• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşım ve depresyonu

fringer

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2013
43
0
6
35
Ankara
Kızlar lütfen yardım edin. Gerçekten çok ihtiyacım var. Erkek arkadaşımın bir derdi var birşeyleri tahmin edebiliyorum ama yine de anlatmıyor bana. Aslında normalde canı çok sıkkın olduğunda anlatmaz, sıkıntısı geçerse ya da haddinden fazla canı sıkılmış ve ben bir şekilde öğreneceksem anlatabiliyor. Ama bununda her zaman olduğu söylenemez. Derdi olduğunda bunu anlatınca çözüme kavuşmayıp sıkıntısını daha da çogaltacaksa ne anlamı var ki onu dillendirmenin diye düşünüyor. 2 haftadır bir sıkıntısı var. Ben sıkıntısının olduğunun farkındayım neyin var diye sordum birşeyim yok dedi. 2 hafta önce gayet iyiydi. Normalde herşeyini haber verir. Başta işe gittiğini eve geldiğini haber vermemeye başladı ama normal konuşuyorduk. 1 hafta sonra bir gün bir tane mesaj attı, cevap verdim yine üstelemedim. Ertesi günü bekledim birşey yazacak mı diye. Yazmadı. Akşam aradım, daha çıkmadım dedi. Çıkınca arayacağım dedim on dakika bekledim cevap vermeyince yine aradım meşgule aldı. 5 dakika sonra aradı. Ne oluyor dedim konuşasım yok hiç dedi. Neden peki dedim bilmiyorum dedi. Bayağı bir konuştuk ben ağladım ettim ne istiyorsun diye sordum birşey istemiyorum dedi. Üzüldüğümü neden bir anda böyle olduğunu sordum nedenini bilmediğini söyledi. Bir süre ara verelim istersen dedim tamam verelim sana uygun mudur diye sitemli bir şekilde cevap verdi. Bana uygun değil ama kendini rahat hissedeceksen dedim rahat hissetmem ben dedi. Ben şimdi ne yapayım nasıl davranacağımı bilmiyorum dedim bende bilmiyorum dedi. Mesaj atayım mı diye sordum mesaj at ben sana atma diyemem sonuçta atmayı istiyorsan dedi. Tamam dedim neden böylesin peki canın birşeye mi sıkkın dedim bilmiyorum dedi kafana taktığın birşey var mı yoksa sebepsiz bir çöküntü mü dedim sebepsiz bir çöküntü dedi konuşmanın en sonunda görüşürüz dedik ve kapattık. Daha sonra aradan biraz geçince mesaj attım o da attı konuştuk ettik. Ertesi günü o da mesaj attı bende attım. Ama bir sıkıntısı var belli. Sonra ara ara işten çıkıp eve geldiğini haber veriyordu ama ara ara işte. Arkadaşlarıyla buluştuğunda söylüyor. Geçen gün bir ara düzelir gibi oldu rahatsız olduğu bir durumdan bahsetti ancak bunu sıkıntım bu gibisinden bahsetmedi. Sıkıntısı sadece o olamazdı birçok şeyin üst üste etkilenmesi bana kalırsa. Ailevi durumlarını iş durumunu herşeyini biliyorum. Kolay şeyler yaşamıyor aslında. Normalde espirili gülen bir insandır gayet güzel muhabbet ederiz. Bu 2 haftadır ruhunu emmişler gibi bir çöküntü var üstünde. Para sıkıntısından dolayı şu anda yanına da gidemiyorum. Hiçbir şekilde gülmüyor, doğru düzgün konuşmuyor. Hafif bi gülmeye başladı düzelir gibi hissettim ancak dün yine kötü olmaya başladı. Üstelik dün daha da kötü oldu. Telefonda konuştuk ve sesi çokta iyi gelmedi ama soramadım ve telefonu kapattık o an. Sonra Iyi misin sen diye sordum mesajda. O da iyiyim dedi. Kafana taktığın birşey mi var canını sıkan birşey diye sordum yok birşey dedi. Arkadaşıyla buluşacaktı onunla da buluşmamış bi sıkıntı mı var dedim yok dedi. Canın sıkkın senin dedim sıkkın dedi. Neyin var diye soruyordum muhabbeti değiştirmeye çalıştı boşver beni dedi. Boşveremem dedim ancak o yine muhabbeti değiştirdi. Üstüne gitmeyi istemedim. Konuyu değiştirdim. Bugün doğru düzgün konuşmadık, kafası dağılsın diye komik fotoğraflar gönderdim. Ancak bir tepki vermedi. Bugün dışarı çıkmış ve haber vermedi bana naptığını sorduğumda cevap verdi. Neden haber vermedin dedim birşey söylemedi. Ancak onun bu çöküntüsü, huzursuzluğu, sıkkınlığı beni de sıkıyor, üzüyor. Ne yapacağım hakkında hiçbir fikrim yok. Lütfen yardım edin.

