• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşım ve eski eşi

serap343434

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2018
23
4
1
32
Merhaba, erkek arkadaşım eski esiyle anlasmali bir şekilde ayrıldı ve 2 yaşında ortak erkek çocukları var. Aylık 2,5 milyar nafaka ödüyor. Eski eşi sürekli boşanmalarına rağmen gece yarılarına kadar mesaj ile tacizde bulunuyor ve sürekli nefretini kusuyor. Haftada bir kere pazar günleri 12-18 arası görme hakkı var ve o gün bile çocuğu alırken tartışıyorlar. Araya dialog için aracı olarak eski Kayınpederinin girmesini teklif etti ve kabul etmiyor(Pazar günleri Kayınpederden alma ve Kayınpedere bırakma ve onunla irtibatta kalma). Erkek arkadaşım görüşme günü dahil hiç bir şekilde görüşmek görmek duymak istemiyor. Önemli bir durum olmadıkca hafta içi irtibatta kalmak istemediğini defalarca belirtti ama maalesef devam ediyor. Ne yapabiliriz? Nereye başvurabiliriz? Böyle durumlarda ne yapılıyor? Arada ben yıpranıyorum.

Nereye başvurabilirsin bilmiyorum ama sevgili olarak pek karistirmazlar gibi geldi.

Sonucunda evli olsan söz hakkın olabilir ama işin içine sen girersen eski eş daha çok hırs yapabilir.

Kesinlikle öyle, beni bilmiyor zaten. Bide görüştüğü bir olduğunu bilse tamamen kopmıycak. eski eşinin Yazdığı mesajlar sürekli küfür içeriyor aşağlıyor ve gece 3-4 e kadar devam ediyor. Engellemek istiyor fakat özel durumda oğluna ulaşamayacağı için eli kolu bağlı.

Back
X