Erkek arkadaşım ve ailem

gelmemenın tek nedenı var ortaya sundugun tum bahanelerın tek sebebı olabılır oda benden ayrılmak istiyorsundur dıyor:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

erkek ark.en iyi sen tanirsin,bilirsin.bana duygu somurusu yapiyormus gibi geldi.boyle olumsuz konusup,senin tersini ispatlamani bekliyor..sende dersin,eger oyle bi niyetim olsa bunu ima ederek degil,acikca dile getirirdim..

bence ailenize söyleyin yolda başınıza ne geleceği belli değil.bişey olsa aileniz ne gezdiğinizi sorsa orda ozaman size güvenleri hiç kalmaz

Benim şimdiki eşim o zaman ki sevgilimle ilişkim başladığı zaman önce anneme anlattım..Çünki üniversitedeydik o zamanlar..Bilmesi gerektiğini düşündüm..ıçi rahat olsun diye..O da tabiki babama anlatmış..O zamanlar ciddi birşey yoktu tabi..Üniversite bittikten sonra o gelirdi arada ben giderdim..Bazende üniversite okuduğumuz şehirde buluşurduk..Tüm bunlardan ailemin haberi vardı..Sonsuz güvendiler bana..Bende güvenlerini boşa çıkaracak birşey yapmadım..

Anlatmanda fayda var derim ben..Eğer anlayışla karşılamazlar diyorsan ya gizli saklı götüreceksin o da nereye kadar illa ki çıkar bir şekilde o zaman da güvenlerini kaybedersin ya da o gelicek sürekli yanına ki gelmesi lazım son bir ihtimal da bu ilişkinin bitmesi yönünde:( (Benim bi arkadaşım tee afyondan vana gidiyordu sevgilisi için ailesinden habersiz ki çok tehlikeli geliyor bana))

erkek ark.en iyi sen tanirsin,bilirsin.bana duygu somurusu yapiyormus gibi geldi.boyle olumsuz konusup,senin tersini ispatlamani bekliyor..sende dersin,eger oyle bi niyetim olsa bunu ima ederek degil,acikca dile getirirdim..

ses tonu duygu somurusu yapmıyordu malesef.
dedim ona nıyetım olsa acıkca soylerım dıye.
zaten yarın bır aksılık olmadan bırsey olmadan sag saglım gıder gelırım ıns.bana sans dıleyın lutfen

Benim şimdiki eşim o zaman ki sevgilimle ilişkim başladığı zaman önce anneme anlattım..Çünki üniversitedeydik o zamanlar..Bilmesi gerektiğini düşündüm..İçi rahat olsun diye..O da tabiki babama anlatmış..O zamanlar ciddi birşey yoktu tabi..Üniversite bittikten sonra o gelirdi arada ben giderdim..Bazende üniversite okuduğumuz şehirde buluşurduk..Tüm bunlardan ailemin haberi vardı..Sonsuz güvendiler bana..Bende güvenlerini boşa çıkaracak birşey yapmadım..

Anlatmanda fayda var derim ben..Eğer anlayışla karşılamazlar diyorsan ya gizli saklı götüreceksin o da nereye kadar illa ki çıkar bir şekilde o zaman da güvenlerini kaybedersin ya da o gelicek sürekli yanına ki gelmesi lazım son bir ihtimal da bu ilişkinin bitmesi yönünde:( (Benim bi arkadaşım tee afyondan vana gidiyordu sevgilisi için ailesinden habersiz ki çok tehlikeli geliyor bana))

ya zaten derslerım bıtsın eve doneyım anneme anlatcam onu:şimdi telefonda soylemek olmaz dıye dusunuyorum

oyle yapcam butun yol boyunca dua okuyp gıtcem gelıncede bırıne sadaka fılan vercem kazasız belasız geldım dıye.
kızlar benım ıcın dua edın lutfen kazasız belasız gıdp geleyım aılem duymasın dıye.

