• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşım üzülür diye sevgilisini aramaya çekinen erkek

Ünlü bir düşünürün sözü vardı

Hiç bir şey olmadıysa bile birşeyler oldu

Şuan bu cümle hiç olmadığı kadar mantıklı geldi 😒

Ben de aynısını yazacaktım, karısının yanında konuşamıyor böyle bir masal uydurmuş . O kankanın telefonu arayıp sevgilisini istesin bakalım gerçekten beraberler mi

Vardı bişey ama ne oldugundan ziyade kuzene onem vermediğini ortaya koyması yetti bence..

Sizce şu olay normal mi? Kuzenimle konuştuk gerçekten ben şok içinde kaldım ona da olumlu olumsuz bişi diyemedim..Size danışayım dedim
Kuzenimin sevgilisi 4 günlük sokağa çıkma yasağında erkek kankası ile kalıyor ...Erkeklerin ikisi de olgun yaşlarda 45 -46...Kuzenim dikkat etmiş ordayken hiç aramadığını ama hep yazıyormuş...Orda başka iş dönmüyor ondan emin...Sevgilisinin erkek arkadaşı sevgilisiyle kavgalıymış, düşünme sürecindeymiş..Kuzenimin sevgilisi demiş ki; arkadaşımın kafası karışmasın, sağlıklı süşünsün, bana özenip sevgilisini aramasın diye arayamıyorum bu süreçte...Sadece yazıyor ve bunu baştan söylemedi bile...Bir de biz güzel güzel onun yanında konuşursak nazar değer demiş

Kuzenim, onun duygu durumu bizden önemli mi diye sözler ettiğinde de sadece 2 gün dedik anlamıyor musun yarın normale döner deyip tersledi...Yani kuzen başka biri üzülmesin diye kendi ilişkisini kısıtlı yaşamak zorunda ve bu kadar değerli arkadaşın ilişkide ilerde sorun olacağını düşünüyor...

Bir de bu arkadaşı dakka başı msj atıyoe whats app tan, 2.bi sevgili.gibi.resmen durmadan yazıyor sürekli bişiler...kuzenimden cok daha fazla arıyor ve kızenimle daha yeniler

Siz ne diyorsunuz? Sizce adam önemsemiyor mu bu ilişkiyi?

Yada açık sorucam bunlar gizli.gay olabilir mi? 8 ay ayrı kalmışlar o arkadasıyla küsmüşler ve kuzenimle tanıstıktan hemen sonra o adam barısmak için cıkagelmiş ve sevgililerin barısması gibi barısırbarısmaz o adam kuzenimin sevgilisini.sürekli aramaya başladı

Ekleme: 2 gün dedim sadece deyip durdu adam saatler kaldı yarın normale döner...ne demek bu ya saate mi bağlı arkadaşının karar vermesi acaba...ne kadar saçma
Gay ilişki falan değil de onlar o evde birşeyler çeviriyorlar gibi geldi. Baskın basanındır, anlatabiliyor muyum?

Back
X