Erkek arkadaşım ve ailem...

Merhaba sevgili ablalarım.
Öncelikle siz tecrübeli kişiler olduğunuzdan dolayı yardım istiyorum sizden.

2 aylık bi ilişkim var annesiyle beni 2. haftamızda tanıştırdı o günden beri onların evine hep gidip gelirim geçtiğimiz cuma mezuniyet balosuna götürdü beni bütün arkadaşları olsun falan hepsiyle tanıştım o gece her şey çok güzeldi. eve bıraktı beni gece geç saat olduğu için annemle tanıştırcaktım onu neyse geldi eve annemle komşumuz vardı. hemen komşumuz yok ''neden bu saatte geldiniz yok sabah kızı neden almadın sen bu kızla çıkıyosan senin işin bu olcak başka işin olmıycak kılına zarar gelsin dünyayı başına yıkarız falan dedi. annemde arada sadece haklı doğru diyo dedi annem öyle çıkışmadı yani.'' neyse erkek arkadaşım ben gidiyim dedi apartman girişine kadar onunla indim yok bitti biz birlikte olamayız artık ailen beni istemiyor çocuk muşum gibi muamele yaptılar bitti dedi.tamamen bitirdik o akşam. 2 gün sonra onların evine gittim. konuştuk anneside konuştu benle neden böyle yaptılar ben seni kızım gibi gördüm birisi sana laf etsin bu mahallede gidip hesabını sorarım benim oğlum annenin düşmanı değil ki falan dedi. bende ne kadar haklısınız desemde boş. erkek arkadaşımla konuştum sonra özel olarak. nereye kadar gitcek böyle elbet bir yerde patlak vercek benim hayallerim vardı o gün benm mezun olduğum gün en mutlu günümdü annene senle olan hayallerimi anlatcaktım. her ne kadar aklımdan ayrılık geçsede bir türlü ikimize ayrılığı yakıştıramıyorum ayrılsak bile ben hep seni izliyo olucam dedi. gözleri doldu ağlamaya başladı bende ağladım bu sefer sarılarak bir birimize ağladık. neyse barışmadık ama. dün tekrar konuştuk çok çaresizim napıcağımı bilmiyorum tekrar barışalım ama kimse bilmesin arkadaşların bile öğrenirlerse biter dedi. herkesten gizlemeye çalışıyo şuan ben fotoğraflarımızı koymak istiyorum faceye yok koymıcaksın ilişkide yapmıycaz facede diyip duruyo. yani şuan herkesten gizliyo barıştığımızı. bide ben tekirdağlıyım. işte neden fotoğrafları koycan tabi siz çingeneler hava atmayı seviyorsunuz diyip duruyo. akşamdan beri kafama takıldı beni herkesten sakladığına göre başka kızlara mı fırsat vermeye çalışıyor? bide iki yaka bir araya gelse ben annenle yan yana gelmem diyip duruyor. yorumlarınıza ihtiyacım var.

ben 17 erkek arkadaşım 19 yaşında.
seni ailesiyle tanıştırması önemli değil önemli olan sana davranışları komşunun lafına bakan adamdan hayır gelmez
bi de annen ne demiş ki bu kadar tepki göstermiş
Çok haklısınız ablalarım.

Onun yanındayken her şey çok güzel. ama tek kaldığım zaman düşünüyorumda sevgisinden şüphe duyuyorum. bu zamana kadar her ayrılığımızda hep ben bi adım attım barışmamız için. annem 2 gündür konuşuyo zaten böyle olmasını bende istemezdim. annemle babam ayrı abimde geceleri gidiyor işe. akşamları annemle tekiz anlıycağınız. işte annem sonuçta baban yok evde ben seni büyütüyorum ilk defa erkek arkadaşınla tanışıyorum böyle düşünmem normal. ben zaten çok çıkışmadım sadece biraz geciktiniz diye sinirliydim söyle ona konuşmak isterse her zaman beklerim falan dedi. dün bi söyliyim dedim '' yok ben bidaha annenin yüzünü göremem bulsunlar sana istedikleri birilerini elbet ayrılcaz bigün böyle nereye kadar gitcez. eğer gitcekse de gizli olcak'' dedi. Kafam o kadar karışık ki ben bu olaydan sonra '' ne olursa olsun ben bırakmıycam seni annen görsün senden vazgeçmediğimi '' demesini isterdim bunu söyledim ona ben öyle diyemem beni kabul eden bu şekilde eder falan dedi. bu akşam son kez konuşmayı düşünüyorum eğer devam etmek istiyosan herkes bilsin istemiyosan tamamen bitirelim diycem onu ok sevdiğimi biliyo bunu kullanıyomuş gibi geliyor bana. bikeresinde beni kullanıyo musun dedim bana etmediği laf kalmadı kullansam senle devam etmem , ailemle tanıştırmam vs vs... :(

bu adamdan sana ne sevgili olur ne bişey seni gizliyecek yedekte olacaksın gel dicek geleceksin git diyecek gideceksin kimse bilmesin demiş neden sevgili adayları kaçmasın diye mi
ha sevgilinin annesini anlarım bir annedir oğlunu üzecek insanlara karşı tepki gösterir doğaldır ama sevgilin abartmış tepki olayını
nefret ederim insanları gruplayan zihniyetten çingenesin ne demek olsan ne olur adam mı yiyorlar sanki
neyseki yaşın küçük toparlarsın daha önünde bi sürü zaman var karşına çıkacak bir sürü insan yol ver diyeceğim ama
haaaa her ayrılıktan sonra sen gitmişsin eeeeee ona göre çantada kekliksin üzgünüm

Evet doğru diyorsunuz. başlarda hep öyleydim aman kızmasın aman gitmesin aman etmesin. geçte olsa akıllandım ama o çoktan beni kolay lokma görmüş. artık benmde tekrar peşinde koşucak gücüm kalmadı zaten. konuşcam bitiriyosa güle güle. zaten bu olaylardan sonra bende soğudum baya. ilk günlerdeki hevesimde kalmadı. değer verdiğim kadar dğer görmüyorum ondan bir yere kadar.

Cnm daha kucuksun.
Karsina neler neler cikacak.
Aklinda bulunsun ama ailesiyle tanisma bir daha o kadar cabuk:))
Sende hic ailene bulastirma.
17 yasindaki zamanlar aklima geldide, bir sevgilim olmustu benimde.
Tam 6 yil.
Esim baska biri ama:)

Cok dogal:))
Nasil heyecanli oluyor dimi, apayri tadi oluyor:)
Her yasin heyecani ayri, tadi, lezzeti ayri.
Insanlar yasaya yasaya ogreniyor iste.
Guzel seyler ama bunlar.
Yanlista yapacaksin, uzuldugun zamanlarinda olacak.
Ama tum bunlari ileride yuzunde tebessumle hatirlayabiliyor olmak en onemlisi:)

ben benimkinin annesi ile yuz, yuze ya 6 sene sonra yada 7 sene sonra tanismisdim:27:
kezinlikle hic pisman degilim!:51:

Biz her şeyde hızlı ilerledik sanırım. 2 ay içinde sıkıldık her şeyden çünkü her şeyi yaşamış olduk...

Back
X