(Benim bi arkadaşım tee afyondan vana gidiyordu sevgilisi için ailesinden habersiz ki çok tehlikeli geliyor bana))

ya yapan nasıl yapıyor bunu anlamıyorum hıc .benım arkadasımın bır arkadası vardı tanıstık konustuk anlatıyor aılesınden habersızokuldeyken erkek arkadasıyla bır haftalıgına akdenızde tatıl yapmıslar fılan anlamıyorum
yıne arkadaslarım var gece aklına esıyor baska sehre gezmeye gıdıyor yhabersız erkek arkadasşlarıyla bıulusuyorlar fılan

1 saatlık yol da aıleme nasıl derım bunu :(
sehır ıcındede bır yerden bır yere gıtmesı 1 saat otobusle

1 saatlık yol da aıleme nasıl derım bunu :(
sehır ıcındede bır yerden bır yere gıtmesı 1 saat otobusle

Şansın açık olsun..Bir kız arkadaşına gittiğini söylesen şimdilik..Onada kızarlar mı? Bizde yapardık ünideyken..Yakın şehirlerde evi olan kız arkadaşlarımıza giderdik haftasonları..Eğlencesinee:) Söylerdik ailelerimize..Sorun çıkmazdı;)

Şansın açık olsun..Bir kız arkadaşına gittiğini söylesen şimdilik..Onada kızarlar mı? Bizde yapardık ünideyken..Yakın şehirlerde evi olan kız arkadaşlarımıza giderdik haftasonları..Eğlencesinee:) Söylerdik ailelerimize..Sorun çıkmazdı;)

ya yokkı burdada kız arkadasım :( olsa sımdıye derdım
ben alısverıs merkezıne gezmeye gıttıgımı soyluycem :( oda 45 dk otobusle .
inşallah kazasız belasız gıderım .zaten sabahları annemle konustugun saatte bır aksılık olmazsa orda olucam.
ya benım ıcın dua ettın ne olur bır sorun cıkmadan kazasız belasız gıdıp geleyım

ya yokkı burdada kız arkadasım :( olsa sımdıye derdım
ben alısverıs merkezıne gezmeye gıttıgımı soyluycem :( oda 45 dk otobusle .
inşallah kazasız belasız gıderım .zaten sabahları annemle konustugun saatte bır aksılık olmazsa orda olucam.
ya benım ıcın dua ettın ne olur bır sorun cıkmadan kazasız belasız gıdıp geleyım

Hadi bakalım..İnşallah hayırlısıyla gidip gelirsin..Eve gittiğindede en azından annene konuyu anlatmalısın..Şansın bol olsuuunnn;)

evet ailem ogrenırse kotu olur tum guvenlerını sarsarım.erkek arkadsımla ılışkımızde sorun cıkardırlar sonra.
ama bu konu aramızdakı tek tartısma konusu gelmıyorsun bana guvenmıyorsun dıyor :( :'(

Ailesinin güvenini sarsma riskine karşı erkek arkadaşının güvensizlik (sizi oraya getirmek için bahane bulamamıştır, güvensizlik ne alaka yahu, hani sevmiyorsun dese bir derece,acaba ne talep edeceğini düşündüğünüzü düşünüyor da söylüyor bunu CADIARZU ) ithamı arasında kalan bir genç kız... Çocuk "Benim güvenimi sarsacağına aileninkini sars." demiş alenen...Bu forum ve benzeri platformlar yanlış tercihlerin anlatılarak rahatlandığı alanlar... Aile öğrenirse yüzde yüz ayrılık, felaket olur da denmemiş demek ki en az %65 gitme taraftarısınız kendiniz de... Bu nedenle bu topiği benzeri durumda kalanların hikayelerini öğrenmekten ziyade size şans dilememiz ve dua için açmış olacaksınız zira durduk yerde düştüğünüz kararsızlık neticesinde verdiğiniz kararda buna çok ihtiyacınız olacak... :delphin:

ses tonu duygu somurusu yapmıyordu malesef.
dedim ona nıyetım olsa acıkca soylerım dıye.
zaten yarın bır aksılık olmadan bırsey olmadan sag saglım gıder gelırım ıns.bana sans dıleyın lutfen

