Erkek arkadaşım sinirlenince ortadan kayboluyor

Size saygısı yok net saygi duymayan ne kadar sever o da muamma . Valla biye diretiyorsunuz ayrica siz genelde taviz veren taraf oldukça yorulduğunuzla kalirsiniz kötü düşünmek istemem de bi bakmişsnz hiç msj gelmiyo . Sizin bi duruşunuz olursa bunu yapamaz bu tavizi siz vermişsiniz

iş evliliğe evrilmeye başlayınca kendisinde evlenecek mabadı göremedi kız terketsin diye uğraşıyor da olabilir. Evlilik fikri ortaya çıkana kadar gayet iyi olduğuna göre bu da muhtemel.

Konu sahibi her halükarda olmaz bu adamdan, bence sen yolunu ayır.

Akşam yarın bir şeyler yapıcaz mı dedim birkaç mesaj daha attım hiçbir şey yazmadı en son erkeklere yapmamanız gereken 10 davranış videosu atmış.

Bir okuzun sergiledigi 8 davranis.. SS alip at arkadasina..
  1. Bunlar genelde erkek gibi gorunurler ama orjinalinde okuzdurler.
  2. Kendi ozelliklerini farkli yansitma egilimindedirler,sirf okuzluklerinin anlasilmamasi icin.
  3. Kimi zaman cocuk,kimi zaman capkin,kimi zaman sevgi dolu bir asik olurlar..Ama hic bir zaman okuz olduklarini kabul etmezler
  4. Bazi okuzler kadinlara gonderilmis bir lutuf gibi gorurler kendilerini.Siz deger verdikce eziyet ederler.
  5. Bu okuzler cok denegesiz yasarlar. 5 dakika onceki davranislariyla 5 dakika sonrasi tutmaz cogu zaman.
  6. Bencildirler,hep menfaacidirler.Ama sizi tam tersine inandirma konusunda da uzmandirlar.
  7. Soz konusu okuzler duyarsizligin,yontulmamisligin ete kemige burunmus halidir.Gozunuzu boyarlar,insan sanirsiniz.
  8. Ayrica kiymet bilmez bu okuzler,fedakarlik kavrami lugatlarinda yoktur.

Sinirli adım atmayan küsünce konuşmayan biriyle evlenmeyin derim. Eşimi çok seviyorum aşığım ama bazen dayanamıyorum.
Katır gibi inadı var sevgiliykende böyleydi ama evlenince daha dayanılmaz oluyor.
Haklıysa da haksızsa da tartışmada hiç alttan almaz küser konuşmaz günlerce sürdürür ya üf düşününce bile sinirleniyorum o hareketlerine.
İnsanlığı, sevgisi, sadakati olmasa bir dakika durmam onunla. O kadar söylüyorum.

Ben umursamaz bir insanım çok tınlamam gider öbür odada müzik açıp oynarım ama bazen öyle doluyorum ki vurup kapıyı çıkasım geliyor.

İyi ölç biç sevgiliyken böyleyse evlenince hiç değişmiyor bilesin.

Bırkaç ay önce nasıl evlenme girişiminde bulundunuz ya biriniz öğrenci birinizin dışarı çıkacak parası yok. Hadi bir delilik yapıp nikah kıyalım deseniz o da parayla ama daha kafeye gidecek para yok. Erkek arkadaşınız sorunlu olabilir ama siz de en az onun kadarsınız belli

Konu sahibi çıkmış sanki ikisi de aynı yerde. Bir gün çıkarlar umarım

aklıma aldattığı geldi sanaldan, kendisine bunu da belirttim, düzgün bir şekilde kendini açıkladı. Normalde de zaten telefonla tuvalete girdiği vakit çıkmaz saatlerce ben sadece biraz ondan özen bekledim. YouTube'dan video izlemiş bir de açıp gösteriyor saf mı yoksa çok mu uyanık anlamadım. Eskisi gibi ortadan kaybolmaları kalmadı ama sinirlendiğinde hiçbir şey demeyip sessiz kalması sinirime dokunuyor.

Hem züürt hemde öfke kontrolu yok.Artık aksama kadar ben ne yaptım deyıp dusunursun .Sacmalama .Def et bunu .Bak abla tavsıyesı

Erkek arkadaşın ayıp etmiş. Yalnız ben senin neden zorlu bir süreçten geçtiğini merak ettim.
o süreçten önce ailemle ilişkim yüzünden büyük bir tartışma yaşadım buraya kadar sorun yok çoğunlukla haksız olan bendim fakat konu benim için çok hassas ve kimseyle konuşmak istemediğim ailevi bir konuya geldi hiç duymak istemediğim şeyler yüzüme vuruldu, bilmediğim birçok şeyi çok kötü bir üslupla öğrenme durumunda kaldım. Kaç ay oldu hala onları affedemiyorum belki aileniz böyle tartışmalar olabilir diyenler olacaktır ama benim için çok hassas bir konu olduğunu annem de babam da biliyordu. Çocukluk ettim gözüm döndü evi terk ettim onun yanına gittim. Daha sonra babamla konuşmuşlar bizim başımızı yere eğme, zamanı geldiği zaman her şey olacağına varır ben de karışmam demiş ki haklı da ama benim o süreçte nikah günüm alınmıştı ve nikah günü alınmasından ötürü dini nikahım kıyılmıştı bile yargılayanlar olacaktır elbette ama oldu bir kere. Çok zoruma gitti sonradan, çok yalnız, çok boşta hissettim. hala etkileri devam ediyor

Iliski sorumlulugu almak istemeyen erkek tipi. Bunlarla gecinmek istiyorsaniz hic sallamayip deger vermeyeceksiniz. Arayip sormayin bir iki hafta. Disinizi sikip aramalarina
ve mesajlarina da cevap vermeyin. Sonrasinda gordugunuz degisiklige sok olacaksiniz. Pesinizden ayrilmayacak. Ama o zaman (umuyorum ki) siz onu birakacaksiniz.

Amacım buluşalım da derdimi dinlesin değildi de zaten, biraz vakit geçiririz, iki laflarız kafamız dağılır diye. Normalde karşıma alır konuşurum dinler fakat pek yorum yapmaz.

Genelde bir kaç gün aramayan tipler ya evli çıkıyor yada aldatıyor ikiside aynı kapı zaten olmaz olmaz deme sen bir araştır .
Sürekli evine girip çıkarım pek ihtimal vermiyorum. Zaten haftanın 6 günü çalışıyor işten eve evden işe hep. Bazen çık dolaş diyorum, ama yok çıkmıyor da. Eskiden arada bir çıkardı. Bunalıma girdiğinden şüpheleniyordum bir aralar.

Sen ayrılmıcan bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…