• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek arkadaşım ve yengesi

Benim sorunum erkek arkadaşım.
Kendisi beni daha önce hicbir sorun yokken terketti. Hic kavga etmemistik .Ben onun tarafından çok sevildigime inanmistim ve çok üzülmüştum .günlerce yalvardim ona ama kesin bir dille istemedigini soyleyip kestirip atti. Terk edilmek bana çok agir geldi ama katlandim numarasini sildim bir daha aramadim.
1 sene sonra ayni ortamda karsilastk benimle konuşmak istedi konuştuk ağladı yalvardı bende bir şans daha verdim. Beni hep takip ettiğini söyledi bana dair hic bir şeyi unutmadigini gördüm parfumumu fotograflarimi herseyi gösterdi.
Çok stresli olduğum bir dönem onu hayatıma tekrar kabul ettim ama ben degismistim artik ona karşı guvensizdim. eskiden asla şüphe etmezdim artik her hareketi güvensiz geliyor. Aslında o da ffarkında ama kizmiyo hep alttan aliyor kaybetme korkusu yasiyor bana ulasamadigi an evinin kapisinda.
bir kaç gün önce bulustugumuzda vatsapta bi video izliyordu o an telefonla konusuyodum dikkat etmedim ilk anda ama sonrasında sanki gormem icin aciyo videoyu.yengesi kendi videosunu atmis o an çok sinirlendim ama bisey demedim etrafimda görmediğim için bu samimiyet saçma geldi belki kiskandim bilmiyorum .
Ben bir konu anlattgimda yengemde şoyle yapiyo diyor banane yengenin naptigindan !
Sürekli onu övdügunden bahsediyor
Taşmak üzere olduğumu hissediyorum.
Daha önce bir olay sirasinda sakinleştirmek için elinden tuttuğunu söylemişti. Bu samimiyeti anlayamıyorum . artik kendimi tutamayip agzima geleni söylemekten korkuyorum.
Şuan kafam çok karisik beni terketmişbibirine dönmek zaten kafami yoruyo birde üzerine boyle gereksiz muhabbetleri dinlemek beni çileden cikariyor.
Ne yapacagimi bilmiyorum evlilik var gundemizde ama sicak bakmiyorum çünkü aklimda bir sürü soru var
Lütfen siz söyleyin;
Ben susmaya devam mi edeyim yoksa karsima alip bu konuşmaya devam mi edeyim?
bence aile iliskilerini bilmek gerek bunun icin..
yani yengesiyle cok samimilerse, takdir ettigi biri ise, lafin icinde ondan ornek vermesi cok abes degil.. simdi bsy dersen, senin bunu sorun etmen cok sacma gelebilir ona.. ne bileyim, anlamak lazim..

Allah yardımcın olsun zor bir durum Yenge problemini aşmanız lazım, sevgiliniz yenge takıntısını aşmalı sizinle ilişkisi nasıl siz ona bakın siz iyiyseniz evliliğiniz bu problemin üstesinden gelebilir. Belkibaşkalarına da sizi övüyordur mizacı böyledir belki

Bende kiskandirmami yoksa sadece hayranlikmi cozemedim

Güzel ablam bak yarın bigün evlenirsin sana yengem gibi ol der üzülürsün 32 Yaşında adam ne hayranlığı ben sevmiyorum arkadaş vıcık vıcık ilişkiyi kayın bu kardeşe bile ölçülü davranacak insan. Koşarak uzaklaş henüz vaktin varken .

Yengesine hayran bir sevgili var karşınızda bence.
FArklı bir ilişkileri olsa bu şekilde konuşamaz saklardı.
Sizden yengesi gibi olmanızı falan mı bekliyor acep?
Fakat can sıkıcı bir durum

Ne kadar kötü niyetliler var aklım almıyor. İnsanlar yengesiyle, kayınbiraderiyle samimi olabilir. Aile onlar. Benim de eşimle yengesi çok samimi. Ben kayınbiraderimi işinde ziyaret ederim, whatsapptan yazışırız. Ne var bunlarda allaşkına. Bence dediğin gibi senin erkek arkadaşına güvenin yok. Sırf bundan dolayı insanları yaftalaman herşeyden önce günah

