• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşım mı salak ben mi abartıyorum

Boyle seylere kafanizi takarsaniz daha buyuk sorunlarinizla nasil basa cikacaksiniz iliskide hic dert tasa yok ondanmi boyle oluyor acaba takilmayin bunlara ya 24 yasindasiniz hem

Ben demedim ama küfür yedim, üzgünüm. Onlar o seviyeye indi diye kendisinin inmesini gerektirmez bu.
Ya siz nasıl insanşarsınox orada ağlıyorum diye yazdım yok orta okullu musun yok büyü de gel. Hassas bir yapım var senin sorunun olunca bu tarz cevaplar al da görürüm ben ne hissettiğini

Ben demedim ama küfür yedim, üzgünüm. Onlar o seviyeye indi diye kendisinin inmesini gerektirmez bu.
Ya siz nasıl insanşarsınox orada ağlıyorum diye yazdım yok orta okullu musun yok büyü de gel. Hassas bir yapım var senin sorunun olunca bu tarz cevaplar al da görürüm ben ne hissettiğini

Size salak diyen insanları haklı bulmuyorum ama bu onların seviyesine inmenizi gerektirmez. Olgun bir tavırla konuşursanız olgun cevaplar alırsınız, benim de sorunlarım oldu ve buraya yazdım. Kimisi için ciddiye alınmayacak sorunlardı belki ama saygısızca şeyler yazmadılar. Demek ki sizin tavırlarınız problemli, gördüğüm kadarıyla da öyle. Herkese küfür yazıyorsunuz.

Derdini dert olarak görmemiş kimse demek ki. Saçma görünüyor burdan ağlama sebebin. Napalım şimdi toplanıp sevgi yumağı mı oluşturalım senin için? Garip garip dertler edinmeyin ya insanlar ne dertlerle uğraşıyor ülkede

Size salak diyen insanları haklı bulmuyorum ama bu onların seviyesine inmenizi gerektirmez. Olgun bir tavırla konuşursanız olgun cevaplar alırsınız, benim de sorunlarım oldu ve buraya yazdım. Kimisi için ciddiye alınmayacak sorunlardı belki ama saygısızca şeyler yazmadılar. Demek ki sizin tavırlarınız problemli, gördüğüm kadarıyla da öyle. Herkese küfür yazıyorsunuz.
Herkese küfür etmedim

On gun sonra siz bile bugun niye agladiginizi hatirlamayacaksiniz. Gereksiz tripler sebepler. Elestriye acik olursaniz insanlarin faydasi dokunur. Kotu yorum yapanin bile bir faydasini yakalarsiniz dogru acidan bakarsaniz.

şahıs hala özür dilemedi.. dilekçesi hazır bile siz kafanızı yormayın ben halledeceğim :)

Özür dilese de verin dilekçenizi ya. Herkes kafasına göre küfür etsin, sonra özür dilesin. Anonimliğin arkasına sığınarak kolay mı? Bir de eğitimciymiş, bir eğitimciye yakışan davranışlar mı bunlar?

Erkegin aklina eskiyi düsürmek niye? Birde oturup sinirlenmis agliyosun. Erkek arkadasin sorulari ciddiye almayip düsünme geregi bile duymadan cevaplar sallamis. Onlar cogu kadin gibi gecen ayin ilk persembesi saat 3de akillarindan ne gecirdiklerini hatirlamaz.

Ne kadar hoslandin?

10 dk hoslandim.

Niye 1 saniye demedin.

Kizlar guzel mi dedin?

Evet guzel dedim.

Niye hepsi cok cirkin demedin?

Tamam hepsi cirkin dedim.

Ne hepsi cirkin mi dedin? O zaman bende mi cirkinim?

Omur torpusu valla.

Yazarken daraldim.

Buyuyun artik ne olur. Universite okuyorsunuz. Kendinizi gelistirin. Seminerlere katilin. Dil ogrenin. Yurt disina gidin. Gonullu staj yapin.

Ya da onemli ugraslariniz olsun lutfen. Bunlar hepsi mesguliyetsizlikten.

