• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşım öpüşmek İstemiyor

Simdi bazi yorumlara dayanarak soruyorum.Her ciddi düşündüğün konustugun insanla ten uyumu var mi yok mu mantigiyla öpüşmek mi gerekiyor?Kusura bakma konu sahibi de öpüşmek disinda evlilikte bu yolda daha önemli konular var.
evet gerekiyor bence,ben ciddi (ciddi ne demekse) ya da ciddiyetsiz ( :KK53:) iliskilerim de daha iliskiye baslamadan opustum,begendiysem sevgili oldum.

Bu sadece öpüşmek problemi değil de aranızda uçurum var sanki.

Ayrıca yanlış düşünmüyorsun, ya iktidarsızsa, ya ten uyumu yoksa?

Öyle evlenince "sürpriz" mi diyecek
olayi fesatliga goturmek sacma olmus. adam aciklamis neden fazla yakinlasmak istemedigini, dini prensiplerinden yola cikiyor. ‘iktidarsizlik’ kelimesi cirkin olmus.

ayrica fiziksel cekim ile ten uyumu arasinda bence buyuk bir fark yok. bi cekim varsa, ten uyumuda vardir.

adam opusunce cok tahrik olacagindan kendini durduramayacagindan kendi sinirlarini asacagindan korkuyor olamaz mi yani.
Bunu o sekilde söylese sıkıntı yok
Adam direk o günah bu değil olarak siniflandiriyor sıkıntı burada
Yoksa isteyen istediğini yapsın bana ne

İyi geceler hanımlar.
Benim 7 ay önce uzun süreli bi ilişkim bitti. Şuanki erkek arkadaşımla iki aydır çıkıyoruz. Kendisi beş vakit namaz kılan birisi. Ama ben açığım onun için sorun olmadığını belirtti.
İkimizde 25 yaşındayız. Evlenme yolunda konuşuyoruz. Kendisine belirttim ciddi olduğunu söyledi o da.
Bu da dert mi demeyin lütfen benim kafama takıldı
Erkek arkadaşım evlenene kadar öpüşemem yakınlaşamam elele tutup sarılmak dışında dedi. Daha önce hiç öpüşmediğini söyledi. Kabul etmezsen ayrılalım dedi ben şok oldum (öpüşürsen günaha gireriz eğer illa öpüşmek istiyorum dersen ayrılırım dedi) bazen düşünüyorum evlenince yakınlaştığımda ya bişey hissetmezsem diye. Yanlış mı düşünüyorum sizce
Eğer aynı fikirlere sahip değilseniz ayrılın erkek arkadaşınız net konuşmuş ayrıca hissiyat dudaklarda mı asıl bişey hissetmedigin biriyle opusursen hayal kırıklığı his varsa sorun yok . Açıkçası ben evlenmeden önce eşimden uzak duruyodum ve eşim bunu fark edince bana saygı duyduğunu sınırlarıma değer verdiğini ve aşmaya çalışmayacağını söyledi bence olması gereken bu. Eğer sınırlarınız değerleriniz aynı değilse bitirin

5 ay sonra isteme diyorsun bence çok erken. Adamın din anlayışı hiç mantıklı gelmedi kafasına göre günahların kimini büyük kimini yok sayması değişik yani

Öpüşünce devamini istemekten çekinmiştir belki de .
Bunda bir sikinti yok tabiki
Garip olan o günah bu değil diye sınıflandırması
Yani adam işine gelene günah değil işine gelmeyene gunah diyor tuhaf olan kısım bu
Açık açık ileri gitmekten korkuyorum dese hiç bir problem yok

Ne güzel keşke bana da nasip olsa böyle düzgün aklı fikri uçkurunda olmayan insanlar. Düzgünce hayat tarzını ifade etmiş ve buna saygı duyulmasını beklemiş. Size uymuyorsa ayrılırsınız

Öpüsmek, akli fikri uckurunda olmakmi demek? Bu cümleler ile ben ile beraber bircok kisiye hakaret ettiginin farkindamisin?

P Piremsesim11 Ben dogru bulmuyorum. Evlenmeden önce benim bakis acimda fiziksel temas sart. Ten uyumu denilen birsey var. Adam cok kötü öpüsüyorsa mesela evlilik icin bir problem olabilir. Yada adam gay/asaksüel olupta bunu bahane olarak kullanabilir. Burda bircok konu var, eslerin cinsellik istemediginden dert yanan. Cinsellik evlilikte cok önemli sonucta.

Tabiki adami ille öpüs diye zorlayamazsin. Onun hayat görüsü iste, degistiremezsin. Herkes kendi hayat görüsünü paylasan birini bulmali. Ayrilmak en mantiklisi gibime geliyor.

Bunda bir sikinti yok tabiki
Garip olan o günah bu değil diye sınıflandırması
Yani adam işine gelene günah değil işine gelmeyene gunah diyor tuhaf olan kısım bu
Açık açık ileri gitmekten korkuyorum dese hiç bir problem yok
Nasil ifade edecegini bilememis bence. Siniflandirma konusunda ise , öpüşmüyor diye tepki almiş bir de el ele tutuşup sarilmasa ne olurdu kimbilir , onun inancina göre söylüyorum , evlenmeyi düşündügü için kendi içinde masumlaştırıp el ele tutsmak sarilmak günah degil diyerek konu sahibini ikna etmek istemiş en çok da kendini rahatlatmiştir , bunun da günah oldugunu kendi de biliyordur.

İyi geceler hanımlar.
Benim 7 ay önce uzun süreli bi ilişkim bitti. Şuanki erkek arkadaşımla iki aydır çıkıyoruz. Kendisi beş vakit namaz kılan birisi. Ama ben açığım onun için sorun olmadığını belirtti.
İkimizde 25 yaşındayız. Evlenme yolunda konuşuyoruz. Kendisine belirttim ciddi olduğunu söyledi o da.
Bu da dert mi demeyin lütfen benim kafama takıldı
Erkek arkadaşım evlenene kadar öpüşemem yakınlaşamam elele tutup sarılmak dışında dedi. Daha önce hiç öpüşmediğini söyledi. Kabul etmezsen ayrılalım dedi ben şok oldum (öpüşürsen günaha gireriz eğer illa öpüşmek istiyorum dersen ayrılırım dedi) bazen düşünüyorum evlenince yakınlaştığımda ya bişey hissetmezsem diye. Yanlış mı düşünüyorum sizce
Gunah diyeyse elele tutusmak sarilmakta gunah nikahsiz

Nasil ifade edecegini bilememis bence. Siniflandirma konusunda ise , öpüşmüyor diye tepki almiş bir de el ele tutuşup sarilmasa ne olurdu kimbilir , onun inancina göre söylüyorum , evlenmeyi düşündügü için kendi içinde masumlaştırıp el ele tutsmak sarilmak günah degil diyerek konu sahibini ikna etmek istemiş en çok da kendini rahatlatmiştir , bunun da günah oldugunu kendi de biliyordur.
Valla opusmuyor diye tepki gösteren kısımda değilim aksine helal olsun bu zamanda bunu yapan çok nadir insan vardir
Allah banada nasip etsin :D

Bu işler sence bence olunca böyle oluyor. Sarılmak el ele tutuşmak neyse??? Saçma sapan tutarsız bi insan uymuyorsa sıradakine geçiniz lütfen

Back
X