama sakin kendini kullandirtma.. kiskanc kadinlar cok zeki olurlar. sakin olaki erkek arkadasinin senin aptal ve kandirilabilir birisi oldugunu düsünmesine izin verme... sana bol sans diliyorum canim, ve de herseyi atlatabilecek kuvvet...

bütün mesajlari okumadan yazmistim... simdi okudum. senin adina sevindim, kurtulmussun. :)

Son düzenleme:
bu kadının çocukları şimdi buna anne mi diyor ? yani bu kadında anne sıfatını mı hakediyor ?! kimse yanlış anlamasın gönül ilişkisi değil beni ilgilendiren çocuklarını gecenin bi köründe bırakıp milletin yanında sabahlaması sorun ! yazıkki ne yazık !

ahlak sorunu yaşayan Leyla Hanım ve sevgilini artık düşüncelerinden çıkarmalısın Su_derince

sana haketmediğin şekilde davranan biri zaten seni seviyor olamaz.Sen güzelce işine devam et ve o odamı YOK say.. O kim ki sen i bu denli yıpratacak i sinirlerini bozacak Üzülme canım sahiden gün gelecek bu zamanlara gülüp geçiçeksin

Şu aralar çok duyduğum bir ilişki türü daha türedi..
Artık arada aşk sevgi olmadan arkadaş kanka, takılmalık ve yeri geldiğinde de yatak arkadaşı olacak kişilerle yaşanan ilişki..
Erkeklere göre tam.. Hem neredesin napıyorsun diye soran olmayacak ohh ne ala.. hemde bütün istek ve ihtiyacı karşılanmış olacak..
Artık erkeklerden iğrenmeye başladım desem yeridir..

Son düzenleme:
Ben anlamadım şimdi.Siz konunun başında 10 yıldır tanıyorum 7 aydır sevgiliz demişsiniz.Şimdi ise 10 yıldır sevgiliyim diyorsunuz kafalar karıştı:44::44:.Bide siz 10 yıldır tanıdığınız birinsanın 7 yıllık bir ilişkisini nasıl bilmezsiniz bu da hayret verici birşey.:26:

e peki merak ettiğim bir kaç şey var ama öncelikle sevinmelisin canım böyle bir heriften kurtulduğuna..
-şimdi bu leyla hanım(!) seninle konuşmuştu seni sevmese bu saatte aramaz için rahat olsun o benim kardeşim demişti?(bence aralarında yatak arkadaşlığından başka bir şey yok)
-erkek arkadaşın leylayla olan birlikteliğini öğrendiğini biliyor mu?
-biliyorsa ne dedi?
-leyla biliyor mu senin bildiğini?
-hiç konuştun mu ikisiylede bu konudan sonra?

Bence abartmıyorsun ben olsam bende aynı sekilde davranırdım.
Benim erkek arkadaşımın bir kız arkadaşı bile yok .
Çoook kıskanç biriyiimm ve oda bu huyumu bilir bırak bir kadınla büütn gece geçrmeyii
Sohbet bile etmez [ edemez ]... Çokk haklısın böyle davranmakla bencee ne demek dul bir kadınla sabaha kdr konusmak yaa ??
Ki ben konustuklarını düşünmüyoruum. :20
:

bir kızla bir erkeğin nedense kankalığına hiç inanmıyorum. mutlaka biri aklından farklı şeyler geçiriyordur. erkek arkadaşın ille de Leyla diyorsa bırak gitsin görüşsün onunla. o adamdan hayır gelmez. sende bırak onu bence. yoksa bu kankalar birlikteliğiniz boyunca hep boy gösterir.

Sana tavsiye tak sepeti koluna herkes kendi yoluna. Ne işi var o saatte dul bir kadınla, ayrıca dul bir kadın madem çocuklarla birlikteler, o çocuklar dışarıda mı sabahaldılar, bu nasıl bir anne ya?? Bekar veya dul, lütfen yanlış anlaşılmasın, tabii ki herkesin karşı cinsten arkadaşı olabilir, dost olabilirler de gündüzler çuvaal mı girdi?? Eğer art niyet yoksa neden seni onunla tanıştırmıyor?? Neden sna dürüst olmuyor?? Günahalrını almak istemiyorum ama güzelim kusura bakma bence araalrında birşey var, bu aşk vs olmayabilir ama birbirlerinden fiziksel olarak bazı ihtiyaçlarını karşılıyor olabilirler, ne demek istediğimi anlıyorsundur sanırım. Ay çok sinirlendim sevgiline de o kadına da.

Arkadas mı ? ne arkadası ya... arkadas diye aralarında bişi olmaz diye bir kaidemi var alkolluler bide ateşle barut yan yana durmaz erkek arkadasın sana yalan da söylemiş. leyla denen kadınla konusman neyi değiştirir ki kadın tamam arkadasız der ama araları bozulmasın diye idare eder cogu zaman arkadaslıkla baslar böyle seyler cok yanlıs :20: büyük konusmakta istemiyorum ama ben olsam kesin ayrılırdım yine sen bilirsin ama bence sende durma cunku ben art niyet ararım burda:19:

Back
X