Lütfen bir yorum yapın, gerçekten ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilemiyorum. Yardımcı olun arkadaşlar...

o derdini söylemeden hiçkimse ne olduğunu bilemez
bilmiyorum ya bu aralar herkeste bi bezmişlik var
belki de havalardandır..
bi süre bişi olmamış gibi neşeli takılmaya devam et sürekli konuyu açıp hatırlatma
bi kere de benle mi ilgili diye sorabilirsin içini rahatlatmak için
yada şakaya vur hıı ben yanında değilim diye mi böyle yapıyosun beni mi özledin de mesela
bu arada imkanın olursa ve yakın yerlerde yaşıyosanız yanına git bi sürpriz yap derim
yüzyüze konuşmak herşeyden daha iyi geliyor

Kızlar lütfen yardım edin. Gerçekten çok ihtiyacım var. Erkek arkadaşımın bir derdi var birşeyleri tahmin edebiliyorum ama yine de anlatmıyor bana. Aslında normalde canı çok sıkkın olduğunda anlatmaz, sıkıntısı geçerse ya da haddinden fazla canı sıkılmış ve ben bir şekilde öğreneceksem anlatabiliyor. Ama bununda her zaman olduğu söylenemez. Derdi olduğunda bunu anlatınca çözüme kavuşmayıp sıkıntısını daha da çogaltacaksa ne anlamı var ki onu dillendirmenin diye düşünüyor. 2 haftadır bir sıkıntısı var. Ben sıkıntısının olduğunun farkındayım neyin var diye sordum birşeyim yok dedi. 2 hafta önce gayet iyiydi. Normalde herşeyini haber verir. Başta işe gittiğini eve geldiğini haber vermemeye başladı ama normal konuşuyorduk. 1 hafta sonra bir gün bir tane mesaj attı, cevap verdim yine üstelemedim. Ertesi günü bekledim birşey yazacak mı diye. Yazmadı. Akşam aradım, daha çıkmadım dedi. Çıkınca arayacağım dedim on dakika bekledim cevap vermeyince yine aradım meşgule aldı. 5 dakika sonra aradı. Ne oluyor dedim konuşasım yok hiç dedi. Neden peki dedim bilmiyorum dedi. Bayağı bir konuştuk ben ağladım ettim ne istiyorsun diye sordum birşey istemiyorum dedi. Üzüldüğümü neden bir anda böyle olduğunu sordum nedenini bilmediğini söyledi. Bir süre ara verelim istersen dedim tamam verelim sana uygun mudur diye sitemli bir şekilde cevap verdi. Bana uygun değil ama kendini rahat hissedeceksen dedim rahat hissetmem ben dedi. Ben şimdi ne yapayım nasıl davranacağımı bilmiyorum dedim bende bilmiyorum dedi. Mesaj atayım mı diye sordum mesaj at ben sana atma diyemem sonuçta atmayı istiyorsan dedi. Tamam dedim neden böylesin peki canın birşeye mi sıkkın dedim bilmiyorum dedi kafana taktığın birşey var mı yoksa sebepsiz bir çöküntü mü dedim sebepsiz bir çöküntü dedi konuşmanın en sonunda görüşürüz dedik ve kapattık. Daha sonra aradan biraz geçince mesaj attım o da attı konuştuk ettik. Ertesi günü o da mesaj attı bende attım. Ama bir sıkıntısı var belli. Sonra ara ara işten çıkıp eve geldiğini haber veriyordu ama ara ara işte. Arkadaşlarıyla buluştuğunda söylüyor. Geçen gün bir ara düzelir gibi oldu rahatsız olduğu bir durumdan bahsetti ancak bunu sıkıntım bu gibisinden bahsetmedi. Sıkıntısı sadece o olamazdı birçok şeyin üst üste etkilenmesi bana kalırsa. Ailevi durumlarını iş durumunu herşeyini biliyorum. Kolay şeyler yaşamıyor aslında. Normalde espirili gülen bir insandır gayet güzel muhabbet ederiz. Bu 2 haftadır ruhunu emmişler gibi bir çöküntü var üstünde. Para sıkıntısından dolayı şu anda yanına da gidemiyorum. Hiçbir şekilde gülmüyor, doğru düzgün konuşmuyor. Hafif bi gülmeye başladı düzelir gibi hissettim ancak dün yine kötü olmaya başladı. Üstelik dün daha da kötü oldu. Telefonda konuştuk ve sesi çokta iyi gelmedi ama soramadım ve telefonu kapattık o an. Sonra Iyi misin sen diye sordum mesajda. O da iyiyim dedi. Kafana taktığın birşey mi var canını sıkan birşey diye sordum yok birşey dedi. Arkadaşıyla buluşacaktı onunla da buluşmamış bi sıkıntı mı var dedim yok dedi. Canın sıkkın senin dedim sıkkın dedi. Neyin var diye soruyordum muhabbeti değiştirmeye çalıştı boşver beni dedi. Boşveremem dedim ancak o yine muhabbeti değiştirdi. Üstüne gitmeyi istemedim. Konuyu değiştirdim. Bugün doğru düzgün konuşmadık, kafası dağılsın diye komik fotoğraflar gönderdim. Ancak bir tepki vermedi. Bugün dışarı çıkmış ve haber vermedi bana naptığını sorduğumda cevap verdi. Neden haber vermedin dedim birşey söylemedi. Ancak onun bu çöküntüsü, huzursuzluğu, sıkkınlığı beni de sıkıyor, üzüyor. Ne yapacağım hakkında hiçbir fikrim yok. Lütfen yardım edin.

