Erkek arkadasim nedense kiloma cok takti

Serenayyys

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2015
10
1
Öncelikle herkese merhaba arkadaslar... Inanin fikirlerinize, yorumlariniza çok ihtiyacim var çünkü ben karsi tarafi bir türlü çözemedim. Daha sevgili olali çok olmadi iki ay bile degil. Ama ciddi anlamda birbirimizi tanima anlaminda çok yol kat ettik. Ikimiz de anlayisli insanlariz bu yuzden bir çok konuda uzlastik. Ama benim canimi sikan bir durum var. Erkek arkadasim zayiflamama takti kafayi. Ilk zamandan beri fark ediyorum ama biraz zaman gecsin oyle soylemeye karar verdim dedi. Dikkat etmen gerek kilo vermen gerek diyo surekli. Boyle diyorum da inanin arkadaslar cok kilolu bir insan degilim ben hatta vucut kitle indeksim normal oldugumu soyluyor benim sadece sikilasmaya ihtiyacim var. Tamam bende bunun farkindayim ama ne biliyim biraz olsun icerliyorum acikcasi. Bide gecen gun konu acildi goguslerin buyumeye devam ediyo mu dedi. Tamam benim goguslerim kucuk biliyorum ama bu kadari da fazla degil mi. Surekli kendimi sorgulamaya basladim. Ben mi eksik bir insanim diye. Onun kotu niyetle demedigini biliyorum ama deme sekli cok onemli bilmiyorum korkuyorum acikcasi ya beni begenmedigi icin baska kizlara bakarsa akli kalirsa diye

erkeklerin en iyi yaptıgı sey karsısındakini demoralize etmek takılma onemsemiyormus gibi davran ben boylede guzelim de gec sporunu yaparsan kendin icin yap cunku bir erkek icin kendini degitirmeye baslarsan bu takıntı haline gelir kendileri brad pitt kadar yakısıklı degiller ama nedense oyle bir ozguven var hepsinde

Konuyu yanlış yerde açmışsın canım.
Bir derdim var'a açacaktın.

Olaya gelirsek, söyleme şeklinden ziyade sarf ettiği kelimeler çok ahlaksızca !
Ne demek göğüs büyümesi? Bu adam göğüslerine mi dikkat ediyor?? Daha 2 ay olmamış..
Ve sırf dış görünüşün için gözü etrafa kayacaksa, bu adamdan sana hayır gelmez..
Bir an önce kaçıp kurtulmaya bak.

Cok dogru diyosun insan napiyosa kendisi icin yapmali. o da kotu niyetle demiyo biliyorum benim sagliksal problemlerim var onun icin dikkat ediyo aklinca. Ama yaklasim tarzi artik sinirimi bozmaya basladi her firsatta soyluyo ve artik bana batiyo
erkeklerin en iyi yaptıgı sey karsısındakini demoralize etmek takılma onemsemiyormus gibi davran ben boylede guzelim de gec sporunu yaparsan kendin icin yap cunku bir erkek icin kendini degitirmeye baslarsan bu takıntı haline gelir kendileri brad pitt kadar yakısıklı degiller ama nedense oyle bir ozguven var h
erkeklerin en iyi yaptıgı sey karsısındakini demoralize etmek takılma onemsemiyormus gibi davran ben boylede guzelim de gec sporunu yaparsan kendin icin yap cunku bir erkek icin kendini degitirmeye baslarsan bu takıntı haline gelir kendileri brad pitt kadar yakısıklı degiller ama nedense oyle bir ozguven var hepsinde

Ne demek göğüs büyümesi? Bu adam göğüslerine mi dikkat ediyor?? Daha 2 ay olmamış..
Ve sırf dış görünüşün için gözü etrafa kayacaksa, bu adamdan sana hayır gelmez..

