Açıkçası bende de benzeri bir durum var. Arkadaşları hep şaka adı altında erkek arkadaşımı eziyor dalga geçiyor. Erkek arkadaşım da şakalaşarak karşılık verse tersliyorlar

ama kendileri ona her türlü lafı söyleyip dalga geçiyorlar. Kendisi bana bu konudan şikayetçi olduğunu söyledi ama arkadaşlarına bir şey diyemiyor. Aynı ortamda olunca ben bakışlarımla belli ediyorum bu şakalardan hoşlanmadığımızı. Bu aslında arkadaşlarıyla kendi arasında olan bir durum benim karışmamam lazım ama bari ben varken yapamasınlar diye düşünüyorum artık. Bir de iki arkadaşı tatilde “sen buradasın MrsDelfino taa Antalya’da” deyip başka kızlarla niye görüşmüyorsun diyorlarmış. Benim akıllı da açık açık anlattı bana bunu. Bir diğeri tüm sevgililerini aldatır öteki birlikte yaşadığı mişanlısını aldatır. Ben aldatan insandan tiksiniyorum. Sevgilisini gözümün önünde aldatan insanla samimi olmam asla. Sevgilime göre bu onu ilgilendirmezmiş. Birlikte yaşadığı nişanlısını, evleneceği, donlarını yıkayan kadını aldatan adam sana neler yapmaz. Bir araya geldiğimde insanca sohbet ediyorum, bir saygısızlık yapmıyorum ama bana kalsa hiç biriyle görüşmem onun da görüşmesini istemem.