Burda bir konu vardi kiz nisanli ya da sevigili ama terkediliyor. Terkedilmeden once de aynnen burdaki cocuk gibi surekli yengeden bahsediyor.ayrilik oncesi son zamanlarda cocuk gidip abinin ev8ne yerlesiyor yengeyle samimiyet ve surekli cocuk bunlari anlatiyor. Birdaki arkadaslarin bisry olsaydi saklardi diye dusuncesi yerine tam tersi her muhabbeti el dakalrini vs. Anlatiyor. Yengenin kizkardesi de var bir muddet de ondan bahsedilmeye baslaniyor ve kizi terkediyor. Ayriligin ikinci ucuncu gunu cocuk yengenin kizkardesiyle cikmaya basliyor.
Yalniz hayat tecrubemin bu tarz konularini hep BDV nin olusturdugunu farkettim simdi

Ben erkek arkadaşımin yengeyi fazla gözüme sokmasinda sikayetciyim yok sacini boyatmis görünce şöyledduygulandim ben tuhaf bakincada aklima sen geldin ondan dyo

Kapalı değilim ama kapalı olsam kaynımın karşısına açık saçla çıkılmayacağını bilirdim.
Ayrıca neden kaynıma kendi videomu atayım, düşündürücü...
Bir tuhaflık olduğu kesin.

Bu olanlar bana hic normal gelmiyor. "Surekli" bahsediyor, ornek gosteriyor olmasi normal degil mesela. Insanlar enistesiyle, yengesiyle kardes gibi tabiki olabilir. Abla/abi kardes iliskisi de olur amenna. Fakat bu hikayede ya eksik var yada yanlis cok.

Onceki mesajlarda yazmissiniz, biri digerini uyarmis mesafeli kal diye. Abisi yengeyi mi uyarmis, kardesine karsi mesafeli olmasi icin, o kismi anlayamadim?o_O

Sebepsiz yere terk etti guvenimi sarsti demissiniz, size soylenmemis olsa da mutlaka bir sebebi vardir. Bu konuda hic konustunuz mu?

Konunun bi yerine kadar 'acaba' diyerek okudum. Ilk aklima geleni soylemeyim, supheci biri oldugum dogrudur fakat art niyeli yaftasini almak istemem :)

Ben erkek arkadaşımin yengeyi fazla gözüme sokmasinda sikayetciyim yok sacini boyatmis görünce şöyledduygulandim ben tuhaf bakincada aklima sen geldin ondan dyo

:KK57: Bu yalana inandim demeyin.

evlenseniz bile bu yenge hep sorun olacak aranızda mide bulanmış birkez.o yenge de ne öyle gereksiz samimiyet filan hiç hoşlanmam böyle insanlardan benimde eşimin abisi var hiç böyle samimiyetlere girme gereği görmüyorum

yenmesiyle post: 38784972 .!.:
Bu olanlar bana hic normal gelmiyor. "Surekli" bahsediyor, ornek gosteriyor olmasi normal degil mesela. Insanlar enistesiyle, yengesiyle kardes gibi tabiki olabilir. Abla/abi kardes iliskisi de olur amenna. Fakat bu hikayede ya eksik var yada yanlis cok.

Onceki mesajlarda yazmissiniz, biri digerini uyarmis mesafeli kal diye. Abisi yengeyi mi uyarmis, kardesine karsi mesafeli olmasi icin, o kismi anlayamadim?o_O

Sebepsiz yere terk etti guvenimi sarsti demissiniz, size soylenmemis olsa da mutlaka bir sebebi vardir. Bu konuda hic konustunuz mu?

Konunun bi yerine kadar 'acaba' diyerek okudum. Ilk aklima geleni soylemeyim, supheci biri oldugum dogrudur fakat art niyeli yaftasini almak istemem :)

:KK57: Bu yalana inandim demeyin.

