- 30 Haziran 2015
- 255
- 78
- 18
- Konu Sahibi Kahvekokulukitap
S..tr gt bence senArkadasin seviyesi bi hayli dusuk. Bedduaya maruz kalmayin kacin bence![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
S..tr gt bence senArkadasin seviyesi bi hayli dusuk. Bedduaya maruz kalmayin kacin bence![]()
Düzgün yorum yapmıyorsn defol kızım
Acilin ben avukatim. Arkadasa haddini bildirecegim.S..tr gt bence sen
Tabi ki tartışır...Öğretmenler tartışamaz mı
Yorumlara bak ya
Acilin ben avukatim. Arkadasa haddini bildirecegim.
Ya Allah aşkına seviyeli yorum yapıyorsanız yapın, yapmıyorsanızda başka yerde egonuzu tatmin edin ya. Kızı zıvanadan çıkarıp banlatacaksınız K Kahvekokulukitap tahriklere gelme canım. Ben de geçen gün konu açtım hakaret eden edene ya sanki herkes sütten çıkmış ak kaşık herkes akıllı herkes süper zeka. Utanmadan salak diyorsunuz bir de kıza.
Hatırladım senin konuyu siz birbirinizi iyi anlarsınızYa Allah aşkına seviyeli yorum yapıyorsanız yapın, yapmıyorsanızda başka yerde egonuzu tatmin edin ya. Kızı zıvanadan çıkarıp banlatacaksınız K Kahvekokulukitap tahriklere gelme canım. Ben de geçen gün konu açtım hakaret eden edene ya sanki herkes sütten çıkmış ak kaşık herkes akıllı herkes süper zeka. Utanmadan salak diyorsunuz bir de kıza.
Yorum yapmayın o zaman sizin kötü yorumlarınızı okuyacak vaktim yokLiseli ilişkisinden öteye gitmeyen ilişkisini ciddiye alıp yorum yazan insanlara küfür ediyor bir de. Son zamanlarda burası küfürbaz kadın doldu. Bildirin haddini, hakime anlatsın derdini terbiyesiz.
Düzgün yorum yapan ama işine gelen şeyler söylemeyen insanlara da defol demiş küfür etmiş, saygılı yorum mu bekliyor?
24 yasinda eski sevglisinden ne kadar hoslandini mi sordun? Olcutu ne bu isin ay insan hoslanir gelir gecer. Eskilere takik insanlarin iliskide kendilerine guveni yoktur bence.İyi akşamlar kızlar. Erkek arkadaşımın bir arkadaşı var yatay geçişle bunun okula geçecekti bir dönem. Neyse bu geçiş yaparken soru falan sormuş nasıl bir yer kızları güzel mi diye. Ben sordum bu akşam sen ne cevap vermiştin o sorunca dedim bilmiyorum güzel demişimdir heralde dedi. Ne demek bilmiyorum dedim. Bu seferde o buraya gelsin diye demişimdir dedi ne demek istediğini anlamadım zaten
Diğer bir mevzu da burada konu açmıştım eski hoşlandığı kızla ilgili. Ben çıktığım çocuğun adını verince o da hoşlandığı kızı söyledi diye açmıştık konu. Ben ne kadar hoşlandın dedim niye sordum onu da bilmiyorum. O da bilmiyorum dedi söyle dedim 1 ay diye salladım dedi . ne kadar salaksın ya dedim sallıyorsan madem beş dakika de on dakika de 1 saat de ya da 1 gün de dedim sonra haklısın falan dedi. Dua et Allahtan bir yıl dememişim dedi güldü. Mallık yapıp da bir yıl dememişim dedi bir yıl hoşlansan zaten aldatmış olursun dedim. Ağlıyorum sinirden. Bir sürü şey dedim ama sinirim geçmiyor
Yukarıda kıza salak bile demişler onu görmediniz mi?
Yorum yapmayın o zaman sizin kötü yorumlarınızı okuyacak vaktim yok
Zaten sinirim tepemde bi de burda yok orta okulda mısın yok salaksın bilmem ne. Bunlara soranda kabahatYa Allah aşkına seviyeli yorum yapıyorsanız yapın, yapmıyorsanızda başka yerde egonuzu tatmin edin ya. Kızı zıvanadan çıkarıp banlatacaksınız K Kahvekokulukitap tahriklere gelme canım. Ben de geçen gün konu açtım hakaret eden edene ya sanki herkes sütten çıkmış ak kaşık herkes akıllı herkes süper zeka. Utanmadan salak diyorsunuz bir de kıza.
Hatırladım senin konuyu siz birbirinizi iyi anlarsınız![]()
Hadi cağnımKiblendin konu sahibi.
Hadi cağnım