Bence aşırı üzerine gitme ,arama bakalım arayacakmı ? ama maddi durum olabilir açıkçası benım bır arkadaşım vardı 4 yıldır çıkıyorlardı daha sonra çocuk ben yapamacagım vs laflar ettı çocuk bıraktı ben sana ıstedıgın gelecegı veremem dedı.bazı ınsanlar bunu grur meselesı yapıp soylemeyedebılır.herkes bır degıl Bir kaç gun arama derım .Arasanda neyin var ,iyimisin _ vs sorular sorma daha sonra zaten söylerse söyler.Erkekler zaten aşırı uzerıne gıdınce çok afedersın ama cok farklı oluyorlar Bu lafım herkese degıl tabıı hayırlısı olsun

o derdini söylemeden hiçkimse ne olduğunu bilemez
bilmiyorum ya bu aralar herkeste bi bezmişlik var
belki de havalardandır..
bi süre bişi olmamış gibi neşeli takılmaya devam et sürekli konuyu açıp hatırlatma
bi kere de benle mi ilgili diye sorabilirsin içini rahatlatmak için
yada şakaya vur hıı ben yanında değilim diye mi böyle yapıyosun beni mi özledin de mesela
bu arada imkanın olursa ve yakın yerlerde yaşıyosanız yanına git bi sürpriz yap derim
yüzyüze konuşmak herşeyden daha iyi geliyor

Hiçbir şey olmamış gibi davranmaya çalışıyorum ancak içim içimide yiyor. Yer bildirimi yapıyor ama bana cevap vermedi neden haber vermediğine dair. Üstüne gitmek istemiyorum o yüzden de birşey söylemeyeceğim. Benim hakkımda mı diye ben sordum benim hakkımda değilmiş. Ben mi bir şey yaptım ben mi kırdım ben mi üzdüm diye düşünüp duruyorum dedim herşey sensin ya diye tersledi beni 1 hafta önce. Yanına gitmeyi inan çok istiyorum ancak ayın 1inde yanına gidebileceğim :( Yüz yüze gelsek iyi olacaktır. Şu bayramın araya girmesi kötü oldu. Yoksa ben bu hafta giderdim. :43: :43: :43:

Sen nerdesin o nerdE? Uzakmisiniz birbirinize?
Insan sevgilisiyle bile sikintisini paylasamiyosa, ya iliski tehlikeye girecek diye korkuyor.
Ya da size tam anlamiyla guvenmiyor. Ne zamandan beri birliktesiniz?