Neden konulara insanca yorumlar yapılmıyor.
Bu sitenin eskileri hatirlamiyor mu ? Nasil güzel insanca kadınca sohbetler edilirdi.
Kimse kimseye daha ilk yorumda iğneleyici aşağılayi laflarla ego kasmıyordu.
Insanligin yeni modası ego yarışı buralara kadar geldi demek.
Cok yazık.
Konu açani beğenmeyen var.
En ufak imla hatasından "Türkçe öğren de gel" diyen var.
"Buda mi dert pehh!" Diyen var.
"Ne kadar cok konu acıyosun hale bak " diyen var.
Konu acan insanlarin Yaşıyla , yaşantısıyla, yaşadıklarıyla , edindiği tecrübeleriyle, Ikili iliskılerindeki dinamikle vs. Hemen hemen her konuda bir eleştiri geliyor.
Daha fazla uzatmak istemiyorum ama şunu söylemek istiyorum bi sitenin de tadı kaçıyor.
Ekşi sözlük gibi sitelerden bir farkı kalmiyor artık.
Buradan yonetici kisiler okuyorsa bildirmek isterim.
Bu gereksiz polemik yaratan üyelere kibledigimiz halde gereken uyarı verilmiyor. Ve iyice tadı kaçıyor işlerin.
Begenmiyorsan girme diyebilirsiniz haklısınız ama gercekten col severek takip ettigim ve tek aktif oldugum bir platform. Bu şekilde kotulesmesini istemiyorum.
Uye tarihim bu yil olabilir ama eski takipciyim. Ve çoğu eski kullanicinin evliliğine de boşanmasina da ilk bebeginin dogumuna da sevgilisine yapacago suprize de terk edilisinde ki üzüntusune de şahit oldum.
Kimse üstüne alınıp gocunmasin ve polemik yaratmasin lütfen.
Ben fikrimi soyledim dikkate alan hak veren olur olmaz bilemem.

Konu sahibi..
Her iliskinin dinamigi farklıdır.
Ama böyle geçmiş ile ilgili muhabbetler her zaman sorun yaratır.
Daha ciddi davranmanizi öneririm.

Neden konulara insanca yorumlar yapılmıyor.
Bu sitenin eskileri hatirlamiyor mu ? Nasil güzel insanca kadınca sohbetler edilirdi.
Kimse kimseye daha ilk yorumda iğneleyici aşağılayi laflarla ego kasmıyordu.
Insanligin yeni modası ego yarışı buralara kadar geldi demek.
Cok yazık.
Konu açani beğenmeyen var.
En ufak imla hatasından "Türkçe öğren de gel" diyen var.
"Buda mi dert pehh!" Diyen var.
"Ne kadar cok konu acıyosun hale bak " diyen var.
Konu acan insanlarin Yaşıyla , yaşantısıyla, yaşadıklarıyla , edindiği tecrübeleriyle, Ikili iliskılerindeki dinamikle vs. Hemen hemen her konuda bir eleştiri geliyor.
Daha fazla uzatmak istemiyorum ama şunu söylemek istiyorum bi sitenin de tadı kaçıyor.
Ekşi sözlük gibi sitelerden bir farkı kalmiyor artık.
Buradan yonetici kisiler okuyorsa bildirmek isterim.
Bu gereksiz polemik yaratan üyelere kibledigimiz halde gereken uyarı verilmiyor. Ve iyice tadı kaçıyor işlerin.
Begenmiyorsan girme diyebilirsiniz haklısınız ama gercekten col severek takip ettigim ve tek aktif oldugum bir platform. Bu şekilde kotulesmesini istemiyorum.
Uye tarihim bu yil olabilir ama eski takipciyim. Ve çoğu eski kullanicinin evliliğine de boşanmasina da ilk bebeginin dogumuna da sevgilisine yapacago suprize de terk edilisinde ki üzüntusune de şahit oldum.
Kimse üstüne alınıp gocunmasin ve polemik yaratmasin lütfen.
Ben fikrimi soyledim dikkate alan hak veren olur olmaz bilemem.

Konu sahibi..
Her iliskinin dinamigi farklıdır.
Ama böyle geçmiş ile ilgili muhabbetler her zaman sorun yaratır.
Daha ciddi davranmanizi öneririm.
öncelikle çok haklısınız , lakin atladığınız bir şey var seviyeyi düşüren konu sahibi zira başlıktan da anlaşılacağı üzere hakaret ederek başlamış konusuna.. ciddi olarak cevaplanmaması algısını yaratan kişinin konusu ve içeriği.. objektif olarak bakıldığında ortada 'bdv'lik durum yok, dolayısıyla bu şekildeki yorumlar da kaçınılmaz . hepimiz eminim ki ciddi olunması gereken noktalarda ciddiyiz , bunu birilerinin öğretmesine ihtiyacımız yok. Her seye ragmen fikrinize saygı duyuyorum.

Konu sahibi öğretmen mi? Ben böyle bir yorumunu hatırlıyorum ama.

IMG_20161216_223031_726.webp

Back
X