• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşım ve beni yiyip bitiren sorunlarımız

Canım memleket sorunu derken senin için bir sakıncası yoksa açıklayabilir misin? Ayrılmak böyle bir hatadan sonra doğru bir karar.

Memleket sorununu hemen açıklıyım:
Bizim ailede doğulu yok. Eş dost akraba herkes nerdeyse aynı memleketteniz. Anneannem derki' bizim ailede ankaradan sınrasına kız verilmez'. Yani bizim ailede pek doğululara yer yok gibi. Aşağılamak falan tövbe asla ölyle bişey olamaz. Nie aşağılayalımki zaten Ama ailemizde küçüklükten beri doğululara pek sıcak bakılmıyo. Konu bu aslnda.

İlşkimizin ilk başlarında ona hiç aşık değildim. Onu çok sevmştim evet. Ama aşık oldummu sanmıyorum. Ama yinede onu her haliyle sevmştm ve kabullenmştm. Ama o yaptığı hatalar ona karşı olan tavrımı çok değiştirdi. Sanırım artk ikimizinde hayatnda yeni bi sayfa açması gerek. :19: ayrıca onla çıkmadan önce başka birinden hoşlanıyodum, ama bu ilşkiyi sürdürmek için ondanda vazgeçtm. Arkadaşlarımdanda vazgeçtm. Onun için çok fedakarlık yaptm. Bir tane bile erkekle konuşmadım onun dışında. Ben bunu haketmedim ya.

Doğru bir karar vermişsin canımda ailenin tutumu bana ilginç geldi. Yani bende göçmenim böyle doğulu şöyle böyle yargılamak bana tersdir ama saygı duyarım

merhaba bayanlar. Ben yeni üye oldum. Üye olmamaın en büyük sebebi bu konuyu açmak istememdi. Ama kararsız kalmıştım açıyım dedim
Benim bi erkek arkadaşım var(dı) 3.5 yıldır çıkıyorduk. Nerdeyse birbirimizi görmediğimiz birgün yoktu. Fakat bazı arkadaşlar ve akrabalar nedeniyle aramıza mesafe koydum onla. 2 haftadır konuşmuyoruz
Çünkü: ikimiz aynı yaştayız( ben erkeğin büyük olması taraftarıyım)
İkincisi ve en önemlisi bize biraz zıt bi memlketten. Arkadaşlarım ve akrabalarımdan bazıları 'baban kabul etmez onu saçmalama bitir ' dediler
Memleket meselesinden çok çektik yıllarca hep bi sorun yaşadık
Aramıza biraz mesafede girdi. Ben üniversite okuyorum şuan. Ama o tekrar hazırlanıyo daha iyi bi bölüm için. Bu yüzden benle pek ilgilenemiyor
Benm derdim ilerde bunlar sorun çıkartırmı. Babamın onu kabul edip etmeyeceğini bilmiyorum çünkü
Kuzenlerim bile ' eğer onla evlenirsen senin düğününe gelmeyiz' dediler
Çocuk iyi biri fakat bunlar büyük bi dert oldu benim için. Ailemi bu nedenle karşıma almak istemem
Yol yakınken gerimi döniyim ona. Yoksa yoluma devammı ediyim?!:2::ssz::14:
Bu arada aşırı kıskançtır. Bugüne kadar bi erkekle konışıyım hemen sorun eder fakat kendi kızlı erkekli konuşur

