erkek arkadaşım ve benim gıcıklığım ama olumsz yorum yapmasanızz yardmmm :((((

adigerum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2012
130
0
26
Ankara
kızlar cinsel yakınlaşma sizce kötü bir şey mi ? 2 aydır beraberiz sevgilimle ama cinsel yakınlaşmalarımız oluyor tabi ileriye gitmesekte bişeyler oluyor yani kendimi kötü hissediyorum sonra ( bana yardımcı olur musunz

canım kaç yaşındasın bilmiyorum ama herşeyin bi zamanı var diyorum. tabi sevdiğin erkekle bişeyler yaşamak istersin haliyle ama herşeyi doğru zamanda yaşamak önemli

ruhlar aleminde eşler birbirlerine söz verirlermiş. sen o sözü neden bozuyorsun. sen bütün güzelliğinle temizliğinle saflığınla eşine aitsin bigün seni bulup söz verdiğinz gbi biraraya geleceksinz. neden o sözü bozmak istiyorsun.
başkasının eşinin hakkına el sürmesine nasıl izin veriyorsun verme!
ilerde pişman olacaksın keşke diyeceksin. deme.
ne biliyosun onunla evleneceğini?
gittiği zman gelmeyecek tek şey masumiyet. o gitti mi birdaha asla geri gelmeyecek.
şimdi çok basit zevkli gelebilir ilerde çok üzüleceksin.

ne güzelde anlatmışsın gerçekten.. Allah herkese temiz eşler nasip etsin...

konu sahibi pişman olmakta çok haklısın
çok çok çok pişman ol hem de ve tekrarlama

mevlananın şiiri ruhlar alemideki gerçek eşinden gelmiş gbi oku

Duydum ki bizi bırakmaya azmediyorsun, etme.
Başka bir yar, başka bir dosta meylediyorsun, etme.

Sen yadeller dünyasında ne arıyorsun yabancı?
Hangi hasta gönüllüyü kastediyorsun, etme.

Çalma bizi, bizden bizi, gitme o ellere doğru.
Çalınmış başkalarına nazar ediyorsun, etme.

Ey ay, felek harab olmuş, altüst olmuş senin için...
Bizi öyle harab, öyle altüst ediyorsun, etme.

Ey, makamı var ve yokun üzerinde olan kişi,
Sen varlık sahasını öyle terk ediyorsun, etme.

Sen yüz çevirecek olsan, ay kapkara olur gamdan.
Ayın da evini yıkmayı kastediyorsun, etme.

Bizim dudağımız kurur sen kuruyacak olsan.
Gözlerimizi öyle yaş dolu ediyorsun, etme.

Aşıklarla başa çıkacak gücün yoksa eğer;
Aşka öyleyse ne diye hayret ediyorsun, etme.

Ey, cennetin cehennemin elinde oldugu kişi,
Bize cenneti öyle cehennem ediyorsun, etme.

Şekerliğinin içinde zehir zarar vermez bize,
O zehiri o şekerle sen bir ediyorsun, etme.

Bizi sevindiriyorsun, huzurumuz kaçar öyle.
Huzurumu bozuyorsun, sen mahvediyorsun, etme.

Harama bulaşan gözüm, güzelliğinin hırsızı.
Ey hırsızlığa da değen hırsızlık ediyorsun, etme.

İsyan et ey arkadaşım, söz söyleyecek an değil.
Aşkın baygınlığıyla ne meşk ediyorsun, etme

Rahatsız oluyorsan erkek arkadaşına belirtirsin bir daha yapamaz ama ona bu izni sen veriyorsun ileri de az birazlar çoğalacak çünki hem kendine hem ona kapıyı araladın. Ailen bunu sorun etmiyorsa ve çevren önemli değil ise ben kaldırabiliyorum diyorsan hayat senin yaşa ama iki ayda cinsellik pek hayra alamet değil.

Ne yaşayıp yaşamadığın seni ilgilendirir. Pişman olacak olan da sensin, iyiki diyecek olanda...

Ancak bence sürede problem var. 2 ayda ne paylaştınız, nasıl güvendin de onun sana dokunmasına izin verdin:44:

Adamın belki amacı farklı?

