• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek arkadaşım var ne yaptığını anlayamadığım :(

Erkek arkadaşın dengesizin en önde gideni hareketlerine tavırlarına bakılırsa. Ve söylediği laflara bakarsak sana değer vermiyor ve sevmiyor seven insan şakayla karışık bile sana asılan arkadaşı için git onunla buluş çay iç demez. Bence bu adam için kendini üzme hiçbiyerini de yaptırma sokaktakı kızların popolarına bakıp sepet gibi ne demek ya. Sevse, konuş düzelsin hareketlerine tavırlarına dikkat etsin dicem ama benim anladığım kadarıyla sevmiyor. O yüzden bence bu ilişkiyi daha fazla sürdürme şuan da sen üzülüyorsun en sonunda da sen üzüleceksin. Bu benim fikrim gerisi sana kalmış bişey canım.

Son düzenleme:
Kızlar katılıyorum yazdıklarınıza bugün ben evdeyim ama o beni işte biliyor önceden sabah akaşam arardım bugün aramadım hiç şimdi aradı çok yoğun çalışıyon heralde bugün hiç aramadın dedi.İyiye işaret mi?

Kızlar katılıyorum yazdıklarınıza bugün ben evdeyim ama o beni işte biliyor önceden sabah akaşam arardım bugün aramadım hiç şimdi aradı çok yoğun çalışıyon heralde bugün hiç aramadın dedi.İyiye işaret mi?

Aramamaya devam et demek ki merak etti. Seviyorsa anlarsın zaten. Ama sevmiyorsa bikaç kere daha arar neden aramıyon falan diye sonradan oda bırakır.

canım yaa üzüldüm senın ıcın sana hakaret edıyor sevmıyorum dıyor arkadası bıle asılabılıyor gercekten cok iğrenç
ben olsam kabullenemezdım herhalde bence çekme bunları lutfen bı cacık olmaz ondan.kac yasındasınız ıkınızde?

merhaba kızlar 8 aydır e.arkadşımla beraberiz hep ben arayıp soruyorum o da arıyor ama ben daha çok buluşmak istiyrum filan eskiden böyle değildi hergün buluşmak istrdi.
şimdide istiyor ama sanırım cinsellik için sadece birde önceden güzel buluyordu beni artık başkalrına güzel diyor senden daha güzel filan demeye başladı.yok ben şakayla karışık ben yercücesiymişi,kemik torbasıymışım gibi kırıcı şeyler söyledi.yolda geçen kızların popolarına bakıp sepet gibi filan diyor ben ne yapacağımı bilmiyorum. kendimi çirkin buluyorum artık.
bir sürü krem filan var kullanıyorum ama işe yaramıyor sanki.benimle buluşmak istemiyor.estetik olacağım,popo yaptırcam dedim.git yaptır umrumda değil dedi heryerini yaptır dedi.
poponuda başkaları baksın diyemi yaptırcan dedi. arkadaşı bunu bana asılarak çay ielim dedi bende gittim söyledim sevgilime,taviz verme ararsa açma filan dedi. eski sevgilisi için adam dövmüş bana o arars açma dedi geçti :(bir diyor arıyormu bir diyor git onunla çay iç buluş anlamıyorum?seni kıskanıyorum diyor birgün ertesi gün sevmiyorum ben sorunca yani?
Geçenlerde aramadım bir gün hiç ödmli atmadım bile beni niye aramdın aramaya tenezül bile etmedin dedi bana.(arkadaşı asıldığı söylediğim zaman) bütün gün durdu sonra ayrılalım dedi sonra şaka yaptım deliliğm tuttu dedi.kendimi beğenmiyorum o beni beğenmiyor diye ne yapacağımıda bilmiyorum yardım edin.Sizce ne yapmalıyım?

erkek arkdaşının hayatında biri var yada birinden hoşlanıyr büüyük ihtimal okızla şu an normal bi arkdaş olarak görüşüüyor ona duygularını acamaüşüadğı icin senden ayrılamıyor seni gözden cıkarmış kuzum bence bu şahsi düşüncem.sen kendnin i güzel bulmadıktan sonra onun gzel bulmasını bekleme zaten.kısacası iş bitmiş uzatmaları oynuyor arkdaşın