K

valla kusuruma bakmayin uye olali bir iki saat ancak olmustur yalan yanlis birsuru sey yapip duruyorum. baskalarina bakma durumu tamamen benim paranoyam ama sence de hakli degil miyim? O boyle seyler soylemeye devam ederse bende dogal olarak baskalarina bakar mi diye kuruntu yapmaya devam edicrm sanirim. Aramizdaki samimiyete, benim anlayisla karsilayacagimi bildigine guvenerek boyle konusuyo ama inan ki tek sorunum sikilasmak daha da zayiflarsam yuzum gozum iyice cokecek sagliksiz bir boyut alacak cunku

İnsanın hayatında biri varsa, onu mutlu etmek, beraber mutlu olmak için değil midir?
Böyle sözlerle insan ancak düşman kazanabilir, sevgili değil...
Aynen oyle iki insan birlikteyse birbirlerini mutlu etmeli paylasmalilar. insan birini seviyosa dis goruntusunu cokta sorun etmemeli. Ki ben yanli bisey soylicem de onu kiricam diye bu kadar korkarken onun bu kadar rahat bi sekilde bu kusurlari yuzume vurmasi beni cok rahatsiz ediyo.

Aynen oyle iki insan birlikteyse birbirlerini mutlu etmeli paylasmalilar. insan birini seviyosa dis goruntusunu cokta sorun etmemeli. Ki ben yanli bisey soylicem de onu kiricam diye bu kadar korkarken onun bu kadar rahat bi sekilde bu kusurlari yuzume vurmasi beni cok rahatsiz ediyo.
Zamanında oldukça kilolu bir kızdım, aynı adam yanımdaydı ve sizin sevgiliniz gibi laf söylüyordu.
Sonra çok zayıfladım, kemiklerim sayılıyordu ve sevgilim gene laf söylüyordu.
Daha sonra kilo aldım, tam kıvama geldim, gene laf söyledi.
Şimdi evlendik, iyice kilo aldım gene laf söylüyor.
Ama ben de artık söylüyorum, 'bir gülüşüm dünyaya bedel, sen kendine bak' diyorum.

Anlayacağınız, erkeklerin çoğu yanındakine 'ben senden iyilerine layığım, ayağını denk al bana iyi davran' mesajını veriyor niyeyse.
Kendilerini iyi hissetmek için mi yapıyorlar, yoksa kendilerini aşağıda görüp de böyle bir savunmaya mı giriyorlar anlam veremiyorum.

K

valla kusuruma bakmayin uye olali bir iki saat ancak olmustur yalan yanlis birsuru sey yapip duruyorum. baskalarina bakma durumu tamamen benim paranoyam ama sence de hakli degil miyim? O boyle seyler soylemeye devam ederse bende dogal olarak baskalarina bakar mi diye kuruntu yapmaya devam edicrm sanirim. Aramizdaki samimiyete, benim anlayisla karsilayacagimi bildigine guvenerek boyle konusuyo ama inan ki tek sorunum sikilasmak daha da zayiflarsam yuzum gozum iyice cokecek sagliksiz bir boyut alacak cunku

Çok kilolu değilim, normalim diyorsun.
O zaman bu adam da problem var demektir.
Madem beğenmiyor neden sizinle birlikte?
Sizinle birlikte olduğu halde neden hala dile getirebiliyor?
Ayıp yahu, edep diye bir şey var..
Benim eşim bile bana demez 'göğsün büyüyor mu?' diye.

haha nedense cok tanidik geldi bu muhabbetler bana : ) esimle tanisma asamalarindayken oda bana beni biraz kilolu buldugunu soylemisti. ama ona o kozu ben vermistim, biturlu veremiyorum bikac kilo fazlami diyip duruyordum. derken hirs yapip 13 kilo vermistim. inan, inan esimin bana kattigi en guzel sey olmustu. muthis rahatlamistim! sikilastim, dahada cekici oldum filan. Su anda bi 5 kilo fazlam var yine, ama yazdan once vermeye kararliyim.