Eğer iki gün sonra terkederse ve düşünce sen şuan yaşadığın şeyden pişman olmam diyebiliyorsan devam et ama yok diyorsan sınırını çiz ki sonradan üzülme.

Cinsellik açısından değil de ben de ilk gün sevgilimle öpüşmüştüm ki o güne kadar öpüşmemiştim kimseyle

Bana o güveni verdi çok şükür, bir günde pişman olmadım.

Cinsellik de senin tercihin canım, kimse karışamaz.

Ama benim fikrim aklında soru işaretleri varsa, pişman oluyorsan sevgilinle bu durumu konuş.

Bir süre sınır çiz..

2 aydır tanıdığın biriyle cinsellik söz konusu bile olmamalı. Onu iyice tanırsın, baktın ilişkiniz ciddi o zaman olur tabi cinsellik doğal bir şey bence ve yaşamaya hakkın var ama henüz erken.

Sen bu soruyu sorduguna gore, cinsel yakinlasma senin icin pekte normal birsey degil.
Bu sorunun cevabi senin kulturun, degerlerin, inanislarina gore o kadar cok degisir ki genel bir yargi cok sacma olur.
Sadece tavsiyem, sonunda pisman olacagin seyler yasama. sana ters geliyorsa cinsel bi yakinlasma olmasin aranizda.

canım banada o güveni verdi zatn:) güvenmesem ben asla yaklaşmam elini bile tutmam güvenmediğm insanın ama benimle gerçekten ciddi oldugunu o kadar hissetiriyor ki yani benim rahatsz oldugumu anlayınca özür dilerim bidaha asla olmıcak böyle bişey kapatlm konuyu he şey senin istedğn gibi olsn diyor ama oldu bikere acaba çok yanlş bişşeymi diye sormak istedm yoksa şuan dogru olmadıgını bnde biliyorm

Cok safsın sanırım erkeklerin %100 ü bu sekilde yaklasıyo zaten ilk basta sonrası zaten belli o güvenide vermis sana kosssskocaa 2 aydaa.. 1 2 aya basını duvara vurup aglamazsın umarım.

İlk bir haftada öpüşmekle ilk 2 ayda cinsellik arasında dağlar kadar fark var. Sen şuan acaba yanlış mı diye soruyorsan büyük ihtimal aile yapına ters. Şimdi çık 100 kadına "2 ayda cinsellik" de "nasıl güvendin bukadar?" der. Yani nebiliyim benim için önemli bi'şey ve 2 aydır hayatımda olan bir adam onun tek bir harfini bile edemez bana.

Kaç yaşındasın bilmiyorum ama erkeklere bu kadar çabuk güvenme derim. İki gün sonra "kendin de istedin" deyip arkasına bile bakmadan giderse "yoo pişman olmam" diyorsan bilemem. Ama burda okuduklarımdan görüyorum ki %95 pişman olunuyor.

Ben derim ki önce bir sakin ol. Otur düşün bu çocuk kim ne kimin nesi. Nereye kadar gidebilirsiniz? Sana ne verebilir? Gelecekte yanında görmek istediğin adam bu mu? Seni taşıyabilir mi? İlk yakınlaşmanızdan sonra davranışlarında bir değişiklik oldu mu? Olduysa salla gitsin derim. Geleceğini paylaşmak istemediğin biri ile de ileri gitmemeni tavsiye ederim.

ciddi olduğunu nasıl hissettiriyor iki ayda merak ettim. herhalde ben seninle ciddiyim yada ailemle tanıştırcam gibi laflar ciddiyet sembolu oluyor.zaten böyle basit erkek laflarıyla yelkenleri indiriyorsan ya küçüksün ya da saf. böyle şeyler zamanla normal gelir ve kendine saygını yitirirsin nasılsa birşeyler oldu dersen devamı da gelir. ve unutma nasıl biri olursan öyle biri ile evlenirsin.

doğrudur bende uyardım zaten bir daha bu tarz şeyler yaşanmak istemiyorm ve konuşmakta dedm bakalm ne diyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…