Senden soğumuş olabilir.
Yada sana bağlanmış ve bu bağlanıştan kurtulmaya çalışıyor,sevmekten korkuyor olabilir.Böyle bir durum ben de yaşadım senin sevgilin gibi kırıcı şeyler söylemiyordu gerçi.Başkalarını güzel beni çirkin bulduğu yoktu.Sadece seni sevmiyorum ayrılalım demişti.Sonra tekrar barıştık tam bizim de 7-8 ay olmuştu o sıralar bana sana bağlanmaktan korkuyorum uzaklaşmak istemiştim demişti.Bazı erkeklerde böyle bir korku oluyor.Aynı arkadaşının asılması durumlarını da yaşadım yaşıyorum hatta arkadaşı teklif etmişti.Benim sevgilim de dövmedi çünkü arkadaşı çok pislik bir insan.Eğer kavga edicek olurlarsa arkadaşı bana zarar vermeye kalkar hakkımda dedikodu yayabilir her türlü pisliği yapabilir.Hatlarımızı değiştirmekle yetindik.Belki senin sevgilinin arkadaşı da böyle pis bir insandır.illa sana asıldı diye kavgaya girmesine gerek yok.Belki ikisi anlaşıp seni deniyordur.Ne bilim her şey olabilir.Senin için birini dövmesi seni sevdiğini kanıtlamaz.Erkekler kız yüzünden kavgaya gururları kırıldığı için girerler zaten.Onu aramadığında seni merak etmiş.Bu iyiye işaret.Bence bir süre geri çekil.Ayrılmayı sen öner.Ya da biraz ara verelim düşünelim de.Aklı başına gelsin kendisini toparlasın.Şu durumda ilişkinizin sürmesi çok sağlıksız.Çocuk senin özgüvenini bitiriyor
bu olanları hıcbır bayan kabul etmez... erkek arkadasınla cinsellik yasadıgını ve bu yuzden ayrılmayı aklına bıle getırmedıgını dusunuyorum acıkcası...
Teşekkür ederim yazdıklarınıza katılıyorum.biraz fazla üstüne düşüyorum sanırım geri çekilmeyi deneyeceğim. yalnız yine niye aramıyorsun diye sorarsa işim vardı filan derim.
kendisini kaybetmek istemiyorum ama beni kaybetmekten korksun istyorum.
evet cinsellik yaşıyorum sadece bunun için bağlanmadım ona ne alakası var anlamdım? o benim ilk platonik sevdiğim kişiydi çocukken ve biz uzun yıllar sonra 15 yıl bulduk tekrar
doğrusu bir gece o aradı beni numaramı bularak...
Erkekler o kadar aynı ki hem sevgilim olmasından hem de evlenmekten korkuyorum açıkcası...
Çok kolay söylemesi.Bakın söylüyorum ayrılın.Saygı olmayan ilişkideki sevgi hiç bir şey ifade etmez.İnan canın en fazla 3 5 ay yanar.Sonra alışırsın.Bekara karı boşaması kolay ama diyecek bir şey bulamıyorum.Sihirli değnek yok ki erkekleri istediğimiz gibi yapalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?