Tehdit bunlar, taviz istemeler... Zor durumda kaldığınızı bildiği halde güzellikle anlatılmasını anlamazlıktan gelmeler... Zorla güzellik oldurmalar... Yahu insan sevdiği sıkıntı çeksin ister mi, içinin rahat etmeyeceğini bildiği halde bir şeyi ısrarla talep eder mi? Bugün bu kararsızlığınıza mimar olan kişi umulur ki yanınına gittiğinizde yahut ilerde başka kararasızlıklar yaşatıp başka yanlış kararlar aldırmasın size... Ne de olsa "hoşgörü kapısını" aralamış, "aralanan kapılar ardına kadar" açılır bilirsiniz...O zaman bizim dileklerimiz yetmeyebilir... İç huzuruyla almadığınız kararlar şans dilekleriyle oldurulacak işler değildir, bunu hatırınızdan çıkarmayın... sengözlerimebaksanab Bir hayır varsa bu işte hayırlı olsun yolculuklar... :delphin:

bır erkek arkadasım var (ilk erkek arkadasım) aramızda 1saatlık mesafe var.aileme henuz soyleyemedım onu yanı erkek arkadasım var dıyememedım aileme.
o gelıyordu benın yanıma hep.(ben onun ıcın bulundugum sehre geldım okumak ıcın)bu hafta sonu o gelemedıgı ıcın benım onun yanına gıtmemı ıstıyor ama ben korkuyorum ya yolda fılan bırsey olursa dıye.(olmaz demeyın ben sansızım butun aksılıkler benı bulur)
aılem duyarda guvenlerını sarsarımdıye ama bır yandada erkek arkadasım sevdıgım kısı yanına cagırıyor gelemedıgı ıcın ne yapmalıyım sızce gıtmelımıyım yanına.?
bana bır fıkır verın lutfen

gitme hele ailenden gizli:olmaz:
annene söyle bence anneler anlar kızlarını en azından o bilsin...

Bugün bu kararsızlığınıza mimar olan kişi umulur ki yanınına gittiğinizde yahut ilerde başka kararasızlıklar yaşatıp başka yanlış kararlar aldırmasın size... Ne de olsa "hoşgörü kapısını" aralamış, "aralanan kapılar ardına kadar" açılır bilirsiniz...O zaman bizim dileklerimiz yetmeyebilir... İç huzuruyla almadığınız kararlar şans dilekleriyle oldurulacak işler değildir, bunu hatırınızdan çıkarmayın... sengözlerimebaksanab Bir hayır varsa bu işte hayırlı olsun yolculuklar... :delphin:

evet gıderken hıc huzuruyle ve ısteyerek gıtmıyorum :(
benım planım daha sonra gıtmektı su ana kadar hep erteleedım gidemedim. gelmıycegımı soyledım nıye gelmıyorsun fılan dıye sorup duruyordu ama hep o geldı ama busefer rest cektı dırek.
neyse tek dılegım var sag saglım kazasız belasız gıtmek.
onun dısında bır dılegım yok.

anneme soyluycem onu da eve gıdeyım ozaman soyluycem ( hoş nasıl soylenır onuda bılmıyorum ),telefonda anne sevgılım var ona gıdecem dıyemem denmez kı oylede

Bende seninle aynı durumdayım. Yani bizde uzağız. 6 saatlik mesafe var :) Memleketimiz aynı ama o istanbulda okuyor bense eskişehirde.. Ama biz riskleri göze almıyoruz. Ben kaç defa geleyim dedim ailenden habersiz olmaz seni riske atamam dedi. Bana bi şey olmaz olan sana olur dedi düşündüm ve çok hak verdim.. Bizde 2 aydır görüşemiyoruz. Ama Allahın izniyle pazar günü o yanıma gelecek ve beraber memleket gidicez. Bence sende gitmemelisin. Ya da ben gitmezsem o da gelmez diyosan bi defalığına gidebilirsin.. Tehdit ediyosa oturup konuşur durumu uzun uzun anlatırsın. Sana hak vermesi lazım. Seni gerçekten çok çok iyi anlıyorum...

Back
X