dert etme, onun bu soyledigi sende hirs uyandirsin, ver bikac kilo, gor bak nasil rahatliyorsun (sevgilinle alakali degil, kendinle alakali).

en nefret ettiğim şey makyaja,giyime,kiloya her boka karışan adamdır. kendilerini bi de mükemmel sanır bunlar.

hadi kilonu iyiliğin için söylüyor da.göğüslerin büyümeye devam ediyor mu nedir ya? kaç yaşındasınız ergen misiniz?nerden buluyosunuz bu tipleri.hadi buldunuz. bi hadlerini bildirin. konuşamasınlar.

Bence karşınızdaki insan size kafasındaki sevgilinin şeklini vermeye çalışıyor çok yanlış bu davranış. Özellikle kadınlar böyle şeylere çok alınır bunu biliyordur herhalde. Sizi bu şekilde yönlendirmesine izin vermeyin, gözlem yapın talepleri hakkında başka nelere karışacak diye. Çok can sıkıcı bir durum daha 2 ay bile olmamış ama kilonuza normal olduğunuz halde karışıyor. Halbuki seni her halinle seviyorum diyebilmeli insan sevdiğine.

Ayrıca bu kadar başındayken böyle saçma davranışları varsa çok kaptırmayın bence kendinizi. O adam acaba brad pitt mi? Kimse vazgeçilmez değildir sonuöta

1.5 ayda psikolojik ve duygusal anlamda birbirinizi tanımaya çalışıp 2.ayda fizyolojik özelliklere geçmişsiniz. Ve söyleyiş tarzı hiç hoş değil, dobralık adı altında hadsizlik bana göre. Netice siz birbirinizi görmeden başlamadınız bu ilişkiye değil mi? :KK51:

Öncelikle herkese merhaba arkadaslar... Inanin fikirlerinize, yorumlariniza çok ihtiyacim var çünkü ben karsi tarafi bir türlü çözemedim. Daha sevgili olali çok olmadi iki ay bile degil. Ama ciddi anlamda birbirimizi tanima anlaminda çok yol kat ettik. Ikimiz de anlayisli insanlariz bu yuzden bir çok konuda uzlastik. Ama benim canimi sikan bir durum var. Erkek arkadasim zayiflamama takti kafayi. Ilk zamandan beri fark ediyorum ama biraz zaman gecsin oyle soylemeye karar verdim dedi. Dikkat etmen gerek kilo vermen gerek diyo surekli. Boyle diyorum da inanin arkadaslar cok kilolu bir insan degilim ben hatta vucut kitle indeksim normal oldugumu soyluyor benim sadece sikilasmaya ihtiyacim var. Tamam bende bunun farkindayim ama ne biliyim biraz olsun icerliyorum acikcasi. Bide gecen gun konu acildi goguslerin buyumeye devam ediyo mu dedi. Tamam benim goguslerim kucuk biliyorum ama bu kadari da fazla degil mi. Surekli kendimi sorgulamaya basladim. Ben mi eksik bir insanim diye. Onun kotu niyetle demedigini biliyorum ama deme sekli cok onemli bilmiyorum korkuyorum acikcasi ya beni begenmedigi icin baska kizlara bakarsa akli kalirsa diye

erkek arkadaşının tavırları iğrenç bence kusura bakma. göğüslerin büyüyor mu ne ya? bunu diyecek cesareti nereden buluyor hem de 2 ayda.

yaşlar kaç acaba? bu kadar davranmayı bilmeyen bir erkek olamaz. en sevmediğim erkek tiplerinden biri. nasıl davranılır nasıl konuşulur bilmeyenler.

kilo ver ama kendin için. erkek arkadaşım dediğin kişiyi de bırak gitsin bence. moralini kimse bozmasın, kendine değer ver biraz. ne demek başkalarına bakar falan. seni seven sen olduğun için sevsin.

X