- Konu Sahibi Chipzinblack
-
sıkılmışlık mı bilmem ama yinede ona çok değer verdim. Benim güvenimi sarsacak bazı hareketler yaptı. Yinede affettim. Kadınlar klubünü okudukça kendimle biraz dertleştim diyelim. O çocuğun benim için hayırlı olup olmadığından emin olamıyorum. Onun için tüm arkadaşlarımdan vazgeçtim. Yanımda bir tek o vardı lise yıllarında. Snrada bazı güvenimi sarsacak olaylar olunca sanırım kendimce ondan ayrılmak için bahane aradım
benim için bi erkeğin benden önce hiç bi kızla veya benleyken hiç bi kızla ilşkisi olmaması lazım( cinsel anlamda) bu konuda çok katıyımdır. Öbür türlü birini kabul edemem. Onun benden önce ilşkisi yoktu. Fakat ben üniversite sınavına hazırlanırken benden gizli bi kere böyle bi olaya karışmış. Ben kızmıyım die bir ay sonra söyledi. Benm dünyam başıma yıkıldı. O zaman 17 yaşndaydık. Şimdi 19. Yine çocuk sayılırız fakat ben bunu nasıl unutucam bilmiyorm
yurtta üniversite sınavlarına hazırlanmak için 4 günlüğüne gitmişti bi yerde. Yurtta yeni arkadaşlar edinmiş(erkekler). Bunlar hadi gidelim kötü kadınlara demişlerbenimkide mırın kırın etmiş bolmuş bilmiyorm gitmişler yakınlarda olan bi yere. Bana bunu anlattığında dünyam başıma yıkıldı. O gün okuldan izin alarak eve gitti. Üstelik ertesi günde ne arayıp ne sordu. Dayanamadım aradım ' hem böle bi pisliğe karşıyon hem aramıyon die. O da sen çok haklısın ben bi hayvanım. O yüzden ben seni hakketmiyorm dedi. Aradan zaman geçti mal gibi affettim
merhaba bayanlar. Ben yeni üye oldum. Üye olmamaın en büyük sebebi bu konuyu açmak istememdi. Ama kararsız kalmıştım açıyım dedim
Benim bi erkek arkadaşım var(dı) 3.5 yıldır çıkıyorduk. Nerdeyse birbirimizi görmediğimiz birgün yoktu. Fakat bazı arkadaşlar ve akrabalar nedeniyle aramıza mesafe koydum onla. 2 haftadır konuşmuyoruz
Çünkü: ikimiz aynı yaştayız( ben erkeğin büyük olması taraftarıyım)
İkincisi ve en önemlisi bize biraz zıt bi memlketten. Arkadaşlarım ve akrabalarımdan bazıları 'baban kabul etmez onu saçmalama bitir ' dediler
Memleket meselesinden çok çektik yıllarca hep bi sorun yaşadık
Aramıza biraz mesafede girdi. Ben üniversite okuyorum şuan. Ama o tekrar hazırlanıyo daha iyi bi bölüm için. Bu yüzden benle pek ilgilenemiyor
Benm derdim ilerde bunlar sorun çıkartırmı. Babamın onu kabul edip etmeyeceğini bilmiyorum çünkü
Kuzenlerim bile ' eğer onla evlenirsen senin düğününe gelmeyiz' dediler
Çocuk iyi biri fakat bunlar büyük bi dert oldu benim için. Ailemi bu nedenle karşıma almak istemem
Yol yakınken gerimi döniyim ona. Yoksa yoluma devammı ediyim?!:2:
Bu arada aşırı kıskançtır. Bugüne kadar bi erkekle konışıyım hemen sorun eder fakat kendi kızlı erkekli konuşur
Köük bir sorun değil dimi. Artık etrafta doğru düzgün bi erkek kalmadı yemin ederm. Onsuz tabikide hayatıma devam edebilirim. Çünkü bu aralar her sorunu ben çıkartıyorum bu konuyu bahane ederek. Çünkü aileme ve bana layık olamadı. Ama beni sevecek birini ben nerden bulcam. 3.5 yıl süren bi ilşki ve onun için yarım bırakılan arkadaşlıklarım. Yalnız kaldım. Benim hatamona gününü göstermem gerek!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?