Kızlar lütfen yardım edin. Gerçekten çok ihtiyacım var. Erkek arkadaşımın bir derdi var birşeyleri tahmin edebiliyorum ama yine de anlatmıyor bana. Aslında normalde canı çok sıkkın olduğunda anlatmaz, sıkıntısı geçerse ya da haddinden fazla canı sıkılmış ve ben bir şekilde öğreneceksem anlatabiliyor. Ama bununda her zaman olduğu söylenemez. Derdi olduğunda bunu anlatınca çözüme kavuşmayıp sıkıntısını daha da çogaltacaksa ne anlamı var ki onu dillendirmenin diye düşünüyor. 2 haftadır bir sıkıntısı var. Ben sıkıntısının olduğunun farkındayım neyin var diye sordum birşeyim yok dedi. 2 hafta önce gayet iyiydi. Normalde herşeyini haber verir. Başta işe gittiğini eve geldiğini haber vermemeye başladı ama normal konuşuyorduk. 1 hafta sonra bir gün bir tane mesaj attı, cevap verdim yine üstelemedim. Ertesi günü bekledim birşey yazacak mı diye. Yazmadı. Akşam aradım, daha çıkmadım dedi. Çıkınca arayacağım dedim on dakika bekledim cevap vermeyince yine aradım meşgule aldı. 5 dakika sonra aradı. Ne oluyor dedim konuşasım yok hiç dedi. Neden peki dedim bilmiyorum dedi. Bayağı bir konuştuk ben ağladım ettim ne istiyorsun diye sordum birşey istemiyorum dedi. Üzüldüğümü neden bir anda böyle olduğunu sordum nedenini bilmediğini söyledi. Bir süre ara verelim istersen dedim tamam verelim sana uygun mudur diye sitemli bir şekilde cevap verdi. Bana uygun değil ama kendini rahat hissedeceksen dedim rahat hissetmem ben dedi. Ben şimdi ne yapayım nasıl davranacağımı bilmiyorum dedim bende bilmiyorum dedi. Mesaj atayım mı diye sordum mesaj at ben sana atma diyemem sonuçta atmayı istiyorsan dedi. Tamam dedim neden böylesin peki canın birşeye mi sıkkın dedim bilmiyorum dedi kafana taktığın birşey var mı yoksa sebepsiz bir çöküntü mü dedim sebepsiz bir çöküntü dedi konuşmanın en sonunda görüşürüz dedik ve kapattık. Daha sonra aradan biraz geçince mesaj attım o da attı konuştuk ettik. Ertesi günü o da mesaj attı bende attım. Ama bir sıkıntısı var belli. Sonra ara ara işten çıkıp eve geldiğini haber veriyordu ama ara ara işte. Arkadaşlarıyla buluştuğunda söylüyor. Geçen gün bir ara düzelir gibi oldu rahatsız olduğu bir durumdan bahsetti ancak bunu sıkıntım bu gibisinden bahsetmedi. Sıkıntısı sadece o olamazdı birçok şeyin üst üste etkilenmesi bana kalırsa. Ailevi durumlarını iş durumunu herşeyini biliyorum. Kolay şeyler yaşamıyor aslında. Normalde espirili gülen bir insandır gayet güzel muhabbet ederiz. Bu 2 haftadır ruhunu emmişler gibi bir çöküntü var üstünde. Para sıkıntısından dolayı şu anda yanına da gidemiyorum. Hiçbir şekilde gülmüyor, doğru düzgün konuşmuyor. Hafif bi gülmeye başladı düzelir gibi hissettim ancak dün yine kötü olmaya başladı. Üstelik dün daha da kötü oldu. Telefonda konuştuk ve sesi çokta iyi gelmedi ama soramadım ve telefonu kapattık o an. Sonra Iyi misin sen diye sordum mesajda. O da iyiyim dedi. Kafana taktığın birşey mi var canını sıkan birşey diye sordum yok birşey dedi. Arkadaşıyla buluşacaktı onunla da buluşmamış bi sıkıntı mı var dedim yok dedi. Canın sıkkın senin dedim sıkkın dedi. Neyin var diye soruyordum muhabbeti değiştirmeye çalıştı boşver beni dedi. Boşveremem dedim ancak o yine muhabbeti değiştirdi. Üstüne gitmeyi istemedim. Konuyu değiştirdim. Bugün doğru düzgün konuşmadık, kafası dağılsın diye komik fotoğraflar gönderdim. Ancak bir tepki vermedi. Bugün dışarı çıkmış ve haber vermedi bana naptığını sorduğumda cevap verdi. Neden haber vermedin dedim birşey söylemedi. Ancak onun bu çöküntüsü, huzursuzluğu, sıkkınlığı beni de sıkıyor, üzüyor. Ne yapacağım hakkında hiçbir fikrim yok. Lütfen yardım edin.