Cogu arkadasa katiliyorum…bu adam senden daha iyisini ve guzelini buldugu zaman seni birakacak. O bunu yapmadan sen yapmalisin..tabii birazcik daha guvenini yitirip yerin dibine girmek istemiyorsan.
Buarada bu sekilde yapmasinin sebebi sende ulasacagi birsey kalmamis, herseyinle teslim etmissin kendini…ve arkadasin dedigi gibi artik cantada keklik sayiliyorsun. Kabul et veya etme…

Yaninda kiza kadina laf atiyor ustune ustluk sanada hakaret ediyor sense hala aramadim merak etti diye seviniyorsun. Yapmayin bu kotulugu kendinize…dunyada tek erkek o degil herhalde.

:19:

Ne yapmalısınız ? Önce kendinize gelmeniz lazım.
Sizi hiçe sayan, saygısızlık boyutunda haddini aşan bu adamın yanında kalmayı hak ediyor musunuz sorun kendinize ?

Sizi beğenmeyecek kadar sevgisiz, yanınızda başka bayanlara iltifatlar edecek kadar densiz, ilgisiz, size özgüveninizi yitirtecek kadar konuşmasını bilmeyen bir adamdan söz ediyorsunuz.
Biliyorum ağır yazdım sevgiliniz hakkında, bunun için kusuruma bakmayın ama sonuna kadar hak ediyor.

Toparlanmak zorundasınız kendinize olan saygınız varsa.

canım yaa üzüldüm senın ıcın sana hakaret edıyor sevmıyorum dıyor arkadası bıle asılabılıyor gercekten cok iğrenç
ben olsam kabullenemezdım herhalde bence çekme bunları lutfen bı cacık olmaz ondan.kac yasındasınız ıkınızde?

ben 27 o,31 yaşında

herşeye tamam dedin pekii hiç açıkça konuşmayı denedin mi onunla?
neden böyle davrandığını neden uzak olduğunu ve ne düşündüğünü? bence konuşmalısın yüzyüze,içindki herşeyi ona da söylemelisin ki senin samimiyetinle o da açılır ve ne düşündüğünü öğrenirsin, ama eğer kaçamak cevaplar verip konuyu kapatmaya çalışıyorsa söylenicek fazla birşeye gerek yok bence.aklındaki soru işaretlerinden kurtul,kendine güvenin azalmış.

neden böyle biliyomusun... çünkü avucunun içine oturmuşsunuz hadi beni istedigin yere dönder demişsiniz. oda biliyoki hiç bişe yapamıcaksın . başka biri olsa o laflara katlanmaz bile. yok ayrılalım, yok biyereim tuttu hadi barışalım, resmen parmakda oynatmak diye buna derim ..! çok yüz vermişsinz oyüzdende pek dikkatini çekmiyosunuz, belliki sogumuş senden. güzelim erkekler ne sever biliyomusun ' onları parmagında oynatacak birini, kaçacak birini, avucuna alınması zor olan birini SEVER'' 2 buçuk senede ben bunları ögrendim. o sana öyle garip şakalarmı yapıyo sende şaka yapıyomuş gibi aynısını ona yapcaksın ozman anlar. bazen benm nişanlımda öyle kırıcı şakalar yapardı (güya komik oldugunu sanıyo) en sonunda kırıla kırıla kırmayı ögrendim aynısını yaptım . bidahada öyle şakalar yapmıyo.

neden böyle biliyomusun... çünkü avucunun içine oturmuşsunuz hadi beni istedigin yere dönder demişsiniz. oda biliyoki hiç bişe yapamıcaksın . başka biri olsa o laflara katlanmaz bile. yok ayrılalım, yok biyereim tuttu hadi barışalım, resmen parmakda oynatmak diye buna derim ..! çok yüz vermişsinz oyüzdende pek dikkatini çekmiyosunuz, belliki sogumuş senden. güzelim erkekler ne sever biliyomusun ' onları parmagında oynatacak birini, kaçacak birini, avucuna alınması zor olan birini SEVER'' 2 buçuk senede ben bunları ögrendim. o sana öyle garip şakalarmı yapıyo sende şaka yapıyomuş gibi aynısını ona yapcaksın ozman anlar. bazen benm nişanlımda öyle kırıcı şakalar yapardı (güya komik oldugunu sanıyo) en sonunda kırıla kırıla kırmayı ögrendim aynısını yaptım . bidahada öyle şakalar yapmıyo.

