- 13 Mayıs 2013
- 2.399
- 6.263
- 158
- Konu Sahibi MinervaMcGonagall
Merhaba arkadaşlar. Dişi bir kedim var, kısırlaştıracaktık ama operasyondan önce çiftleşme gerçekleşti maalesef. Ben de kıyamadım ve doğurdu. Dört tane yavrumuz oldu, hepsine ayrı ayrı aşığım. İyi ki doğurmuş diyorum.
Sorun şu ki erkek arkadaşım "yavrulardan birini ben alayım" diyor. Kendisi veteriner olduğu için "benim kadar iyi bakamazsın" diyemiyorum. Ama benim kadar şefkat gösteremez sanki
Hem kardeşleri birbirinden ayırmak da istemiyorum. Ayrılırsak yavruyu verdiğime çok pişman olurum biliyorum ama bu ihtimali de dile getiremem, çok bozuluyor geleceğe dair olumsuz imaya bile.
Bilemiyorum nasıl hayır diyeceğimi şaşırdım. Yavrulara bakınca dört yerine üç yavru göreceğimi düşünmek bile gözlerimi yaşartıyor, onlardan ayrılamam hiçbir şekilde
Ne diyeyim sizce?
Sorun şu ki erkek arkadaşım "yavrulardan birini ben alayım" diyor. Kendisi veteriner olduğu için "benim kadar iyi bakamazsın" diyemiyorum. Ama benim kadar şefkat gösteremez sanki

Bilemiyorum nasıl hayır diyeceğimi şaşırdım. Yavrulara bakınca dört yerine üç yavru göreceğimi düşünmek bile gözlerimi yaşartıyor, onlardan ayrılamam hiçbir şekilde