Bir erkek sizi kendi yaşamınıza girdi diye ÇEVRENİZDEN UZAK TUTUYORSA o kişi güven olarak sakattır.
Özgüveninizi böyle böyle yıkar.Sizi yalnız kendine bağımlı hale getirir.O yokken evde oturup onu beklemenizi,erkeklerle konuşmanızı yasaklayarak sizi kıskanç olduguna ikna eder.
Aslında sadece KORKUYORDUR.Dışardakiler kadar iyi olmadıgını bildiginden kıyaslanacagı kişileri yani muhtemel rakipleri veya sizi uyarabilecek kadim dostları devreden çıkartıyorsur.
KISKANÇ,SINIRLAYICI,KARIŞAN,YASAKLAR KOYAN KİŞİ DUYGUSAL OLARAK SORUNLUDUR.Kendinize bunu yapmayın yaptırmayın.
Kıskanılmayı seviyorumönemsendigimi hissediyorum diye başlayan kabul sizi ESARETE götürür.Gözünü açın artık .
Çok kötü bir çevreniz yoksa -ki sizi o çevrede görüp tanıdıgı için söz söylemeye yine de hakkı yoktur ancak önerilerde bulunabilir--kısıtlayan erkeklerden uzak durun..,
ARKADASIM ARKANA BAKMADAN KAÇ.KK yı okumanı bile sorun eden bir adam ,bir sürü sorun çıkacak nüans...olmaz ,olmasın zaten.Oku hayatını kazan ,ve psikopatlardan uzak dur:))

Son düzenleme:
Benzer durumları bende yaşamıştım, ama her biri geldi geçti zaman öyle tuhaf bir şey ki bir daha olmaz dediğinde çok çok güzel şeyler yaşabiliyorsun, Bir kere yaşın çok genç o nedenle başkası olur mu tabiki olur daha iyisi olur daha güzeli olur ondan emin olabilirsin..

Memleket meselesine gelince kültürel farklılıklar her açıdan büyük farklılık ve problem yaratabiliyor, aynı zamanda sana güvenmiyor olması ve kıskançlık da neden çekesin ki gliyor bana, sen kararını vermişsin aslında farklı nedenlerle bunu sağlamlaştırmak istiyorsun ve bence doğru yoldasın...

Yaşın daha çok gnç dediğim gibi ve senin yapman gereken şuan üniversite hayatının tadını çıkarmak, arkadaşlarınla kendinle vakit geçirmek, hayatı dolu dolu yaşamak ve okul sonrası kariyer kısaca ayaklarının yere sağlam basmasını sağlamak... Diğer türlü çok pişman olursun.. Umarım doğru kararı verirsin...

Evt arkadaşlar haklısınız. Telefonum haftalardır kapalı bana ordan ulaşamaz. Sosyal ağlardanda engelledim. Zaten şuan derslerimle ilgileniyorum. Evt fazla kıskanç ve bu durum aşkı sevgiyi saygıyı yok edio. Daha bi kaç ay önce bi çocukla normal bişi konuştum die okulumu basmıştı. Sürekli onu aldattığımı söylüyodu. Herşeyden saçma sapan anlamlar çıkartıyodu kendince. Bıkmıştım artık. Ne kız ne erkek arkadaşm vardı yanımda onun sayesnde. Beni 25 yaşnda istemeye gelceğini söylüyodu. Ben belki evlenmem aileme bakarım yıllarca, evlenme gibi bi planım yok diyodum. Anlamamazlıktan geliyodu. Banane ben 25 ini doldurduğnda geliyorum umrumda deil diyodu. Fikirlerime saygı duymuyodu bile:2:

bende memleket problemini yaşadım ama unutma kii mühim olan insanlıktır.eger o insan iyi biriyse neden ailen kabul etmesin ki herkes kendi kültüründen biriyle evlencek diye bi kural yok. bence anlatttıgın sorunlar çözülebilen basit sorunlar bu kadarda büyütme vee onu gerçekten sevip sevmedigini kendine sor derimm ?

Ben sadece kendim için hayırlısını istiyorum. Ve benim için pek hayırlı olduğunu düşünmüyorum. Memlket pek sorun sayılmaz. Fakat o beni aldattığı günü asla unutmıycam. Eğer ben ona bunu yaşatsaydım , çoktan beni silmişti. Aa ben bunu bile bile halen 1 yıl boyunca yanında durdum. Artk dayanamadım bitti

Back
X