Erkek arkadaşım öpüşmek İstemiyor

Eşcinsel olabilir canım. Bu ihtimali de düşün. Paravan evlilik yapmak istiyor belki? Hem bu düşünce tarzındaki insanlar senin geçmişini de sorgular. Sarılmak ta günah ona bakarsan. Sorgulamaması, ısrar edersen ayrılırız demesi Eşcinsel olduğunu düşündürüyor.

Anladığım kadarıyla karşınızda ki insanın yaşantısı hayat görüşü farklı. Böyle durumlarda uzatmanın anlamı yok iki taraf içinde..

Cennette birlikte olamayız demeseymiş kendince mantıklı bulacaktım çocuğu. Herkesin kendi görüşü sonuçta.
Ama o kim ki kendi cennetini garantilediğini düşündüğü yetmezmiş gibi bir de sizinkine karışıyor.

Ben de dedim sanki sen kızsın ben erkek
Ben dediğim gibi öpüşmek varsa ayrılırım günah dedi istersen evlenene dek elini de tutmam dedi
Arkadaş gibi takılmak mı istiyor anlamadım
Evlilik kuyusuna atmak istiyor. Evlendikten sonra dayatmalari baslayacak. Yapmazsan 'bak benim bu konuda hassasiyetimi sevgiliyken biliyordun' diyecek.

Ayrica senin gecmisini kabul etmesine sasirdim. Normalde boyle birinin kendi gibi biriyle evlenmek istemesi gerekirdi. Seni kendi cizgisine getirince daha fazla point mi elde edecek oteki marsta onu mu dusuyor acaba bilemedim 😆

Onu söyledim o öpüşmek kadar günah değil dedi öpüşmek yakınlaşmak daha büyük günah sarılmak büyük günah değil dedi
Bence gerçekten birbirinize göre değilsiniz. En başını daha anlamıyorsunuz ki sonucu görmeye çalışıyorsunuz..

Evlilik kuyusuna atmak istiyor. Evlendikten sonra dayatmalari baslayacak. Yapmazsan 'bak benim bu konuda hassasiyetimi sevgiliyken biliyordun' diyecek.

Ayrica senin gecmisini kabul etmesine sasirdim. Normalde boyle birinin kendi gibi biriyle evlenmek istemesi gerekirdi. Seni kendi cizgisine getirince daha fazla point mi elde edecek oteki marsta onu mu dusuyor acaba bilemedim 😆
memursa memur eş istiyor gibi bir sezgim oluştu :skandal:

Yahu nasıl biri anlamadım. Onun mantığına göre kadınla erkeğin aynı ortamda bulunması da günah olmalı. Çelişkilerle dolu bu kişiyi nereden buldunuz? Bugün bunu diyen, yarın kapanmanızı isteyecek. Kapanmazsan boşan diyecek, o potansiyeli gördüm yani. Bir Kadını asla mutlu edemeyecek bir tip bu. Yazın bir yere..

hımm otorite yani. kim cennete gidecek kim gidemeyecek kendisi karar veriyor.
şuraya kadar çocuğun tercihi denilebilirdi şu noktada cehaleti de ortaya çıktı.
Cehalet mi ?
Din konusunda tartışma yasak biliyorum ama sadece şunu söylemek istiyorum niyetim zaten tartışmak değil
İslamın şartlarından biridir
Namaz kılmak
Tam olarak cehaletini nerden anladınız
Bunu düşünmesi gayet normal değilmi!

hımm otorite yani. kim cennete gidecek kim gidemeyecek kendisi karar veriyor.
şuraya kadar çocuğun tercihi denilebilirdi şu noktada cehaleti de ortaya çıktı.
bak bu saçma olmuş..islam dini akıl dinidir.gerçekten aklını kullanarak dinini yaşasa boyle demezdi dıye düşünuyorum.(cennet olan kısım)namaz farz bunu demesi gayet olağan.kesınlıkle ınce ve akıllıca yaşayan bırı değil gıbı geldi.ayrıca sarılmak.yalnız buluşmak,msjlarda cılveleşmekde haram ona bakarsan.nereden tutarsan tut elde kalır.öpüşmek vs istememesıde senın için hayırlı bence.

