- 28 Nisan 2015
- 10
- 1
- Konu Sahibi Serenayyys
Öncelikle herkese merhaba arkadaslar... Inanin fikirlerinize, yorumlariniza çok ihtiyacim var çünkü ben karsi tarafi bir türlü çözemedim. Daha sevgili olali çok olmadi iki ay bile degil. Ama ciddi anlamda birbirimizi tanima anlaminda çok yol kat ettik. Ikimiz de anlayisli insanlariz bu yuzden bir çok konuda uzlastik. Ama benim canimi sikan bir durum var. Erkek arkadasim zayiflamama takti kafayi. Ilk zamandan beri fark ediyorum ama biraz zaman gecsin oyle soylemeye karar verdim dedi. Dikkat etmen gerek kilo vermen gerek diyo surekli. Boyle diyorum da inanin arkadaslar cok kilolu bir insan degilim ben hatta vucut kitle indeksim normal oldugumu soyluyor benim sadece sikilasmaya ihtiyacim var. Tamam bende bunun farkindayim ama ne biliyim biraz olsun icerliyorum acikcasi. Bide gecen gun konu acildi goguslerin buyumeye devam ediyo mu dedi. Tamam benim goguslerim kucuk biliyorum ama bu kadari da fazla degil mi. Surekli kendimi sorgulamaya basladim. Ben mi eksik bir insanim diye. Onun kotu niyetle demedigini biliyorum ama deme sekli cok onemli bilmiyorum korkuyorum acikcasi ya beni begenmedigi icin baska kizlara bakarsa akli kalirsa diye