herşeye tamam dedin pekii hiç açıkça konuşmayı denedin mi onunla?
neden böyle davrandığını neden uzak olduğunu ve ne düşündüğünü? bence konuşmalısın yüzyüze,içindki herşeyi ona da söylemelisin ki senin samimiyetinle o da açılır ve ne düşündüğünü öğrenirsin, ama eğer kaçamak cevaplar verip konuyu kapatmaya çalışıyorsa söylenicek fazla birşeye gerek yok bence.aklındaki soru işaretlerinden kurtul,kendine güvenin azalmış.

Evet daha önce konuştum neden hep ben buluşmak istiyorum neden benimle ilgilenmiyorsun gibilerinden,bana ben sana herşeyi yapıyorum.istediğin herşeyi yapıyorum diyor evet
yapıyor bir yere gidelim dediğimde gidiyoruz geç de olsa geliyor.bazen böyle aramız süper oluyor bana sen çok önyargılısın diyor.dünden önceki gün çok güzeldi mesela buluştuk,gezdik filan böyle hatta sevmekten bahsediyorduk ölesiye kadr seveceğim dedi.normalde azcık severim der hep.seni özledim filan dedi.2 gün görüşmemitik.ayrılırken dedimki yarında görüşürüz
dimi demi evet dedi. sonra sabah oldu işyerine gittim orda akşam görüşcez mi dedim yok eniştem gelcek filan dedi ama yalan bende hani görüşcektik dedim.sinirkendim tartışytık hep bu görüşme mevzusundan çıkıyo tartışma.Sonra buna birde para lazımdı bende avans çekerim dedim ama çekemedim.annesinin ameliyatı için lazımdı.hep aradı ayrla başka çarem yok ben sana vericem diye ama ben çekemedim. pazartesi günü lazımdı o gün beni hiç yormadan geldi yanıma beraber olduk. ama sonra tartışma gelmedin gittin falan..diye para için baskı yapmadı bana ama ben o yüzden mi ogün geldi yanıma düşünyorum.onada söyledim sinirli bi şekilde bağırdı sanki daha önce yanına gelmedim mi diye?neyse ben bişeyi anlatmaya başlayınca tamam sen nasıl istyorsan öyle olsun diyor sinirli böyle tavır yaparak birde hep param yok diyor bana amelyt senet imzaladı onu biriktircem her akşam buluşamayız dedi bende bi şeydemedim.baya uzun oldu:40:

kızlar yine aradı bugün hiç aramadın çok şaşırdım. yaştan yaşa girdim. insanın işi olunca aranamıyor muş demek ki dedi. bende çok yoğunum dedim.
yarında aynısını yapıcam yine sorarsa çok meşgulüm işim var mı diyim? kızlar napıyım ya ?

sessizliğinle çıldırt onu
bence doğru yoldasın
sana aşık olma ihtimali bile var
aşık olursa, bırakırsın
vazgeçilmezi olursun sonra :37::37:

sessizliğinle çıldırt onu
bence doğru yoldasın
sana aşık olma ihtimali bile var
aşık olursa, bırakırsın
vazgeçilmezi olursun sonra :37::37:

sanki biraz bozulmuş gibi geldi ben öyle diyince çalışıyorum kapatıyorum dedi. böyle devam mı ediyim ? ya ters teperse?

teperse tepsin
zaten bir yol olmaz o adamdan :37::37:
en azından kendını rahatlatmış, olursun cnm

yani bitirir mi son 2 saattir hiç aramadı :( bende aramamak için zor tutuyorum kendimi.
şaşırdım filan dedi bana ben aramayınca daha öncede böyle bir denemiştim beni bugün aramadın hayal kırıklığına uğradım demişti.
napıyım ya aramayayım hiç?

Back
X