erkek arkadaşım ve kız kuzeni

paytakpenguen

but life is not a game...
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2012
92
0
16
Eskişehir
erkek arkadaşım bugün bana kuzenin lys ye hazırlanmak için yaşadığımız şehre geleceğini ve onunla yaşayacağını söyledi. Buraya kadar her şey normaldi. Ta ki kız olduğunu öğrenene kadar. Ne kadar kendime kabul ettirmek istesem de olmuyor arkadaşlar. Benim ailem kuzenlerimi çok sever ancak asla erkek kuzenimle birlikte yaşamama izin vermezler. Bu nasıl oluyor anlayamıyorum. Ben mi çok abartıyorum sizce? Bu yüzden tepki gösterdim diye de şu an limoni aramız. Yardım edin lütfen

Şimdi kuzeniyle kardeş gibi büyüdüğünü söyleyenler olacak, erkek gözüyle bakmadıklarını ama siz, ailenizin tutumu nedeniyle olaya biraz farklı bakıyorsunuz, o nedenle problem yaratmamanızın söylenmesi içinizi rahatlatmaz...

Çalıştığım yerdeki evimde üst katta genç bir çocuk oturuyor, kuzeni de kız ve sık sık birlikte kalıyorlar, kız öğrenci olduğu için özel ders vermesi gerektiğinde, bazen de kendisi ders çalışmak için kuzeninde geliyor...

Sizin yaptığınızı düşündüm de, tepki göstermişsiniz, şimdi aynı şeyi ben komşularıma söylesem, akıllarına soksam bunu, hoş bulmadığımı söylesem mesela... Ya "Olur mu öyle şey!" diye tepki gösterip haddimi bildirirler ya da sizin düşündüğünüz gibi birbirlerine farklı gözle bakmaya başlarlar ve buna ben sebep olmuş olurum... Bana ilk ihtimal daha olası gibi geliyor...

Diyeceksiniz ki "Ben sevgilisiyim benim tepki göstermem normal" O zaman ben de şunu sorayım, erkek arkadaşınızın, korktuğunuz gibi kuzenine yan gözle bakma potansiyeli varsa, siz bunu hatırlatarak, bunu mesele haline getirerek, bu olasılığı daha da güçlendirmiş olmadınız mı?

Öyle düşünme bence çünkü ben kuzenimin olduğu şehri kazanıp onunla birlikte kalmayı çok istiyordum babam annem ve abim herkes öyle olsun istiyordu.Kuzenimle birlikte hayal kuruyorduk bence sen biraz kötü niyetli düşünmüşsün kuzen kardeş demektir bizim gözümüzde.Moralini bozma.

Haklısınız şu an tavrımı değiştirdim zaten. Erkek arkadaşıma da bu konuda güveniyorum. Ancak içimi bir türlü rahatlatamıyorum. 1 yıl boyunca 1 kızla aynı evde yaşayacağı düşüncesi... Ki daha önce bi başka kuzenine de aşıkmış sevgilim. Olmuyor değil yani

işte önceden başka bi kuzenine aşıkmış. Beni tedirgin etti tabi haliyle bu. Bilemiyorum. Kızla geldiğinde tanışsam mı buna da karar veremiyorum. Dedelerinin de böyle ilişkileri desteklediğini biliyorum

onun kafasında boyle seyler yoksa siz sokarsınız herseyi bıraktımda egerki kuzeniyle ask yasama ihtimali varsa yada meyilliyse oyle adamdan ne kadar erken kurtulursam okdr iyi diye dusunurum

"Daha önce bir başka kuzenine aşıkmış" madem neden aranız limoni, neden onun bir hata olduğunu söyleyip sizi rahatlatmadı?

Madem daha evvel böyle bir hadise yaşanmış ve kuzenine aklı kaymasından korkuyorsunuz, erkek arkadaşınıza güvendiğinizi nasıl söyleyebiliyorsunuz?

Dedelerinin böyle ilişkileri desteklediğini söylüyorsunuz bu nasıl bir aile?

Bu zihniyette bir aile başka kuzenine aşık olmuş, dedeleri de böyle ilişkileri desteklerken o kızın nasıl 1 yıl boyunca o evde rahat edebileceğini düşünüyorlar?

Neden konu sahipleri konularıyla ilgili temel ayrıntıları biz sormadan söylemiyorlar?

Erkek arkadaşınızı kuzeninden kıskanacağınızı ima ediyorsunuz konuyu açarken, "Aklına sokmayın" diyoruz, sonradan ekliyorsunuz ki daha evvel de başka bir kuzenine aşık olmuş, zaten aklındaymış...

Bu ilişki bu zihniyette birinin 1 yıl kuzeniyle aynı evde kalma ihtimaliyle zor yol alır...

Son düzenleme:
selam canım
ben sana hak veriyorum
kardeşi değilmiş kuzeniymiş
ne alaka aynı evde kalmak
hadi desen ki aile evi, kız da o evde kalacak neyse
ama bir kız bir erkek aynı evde kalmamalı
kuzen kesinlikle kardeşle aynı olamaz
aynı olsa nikahlanma hakları olmazdı

Bir kuzenine o gözle baktıysa diğerine neden bakmasın :26: Hani kardeş gibi büyümüşler desen anlarım da burada durum farklı

Telaştan ve üzüntüden apar topar yazdım k.bakmayın. Biraz önce öğrendim ki bu sevgilimin bana yapmış olduğu bir eşşek şakasıymış. Yine de teşekkürler kızlar sizsiz kendime gelip düzgünce soramazdım. Ahh bu çocuk beni kalpten götürecek

cevremde o kadar cok kuzen evliligi var ki, gerek eski toprak olsun gerekse yeni nesilden :)
ben de kuzenlerimi kardesim gibi goruyorum. ama gormeyen de bi o kadar insan var. ki bu adamin gecmisinde boyle bi ask hikayesi varken ben olsam kesinlikle senin gibi yapardim konu sahibi arkadas.
hatta o sevgili(=kuzen) simdiki kiz olamaz degil mi ?

Son düzenleme:
çok haklısınız kızlar. Neyse ki erkek çıktı. Yalnızca bir şakaymış. Ancak olayları kardeşine kadar ayarlamış. İnandım ben de İntikamım acı olacak

Son düzenleme:
her ne kadar kuzenlerimle kardeş gbi büyüsümde banada yıllarca aynı evde tek basına yaşamak mantıklı gelmıo art niyetten değil rahat edemez ne bilim kız banyo yapcak bornozla çıkamıcak, evde bi gecelikle dolaşamıcak bu sevgilin içinde geçerli.. bnce olaya bu noktadan baktığını hssettr kıskanıyomus gbi değilde kız rahat edemez sende rahat edemezsn falan de

işte önceden başka bi kuzenine aşıkmış. Beni tedirgin etti tabi haliyle bu. Bilemiyorum. Kızla geldiğinde tanışsam mı buna da karar veremiyorum. Dedelerinin de böyle ilişkileri desteklediğini biliyorum

Tanış tanışmaktan zarar gelmez zaten anlarsın ikisini bir arada görünce sevgili olma ihtimallerini ama bence boşuna üzülüyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…