Bence aşırı üzerine gitme ,arama bakalım arayacakmı ? ama maddi durum olabilir açıkçası benım bır arkadaşım vardı 4 yıldır çıkıyorlardı daha sonra çocuk ben yapamacagım vs laflar ettı çocuk bıraktı ben sana ıstedıgın gelecegı veremem dedı.bazı ınsanlar bunu grur meselesı yapıp soylemeyedebılır.herkes bır degıl Bir kaç gun arama derım .Arasanda neyin var ,iyimisin _ vs sorular sorma daha sonra zaten söylerse söyler.Erkekler zaten aşırı uzerıne gıdınce çok afedersın ama cok farklı oluyorlar Bu lafım herkese degıl tabıı hayırlısı olsun

Aramadım mesela geçen gün. Ailemin yanına geliyordum. Geleceğim günü ve saatini çok önceden söylemiştim ama gideceğim gün buna kırıldığım için hiç haber vermedim. Yer bildirimi yaptım daha sonra ne mesaj attım ne de aradım. Akşama doğru napıyorsun dedi cevap vermedim hiçbir şekilde 4 saat sonra aradı hemen açmadım da. Sonra mesaj atmış telefonumuda açma haber de verme bana diye. Sormayayım kafasını başka şeylerle dağıtayım diye kamerada komik pozlar çekilip üstüne eğlendirici şekilde değişik makyajlar yaptım. Onlara da hiçbir tepki vermedi. Normalde gülerdi geyik yapardı. Sormayı istemiyorum o mesaj atana kadar atmamaya çalışıyorum ama bi yandan da çok kötü oluyorum canın sıkkın farkındayım ben her zamana dinlerim diye söylüyorum. Maddi açıdan diye bende düşünüyorum. Çünkü geçen gün şu yol parası şuna şu eşyayı aldım ayakkabı alcam ceket alıcam yemek parası şu yine doğru düzgün para kalmadı bir de para biriktirecektim de kendime şunları almayı düşünüyordum. Çok yoğun çalışıyorum ve aldığım paraya bak diye şikayet etmişti.Bu şikayetlerinden sonra ertesi günü canı bayağı sıkkındı. İşe de geç gitmiş, sonradan haberim oldu. Bugün böyle oldu dedi ama nedenini söylemedi.

Konunun başında bişeyleri tahmin edebildiğini yazmışsın..nedir o tahmin ettiğin konu?

Sen nerdesin o nerdE? Uzakmisiniz birbirinize?
Insan sevgilisiyle bile sikintisini paylasamiyosa, ya iliski tehlikeye girecek diye korkuyor.
Ya da size tam anlamiyla guvenmiyor. Ne zamandan beri birliktesiniz?

Birçok derdini bilirim ama sıkıntıları olduğunda o an paylaşmıyor. Birkaç kere bu durumdan rahatsız olduğumu dile getirdim ben paylaşamıyorum dedi içine kapandı. Yıllardır hayatında olan bir arkadaşı var ona da dertlerini anlatmaz. Sıkıntılı olduğu dönemlerde bana da anlatmıyor nedenini söylemişti de anlattığım zaman bu bir çözüme kavuşmadığı gibi anlattıkça benimde canımı daha da çok acıtıyor, daha da sıkılmak için insan neden anlatsın ki diyor. 4 ay 21 gündür birlikteyiz. Öncesinde 3 buçuk yıllık bir arkadaşlığımız var ama bu tam olarak samimi olup her dakka görüşülen bir arkadaşlık değil. Şöyle söyleyeyim ben okuyorum okuduğum yerle onun çalıştığı şehir arasında 5 saatlik bir yol, ailemin bulunduğu yerle yine onun çalıştığı yer arasında 1 saat 45 dakikalık bir yol var.

Konunun başında bişeyleri tahmin edebildiğini yazmışsın..nedir o tahmin ettiğin konu?

Maddi durumlar. Ailevi sorunu ve bu sorunundan dolayı yaklaşan asıl büyük bir sorun. Ve bu gelen sorunla maddi durumun verdiği sorunun birleşmesiyle köşeye sıkışacak olması. vs vs vs... Tüm sorunların toplanmasıyla ne yapacağını bilememesi. Maddi durum yüzünden ihtiyaçlarını alamaması aldığındaysa geriye paranın kalmaması. İşine olan mesafe sorunu.

Birçok derdini bilirim ama sıkıntıları olduğunda o an paylaşmıyor. Birkaç kere bu durumdan rahatsız olduğumu dile getirdim ben paylaşamıyorum dedi içine kapandı. Yıllardır hayatında olan bir arkadaşı var ona da dertlerini anlatmaz. Sıkıntılı olduğu dönemlerde bana da anlatmıyor nedenini söylemişti de anlattığım zaman bu bir çözüme kavuşmadığı gibi anlattıkça benimde canımı daha da çok acıtıyor, daha da sıkılmak için insan neden anlatsın ki diyor. 4 ay 21 gündür birlikteyiz. Öncesinde 3 buçuk yıllık bir arkadaşlığımız var ama bu tam olarak samimi olup her dakka görüşülen bir arkadaşlık değil. Şöyle söyleyeyim ben okuyorum okuduğum yerle onun çalıştığı şehir arasında 5 saatlik bir yol, ailemin bulunduğu yerle yine onun çalıştığı yer arasında 1 saat 45 dakikalık bir yol var.

