Erkek Arkadasım önümüzdeki cumartesi babamlarla tanısmaya geliyor ? :) :(

tatlım bence dert etme ve evet başarabilirsin kesinlikle.. annen ve baban olaya sıcak bakmışlar işte damat adayı da biraz tertipli düzenli gelsin ve heyecan yapmayın .. herşeyi oluruna bırakırsan zaten çok güsel gider hiç deert etme .. şimdiden mutluluklar keşke her dert bunlar gibi olsa

sağol canım bnm iyi dileklerin için..:)
bnde böle diyorum ama daah detay seyler istio benden.
ne giyim nasıl duruyım nasıl içiyim kahveyikacta kalkııım konuyu km accak vs vs o andaymısız ki tavsiye istiyorum. :))
keske her dert böle olsa dmi valla keske..

Allah tamamına erdirsin canım :))) darısı da benim basıma artık :D
güzel telaşlar bunlar :)
sen hiç stres yapma diycem ama mümkün değil tabii..deneyimim yok gerçi benimde ama senin yerinde olduğumu düşünüyorum da;bı kere sık giyinmesini isterdim:) jilet gibi:) muhabbet açma konusunda ortak noktalarını bulman lazım,hobi olabilir,futbol olabilir:(,is olabilir..mesela benim babam tekne hastasidir,tek hayali tekne sahibi olmak,balık tutmak falan,erkek arkadasımda balık tutmaya bayılır,tanisirlarken bu konu onları epey oyalar ve erkek arkadasımda damardan girmiş olur :) diye düşünüyorum:) yani bunun gibi bir seyler vardır mutlaka..bunlar hakkında erkek arkadaşına tuyo verebilirsin..
ay çok güzel ya çok özendim :))))))))

sağol canım bnm iyi dileklerin için..:)
bnde böle diyorum ama daah detay seyler istio benden.
ne giyim nasıl duruyım nasıl içiyim kahveyikacta kalkııım konuyu km accak vs vs o andaymısız ki tavsiye istiyorum. :))
keske her dert böle olsa dmi valla keske..

canım o zaman sana şöyle bişey soleyim.. benimde başımdan geçtiği için soluorum.. ne giysin mesela çok spor deil ama tam klasikte deil yani bi gömlek bi pantolon olabilir.. nasıl dursun yayılmasın tabiki ama kendinide çok kasmasın.. kaçta kalkması konuşulacak mevzulara bağlı.. bide kendi konuyu açmasın .. zaten sizinkiler tanımak maksadıyla açarlar mevzuyu tam olarakta açılmaz ama ne biliym annen ne iş yapar baban ne iş yapar mesleğin ne gibi sorular sorulur ..

evet cnmmmmm aslında böel sorarlar aileler ama ne bilyim bizimkiler bilmez bu durumları ya ortam sessizlesmesin suskun kalmasın hiçbiri :((( naparım ozmn bn nasıl müdahele ederm

evet cnmmmmm aslında böel sorarlar aileler ama ne bilyim bizimkiler bilmez bu durumları ya ortam sessizlesmesin suskun kalmasın hiçbiri :((( naparım ozmn bn nasıl müdahele ederm

önce buna hazırlıklı ol

kimse ahbap değil elbette suskunluk olacak

mükemmeliyetçi olma

düzgün giyinsin,eli boş gelmesin ve düzgün konuşsun.

muhabbet muhabbeti açar zaten. çok oturmasın en fazla 2 saat yeterli bence. ne kadar çok oturursa o kadar sıkıntıya girersiniz. kaydirigubbakcemile3

merak etme sessiz kalmazlar .. hele erkek arkadaşında az konuşkansa konu konuyu açar o tatlı telaş biter bi bakmışın zaman gelmiş sözün olmuş

anammmmmm ne güsel diosunuz saolun yaa :))
ya konsukandır ama o ortamda konu nasıl acılırki bilmemmmm :))) eli bos gelmesn derken ne alsın tatlımı alsın :D

ay canım nasıl tatlı bi telaştır o ve yıllarca hatırlanır bizim yaşımız büyüktü ve babam istemiyordu da tanışmaya geldi ogelince babam bakkala çıkmıştı sonra ordan burdan laf lafı açmıştı konuşmuşlardı eşim elini koyacak yer bulamamıştı dizlerinde hazırolda oturmuştu kardeşimle biz hala dalga geçeriz düzgün giyinsin tatlı ramazan da da geçerli olur ama uyduruk almasın temiz olsun saygılı olsun düzgün otursun bide sigara içiyosa baban ikram etsede içmesin enson muhabbet koyulaşır gitme zamanına doğru baban tekrar daha samimi ikram ederse içsin yoksa yanın da kesinlikle içmesin bide sana da seviyeli davransın gerçi heyecandan seninle bile zor konuşur ama çok şirin oluyolar ve yıllarca hatırlıyosun hayırlı geçsin inşallah

Back
X