Denemeden alma derim. Yani en basitinden bir kazağı bile deneyerek alıyoruz değil mi? Kazak mı bu çıkarıp atasın

Kazak bir eşya olduğu için cok da değerli bişey olmadığı için denenebiliyordur belki de. Şu denemeden almam diyenler, (karşınızdaki adamlar da sizin için aynı şeyi düşünüyordur o zaman "Denemeden almam" )
kendilerine ne kadar hakaret ediyorlar farkındalar mı acaba?
Ev robotu musunuz siz deniyorsunuz denetiyorsunuz falan?? :KK35:

Yemek sırasında mı öpmek istediniz acaba dişinizde maydonoz falan kalmış olmasın (:

Bence siz bu işi yürütemezsiniz, çok farklı iki insan gördüm. Birbirinizi bu şekilde çok yıpratırsınız.

O sevgiline söyle el ele tutuşup sarılmak da günah.
Onun haricinde istemeyebilir. Mesela şöyle bir konu açsan " sevgilim öpüşmek için zorluyor beni" desen hepimiz sana hak verirdik. Empati yap yani.

Öncelikle herkesin görüşüne, hayata bakış açısına saygım var fakat burda senin ve erkek arkadaşının hayata bakış açıları çok fark olduğunu görüyorum. Ona çok normal gelen bir şeyi sen sorguluyorursun. Bence bunun gibi bir çok konu daha aklını karıştırıyordur. Kendisi senin için doğru kişi mi bunu düşün bence. Sen de onun gibi düşünsen bu konuyu sorgulamazsın zaten. Bu arada bir önceki ilişkinde yakınlaştığını söylemişsin - ki yanlış anlama bu tamamen normal. Bence bir birini seven iki insanın yakınlaşması kadar normal bir durum yok ama erkek arkadşın bu konularda hassas gibi. Senin önceki ilişkinde erkek arkadaşınla yakınlaşmana ne diyor? Biliyor mu? Merat ettim.

İyi geceler hanımlar.
Benim 7 ay önce uzun süreli bi ilişkim bitti. Şuanki erkek arkadaşımla iki aydır çıkıyoruz. Kendisi beş vakit namaz kılan birisi. Ama ben açığım onun için sorun olmadığını belirtti.
İkimizde 25 yaşındayız. Evlenme yolunda konuşuyoruz. Kendisine belirttim ciddi olduğunu söyledi o da.
Bu da dert mi demeyin lütfen benim kafama takıldı
Erkek arkadaşım evlenene kadar öpüşemem yakınlaşamam elele tutup sarılmak dışında dedi. Daha önce hiç öpüşmediğini söyledi. Kabul etmezsen ayrılalım dedi ben şok oldum (öpüşürsen günaha gireriz eğer illa öpüşmek istiyorum dersen ayrılırım dedi) bazen düşünüyorum evlenince yakınlaştığımda ya bişey hissetmezsem diye. Yanlış mı düşünüyorum sizce
Tebrik ediyorum erkek arkadaşınızı, helal olsun

Ben kocamla evlenmeden önce öpüştüm de ne oldu sanki sürpriz olmasın ten uyumumuz var mı diye baktık ne oldu evlenince asıl bana sürpriz oldu.

İyi geceler hanımlar.
Benim 7 ay önce uzun süreli bi ilişkim bitti. Şuanki erkek arkadaşımla iki aydır çıkıyoruz. Kendisi beş vakit namaz kılan birisi. Ama ben açığım onun için sorun olmadığını belirtti.
İkimizde 25 yaşındayız. Evlenme yolunda konuşuyoruz. Kendisine belirttim ciddi olduğunu söyledi o da.
Bu da dert mi demeyin lütfen benim kafama takıldı
Erkek arkadaşım evlenene kadar öpüşemem yakınlaşamam elele tutup sarılmak dışında dedi. Daha önce hiç öpüşmediğini söyledi. Kabul etmezsen ayrılalım dedi ben şok oldum (öpüşürsen günaha gireriz eğer illa öpüşmek istiyorum dersen ayrılırım dedi) bazen düşünüyorum evlenince yakınlaştığımda ya bişey hissetmezsem diye. Yanlış mı düşünüyorum sizce
Ha tabi başka arkadaşların da söylediği gibi el ele tutuşup sarılmak da haram helal konusunda öpüşmekten farksız ama böyle düşünen erkek konusunu burada ilk kez görünce tebrik etme gereği duydum. Önceki yorumumu bununla ilintili değerlendirin. Yoksa sarılıp el ele tutuşmayı alkışlıyor değilim

Bana saçma geldi öyle düşünen kişi sarilmasin veya Elele tutusmasin.

Back
X