Surekli s.kintili biriyse belki gizli depresyonda felan bile olabilir. Bazi insanlar kafalarina takmamasi gereken dertleri bile kafalarina takip
etrafindaki insanlarida kendi depresyonlarinda surukleyip goturebilirler. Objectif olmak lazim.
Bir sure bende genel olarak ruh hali depresyon seklinde bir insanla uzun bir sure birliktelik yasadim.
Pedagoji okudum, insanlarin duzelebilcegini inandigim icin surekli alttan aldim, dusunme seklini degistirmek icin elimden geleni yaptim ama nafile. Kendi isterse toparlanir aksine bosuna cirpinmis olursun benim gibi..
Hos sen iyi davrandiktan sonra ayrildiktan 1,5 sene sonra bile zaman zaman kendini hatirlatir uyuz:27:

Maddi durumlar. Ailevi sorunu ve bu sorunundan dolayı yaklaşan asıl büyük bir sorun. Ve bu gelen sorunla maddi durumun verdiği sorunun birleşmesiyle köşeye sıkışacak olması. vs vs vs... Tüm sorunların toplanmasıyla ne yapacağını bilememesi. Maddi durum yüzünden ihtiyaçlarını alamaması aldığındaysa geriye paranın kalmaması. İşine olan mesafe sorunu.

Valla biz bu sorunlara birşey yapamayız, ayrıca biz ne desek boş..

Sen de fazla üzerine gitme, sadece herzaman yanında olduğunu söyle ve hissettir..

Yapacak başka şey yok..

Allah yardımcısı olsun..

Sıkıntıları var aslında biliyorum. Bildiğim sıkıntılarıyla kendimi onun yerine koyduğumda ben bu kadar rahat duramazdım aklıma sürekli öldürme durumu gelirdi. En azından kendini öldürme gibi birşey düşünmüyor. Alttan almayı istiyorum ama çok üzülüyorum onun üzülmesine. Kendimden geçtim ben artık değişmesinide istemiyorum sadece onu rahatlatabilmeyi ona herşeyi unutturabilmeyi o kadar çok istiyorum ki. Derdini bilirsem konuşarak rahatlatacağımı düşünüyorum aslında. Bu yüzden de bilmeyi isterim ama o da dillendirmek istemiyor. Yapısı böyle. Ona da birşey diyemiyorum. Neredeyse hayatı boyunca kimseye anlatmadığı herşeyini benimle paylaştı. Ki yapısı gereği anlatma taraftarı bir insan olmasa da yinede hayatının nasıl birşey olduğunu biliyorum. Neler yaşadığına şahit oldum, üzülüyorum. Çok üzülüyorum. Elimden birşey gelsin istiyorum. Ona herşeyi unutturayım istiyorum, benim yanımdayken mutlu huzurlu. Sen olmadan önce ben daha da beterdim şimdi biraz daha da iyim diyor. Ama ben toptan bu halleri gitsin istiyorum. Normalde içen birisidir bu, ben istemiyorum diye uzun süredir içmiyordu. Arkadaşlarıyla içmek zorunda kaldığında da bana söylüyordu. Bugün bara gitmiş. Az önce de profil resmini değiştirdi. Ve fotoğrafından da anlayabiliyorum ki yüzü o kadar asık o kadar canı sıkkın ki. Onu böyle görmeyi hiç istemiyorum ama şu an elimden de hiçbir şey gelmiyor.

anlamıyorum illa adamların direk sölemesi gerekiyor size
siz şimdi bunlardan neler olduğunu anlamadınız mı

gerçekten üzülüyorum ya böyle şeylere
nedense bu aralar herkeste bu melankoli var
anlattığına göre aşılmayacak problemler değil emin ol ki insanlar neler çekiyor
bence seninki işi var diye şükretmeli
ha bu arada dediğim gibi hiçbişi çözümsüz değil
kaldı ki biz genciz yaa neden bu içi göçmüşlük
bu yaşlarda sıkıntı gelen şeyleri aşamadıktan sonra
gerçek sıkıntılar olduğunda nasıl bi savunma mekanizması oluşturucaz ki
resmen dert var deyip köşemize çekiliyoruz ve hayatı zindan ediyoruz kendimize
bi silkelenmek lazım bi hayatı sevip dört elle tutunmak lazım
yoksa hayat da bizi tutmaya meraklı değil valla

