Erkek arkadaşım üzülür diye sevgilisini aramaya çekinen erkek

Sevgilimin sosyal hayatı böyle tuhaf insanlarla doluysa bırakırım o sevgiliyi...anlamaya çalışmak zaman kaybı...hayatımızı zehretmenin anlamı yok kardeşim. Ayrılsın bence de hiç ağlayıp üzülmesin. Erkek mi kalmadı dünyada...ne var böyle can sıkıcı insanlarla uğraşıyor.

Sevgilimin sosyal hayatı böyle tuhaf insanlarla doluysa bırakırım o sevgiliyi...anlamaya çalışmak zaman kaybı...hayatımızı zehretmenin anlamı yok kardeşim. Ayrılsın bence de hiç ağlayıp üzülmesin. Erkek mi kalmadı dünyada...ne var böyle can sıkıcı insanlarla uğraşıyor.

Aynen ben de ayrıl dedim...Ne bu tuaflıklar silsilesi ya...Kadın varsa ne die değer veriomış.gibi yapıosun bi de azarlıyor kuzenimi sadece 2 gün anlamıyor musun diye büyük harflerle yazıp azarladı ...Gerçekten ayrılması için ikna edicem kıl herif....Üstelik kuzenim anlayışlı biri...Bi de adam dedi ki yoruldum herseyi uzatıp kavga cıkarmaya meraklısın....Deli eder bu tipler

Önceki konularını az çok okuduğum için ben de okuduğumda e bu kendisi dedim ama böyle anlatmayı seçmiş gibi 🤷‍♀️

Eeee noluyor önceki okuduysan...Ha ben boyle biriyim hep yanlış yaparım oyle mi? Su anda ben değilim mesele dedim kaç kere soylemem lazım...Ben burda konumu acıorum zaten neden cekineyim? Linçlere alışmadık mı

Bunlar iki arkadas eve kız getirmiş de olabilirler. Üzülmesin diye aramamak hayatımda bundan daha saçma cok az sey duydum, bi de kocaman adamlar yani. Cıks hiçbir güc bunu mantıklı kılamaz kafamda

Evirdik çevirdik mantığı yok...
Ama bak adamın yazdıgına göre kendisi çok mantıklı

Bak gerçekten yoruluyorum. Buhğnden itibaren aramanda konuşmamızda aramamda bir sıkıntı yok olmayacakta. Gelelim diğer kısıma anlayışla ilgili kimsenin aldığı bir karar yok. Bir sürü sebebin ortaya getirdiği bişey içşnde bulunduğum durum karakterim alışkanlığı nazar korkum vs vs bir sürü sebebi var ve bunu tek biyere bağlamana gerek yok ama sen üzerine tek bi ok alıp savaşı ordan başlatmaya çalışıyorsun ve hala anladım demene rağmen ilerdeki hayatım masıl olacak korkmaya başladım diyosun. Lütfen yetsin artık

Aynen ben de ayrıl dedim...Ne bu tuaflıklar silsilesi ya...Kadın varsa ne die değer veriomış.gibi yapıosun bi de azarlıyor kuzenimi sadece 2 gün anlamıyor musun diye büyük harflerle yazıp azarladı ...Gerçekten ayrılması için ikna edicem kıl herif....Üstelik kuzenim anlayışlı biri...Bi de adam dedi ki yoruldum herseyi uzatıp kavga cıkarmaya meraklısın....Deli eder bu tipler
Umarım kuzeninize buradaki yorumları anlatır veya okutursunuz. Dediğiniz gibi elle tutulur hiçbir yeri yok. Adamın mesajlarindaki üslubu da güzel değil. İnşallah bir an önce kurtulursunuz bu ömür törpüsünden. Kurtulursunuz dedim çünkü siz de üzülüyorsunuz kuzeniniz için.

Umarım kuzeninize buradaki yorumları anlatır veya okutursunuz. Dediğiniz gibi elle tutulur hiçbir yeri yok. Adamın mesajlarindaki üslubu da güzel değil. İnşallah bir an önce kurtulursunuz bu ömür törpüsünden. Kurtulursunuz dedim çünkü siz de üzülüyorsunuz kuzeniniz için.

Yorumunuz için teşekkür ederim...Kuzenimi çok severim en azından o mutlu olsun istiyordum yine üzen biri çıktı...

Usluptaki çirkinlik evet gerçekten kötü dediğiniz gibi ilk siz dikkat ettiniz...Tabiki burdakileri fikirleri söylüyorum zaten...Saygısız adam bikere...Kuzen yarın adam yine ayrılırsa yine böyle mi olacak diyor adam sürekli sadece 2 günlük bişeydi diyor....Dostluksa dostluk yani yarın ayrılsa yine sevgilinle konısunca üzmüş olamayacak mı? 2 günlük diye tutturmuş

Şayet bana da tuhaf geldi. Altı üstü bir ses.

Kuzenim ses kaydı gondermiş mesela yazmaktan sıkılıp...Adam demiş ki arkadaşım şu an telekonferansta açmayayım demiş ses kaydını....ya bi ses kaydı yani kulağına dayar sesi kısar yine dinlersin ya da evde kadın dahi olsa wc de bile dinlersin....Anlamak mümkün değil

Eeee noluyor önceki okuduysan...Ha ben boyle biriyim hep yanlış yaparım oyle mi? Su anda ben değilim mesele dedim kaç kere soylemem lazım...Ben burda konumu acıorum zaten neden cekineyim? Linçlere alışmadık mı
Farkındaysanız sizi yargılamadım böyle anlatmayı seçmiş gibi dedim çünkü konular çok benzer. yanlış yaparsınız yapmazsınız bu beni ilgilendirmez sizin hayatınız sizim kararlarınız
kuzeninizde olsa sizde olsanız yorumum değişmezbu ilişkide içiniz rahat değil geriye çok kurcalanacak Birşey kalmıyor
Umarım gönlünüze göre olur

Bak gerçekten yoruluyorum. Buhğnden itibaren aramanda konuşmamızda aramamda bir sıkıntı yok olmayacakta. Gelelim diğer kısıma anlayışla ilgili kimsenin aldığı bir karar yok. Bir sürü sebebin ortaya getirdiği bişey içşnde bulunduğum durum karakterim alışkanlığı nazar korkum vs vs bir sürü sebebi var ve bunu tek biyere bağlamana gerek yok ama sen üzerine tek bi ok alıp savaşı ordan başlatmaya çalışıyorsun ve hala anladım demene rağmen ilerdeki hayatım masıl olacak korkmaya başladım diyosun. Lütfen yetsin artık
nerden bulmuş bu garip tipi ya :işsiz: erkeklerin köküne kıran mı girdi kuzenine hayır gelmez bu anormalden

4

Neden bu kadar kizdiniz? Önceki konumuzda a aynı şeyleri yazmışsınız insanlar onu söylemiş haklı olarak
O konuda da erkek arkadaşınızın 8 aydir kütüğü yakın arkadaşı varmış gelmek istiyormuş vs.

Ayrıca adam ergen yaşının büyük olması ergenliğin geçmesine sebep olmamis

Sizi hatırlıyorum, bi narsistle yıllar gecirmiştiniz. Siz kuzeninize daha iyi anlatırsınız ama cümlelerde sunu görüyorum, sorunu çözmek yerine haklılıgı ispatlamak ve karsıdakini suclamak " ok alıp savaş başlatan kuzeniniz, artık yetmesi gereken kuzeniniz" cok cirkin.

Back
X