Erkek arkadaşım ve depresyonu

Ben cuma günü ailemin yanına geldim. Foursquare'den yer bildirimi yaptım. Buna hiçbir şey demedim. Aramadım mesajda atmadım. Saat 6 gibi mesaj attı napıyorsun dedi. Cevap vermedim. Saat 8 gibi işten çıkınca aradı. Açmadım. Hemen mesaj atmış telefonu açma bana haber de verme diye. Bende buna bir saat sonra cevap verdim. Sana kırgındım ve bu yüzden de hiçbir şey yazmadım kırgınlığım yeni yeni geçiyor diye. Iki haftadır bunun canı sıkkın. Ayrılmayı düşünen insan bu kadar uzatmaz. Hepsinden geçtim iki gün önce böyle söylemez.

Çok emin olma yine de ben buluştuğumuz çok çok güzel bi'günün sonunda terkedilmiştim. Ki nerden baksan bir buçuk yıl olmuştu Mart ayında psikolojik sorunlar vs diye içe kapanmalar, az mesajlar derken Eylül'e gelmiştik. Arkadaş olarak tanıdığın zamana aldanma, sevgililik dönemini baz al ki kısacık zaman diliminde adam iki kere böyle olmuş. O ayrılacak olsam söylerimler iş ciddiye bindi mi olmuyo. Böyledir demiyorum ama bu kısımları da baz al diyorum. En iyisi kendini çek ondan adım bekle.

Yok arkadaş olduğumuz dönemleri almıyorum. Ilişkimiz varken bunu söylemişti gene bir ciddilik vardı yani söylerim demişti. Çok emin değilim. Düşündüm de böyle birşey var mıdır diye. Bir hafta bu sıkıntısı olduktan sonra kendisini geri çekmeye başlayınca aradım. Ne bu dedim konuştum bayağı bayağı. Ayrılmayı istiyor musun diye açık açık söylemedim ama o duruma getirdim konuyu. Eğer düşünüyor olsa o zamanda da söylerdi diye düşünüyorum. Uzatmazdı bence. Bilmiyorum. Belki de uzatırdı. Emin değilim. Sonrasında mesaj atmaya biraz başlamıştı. Yine bi çöküntü oldu. Daha tam toplamadan yine başladı. Ikinci haftanın içerisinde. Ve artık ciddi ciddi üzülüyorum. Bilmiyorum ya of kafam karışık.

Ya cidden bilmiyorum ben ayrılık konuşması yapacağı gün dürtmesem söylemiyodu yine öyle içine kapanık dalgın olacaktı.
Noldu demiştim bi'şey yok ya, bizle mi ilgili yooo saçmalama, en son söyliyceksin diye diretince dökülmüştü. Meğersem çoktandır git gel yapıyomuş kafasında. Yani onu en iyi tanıyan sensin ama tedbiri elden bırakma köşene çekil o desin noluyo diye.

Ya canım seni üzmek istemem ama konunun maddiyat veya işle ilgili oolduğunu sanmam..sana ısınanamamış ya da ayrılmak istiyo olabilir, gözünü karartacak kadar çok sevmiyordur belki ama ne zamandır birliktesiniz bu da önemli,yeni sayılacak (1 yıl maksimumum) bir ilişkiyse bu belki düzelir,ama uzun süreliyse zor düzelir diye düşünüyorum..

Biraz zaman ver üzerine gitme sürekli sıkıntın ne diye sorma,bi süre o aramadan arama..böyle devam et düzelirse devam edersiniz..ama daha çok biteceğine kendini hazırla bence canım..seviyomusun,biterse kaldırabilecek misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…