Canım merhaba. Benim eski sevgilimde böyleydi. Birden yüzü düşerdi. Çok uğraştım her derdini dinledim, çözüm önerileri sundum değişmedi. Üstelik sen derdini de bilmiyorsun. Bazen ben de bilmezdim, sonradan dökülürdü, meğer benimle ilgili şeylermiş hep. İşte önceki arkadaşlıklarım vs... Tabii seninki benimki gibi takıntılı mıdır bilemem. Benimki 5 ay önceki, 4 yıl önceki olayları bile gündeme getirirdi hep. Ikınız arasında olumsuz bir olay yaşandı mı ki?

Canım merhaba. Benim eski sevgilimde böyleydi. Birden yüzü düşerdi. Çok uğraştım her derdini dinledim, çözüm önerileri sundum değişmedi. Üstelik sen derdini de bilmiyorsun. Bazen ben de bilmezdim, sonradan dökülürdü, meğer benimle ilgili şeylermiş hep. İşte önceki arkadaşlıklarım vs... Tabii seninki benimki gibi takıntılı mıdır bilemem. Benimki 5 ay önceki, 4 yıl önceki olayları bile gündeme getirirdi hep. Ikınız arasında olumsuz bir olay yaşandı mı ki?

ikimiz arasında bir olumsuz olay olmadı. Öncesinde sana para göndereyim de yanıma gel bile demişti. Ben biliyorum dertlerini sıkıntılarını filan. Ama şu anda bu iki haftadır olan sıkıntısını bilmiyorum. Belki de param yok yanına bile gidemiyorum diye sıkıntı yaptı. Bilemiyorum. Hiçbir şeyi bilemiyorum artık.

Moralini bozmak istemem ama benim bir buçuk yıllık ilişkim de böyle sonlanmıştı gülerken birden yüzü düşüyodu soruyodum "yok bi'şey kafam dolu önemli değil", "bizimle mi ilgili" derdim "saçmalama tabii ki değil" derken o evrelerde büyük ihtimal ayrılmak isteyip beceremiyodu. Çünkü ayrıldığımız gün de böyle olmuştu.

Ben sıkıntım senle ilgili değil deyip içe kapanma olayına inanmam yeri geliyo ben sıkıntımı ilk erkek arkadaşıma anlatıyorum ondan destek bekliyorum.

Gerçi ilişkiniz çok yeni:44:

benimde ayrılma sebebim bu malesef aniden değişti psikolojik rahatsızlığı vardı ve sonradan bitti hemde iki yıllık bir ilişkiydi umarım geçici bişeydir yoksa işin çok zor canım

Derdini anlatmıyor değil derdini anlatıyor. Bazen anlatmıyor. Şu birlikte olduğumuz zamandan beri iki kere böyle depresyona girdi. Ilki işini kaybettiği içindi. Ikincisinin sebebini bilmiyorum. O ikincisi iki haftadır sürüyor işte. Anlam veremiyorum. Bitirecek bir insan olmuş olsa böyle şeylerle uğraşmaz aslında. Direk söyler. Tanıyorum. Bir kere en başlarda bir sorun olmuştu ayrılmayı düşündün sanmıştım dedim. Öyle birşey olsa söylerim uzatmam ki demişti. Bi kere morali bir iki günlük bozulup bana patlamıştı bende üzülmüştüm ertesi günü herşey üst üste geldi canımın sıkkın olduğu zaman olduğu için öyle söyledim demişti. Ya anlam veremiyorum. Ikinci defa bir depresyon türü geçiriyoruz ilkinde derdini bildiğim için ara ara mesaj atsa da yüzü asık olsa da mutsuz dursa da biliyordum sebebini. Bu seferkini bilmiyorum. Nebilim kaç yaşında insanlarız, kendimi düşünüyorum ayrılmayı istemiş olsam duramam söylerim. Bundan önceki sevgilimle kavga etmiştik bir anda ayrılmak istediğimi boğulduğumu düşündüm iki gün sonra söyledim. Ama iki hafta geçti. Iki haftadır böyle. Önceki depresyonu da bir buçuk ay sürmüştü.

Back
X