Bende yengesiyle konusmasina kizmiyorum konusabilir tabi ama bunun daha duzeyli olmasindan yanayim
Ayrilma sebebi olarak asik olmadigini soylemisti ama buna inanmadim cunku bir gun bile ilgisini sevgisini kaybetmedi birden bire soyledi.
Daha sonrada sevdigimi anladim soyle uzuldum boyle pisman oldum dedi
Yani sebep ne hala cozemedim
Belki etnik kokenim olabilir bi kac defa ailesinin farkli etnik kokene sahip bir gelin adayi istemediklerini kacirmisti agzindan

Cözüm cok basit --> Ayrilin! Belliki sizde biseyler kopmus, evlilik icin gereken bi bag , yazdiklariniza bakarak, göremedim... Sebebsiz ayriligin ve kendinizin önemini hissetmek ve hissettirmek istediginiz icin tekrar bi sans vermissiniz ama aslinda onunla beraber olmak istemiyorsunuz... Bu soru isaretleriyle zaten devam edemezsiniz biyerde kopar, buyüzden yol yakinken hic fazla yormadan kendinizi, hayatinizdan cikartin ve önünüze bakin...:KK14:

Pek mutlu değilsin bence bu ilişkiyi noktala oda yengesiyle mutlu mesut olsun , uzatmalarıda oynama , duygularınada karşı çıkma kendine karşıda dürüst ol ,
Benim sorunum erkek arkadaşım.
Kendisi beni daha önce hicbir sorun yokken terketti. Hic kavga etmemistik .Ben onun tarafından çok sevildigime inanmistim ve çok üzülmüştum .günlerce yalvardim ona ama kesin bir dille istemedigini soyleyip kestirip atti. Terk edilmek bana çok agir geldi ama katlandim numarasini sildim bir daha aramadim.
1 sene sonra ayni ortamda karsilastk benimle konuşmak istedi konuştuk ağladı yalvardı bende bir şans daha verdim. Beni hep takip ettiğini söyledi bana dair hic bir şeyi unutmadigini gördüm parfumumu fotograflarimi herseyi gösterdi.
Çok stresli olduğum bir dönem onu hayatıma tekrar kabul ettim ama ben degismistim artik ona karşı guvensizdim. eskiden asla şüphe etmezdim artik her hareketi güvensiz geliyor. Aslında o da ffarkında ama kizmiyo hep alttan aliyor kaybetme korkusu yasiyor bana ulasamadigi an evinin kapisinda.
bir kaç gün önce bulustugumuzda vatsapta bi video izliyordu o an telefonla konusuyodum dikkat etmedim ilk anda ama sonrasında sanki gormem icin aciyo videoyu.yengesi kendi videosunu atmis o an çok sinirlendim ama bisey demedim etrafimda görmediğim için bu samimiyet saçma geldi belki kiskandim bilmiyorum .
Ben bir konu anlattgimda yengemde şoyle yapiyo diyor banane yengenin naptigindan !
Sürekli onu övdügunden bahsediyor
Taşmak üzere olduğumu hissediyorum.
Daha önce bir olay sirasinda sakinleştirmek için elinden tuttuğunu söylemişti. Bu samimiyeti anlayamıyorum . artik kendimi tutamayip agzima geleni söylemekten korkuyorum.
Şuan kafam çok karisik beni terketmişbibirine dönmek zaten kafami yoruyo birde üzerine boyle gereksiz muhabbetleri dinlemek beni çileden cikariyor.
Ne yapacagimi bilmiyorum evlilik var gundemizde ama sicak bakmiyorum çünkü aklimda bir sürü soru var
Lütfen siz söyleyin;
Ben susmaya devam mi edeyim yoksa karsima alip bu konuşmaya devam mi edeyim?

tatlım bu çocuk neyin kafası yaşıyor?
sana bir öneri vereyim mi :p

sen bunu 'sebepsiz' yere terk et
hak ediyor....

Bende yengesiyle konusmasina kizmiyorum konusabilir tabi ama bunun daha duzeyli olmasindan yanayim
Ayrilma sebebi olarak asik olmadigini soylemisti ama buna inanmadim cunku bir gun bile ilgisini sevgisini kaybetmedi birden bire soyledi.
Daha sonrada sevdigimi anladim soyle uzuldum boyle pisman oldum dedi
Yani sebep ne hala cozemedim
Belki etnik kokenim olabilir bi kac defa ailesinin farkli etnik kokene sahip bir gelin adayi istemediklerini kacirmisti agzindan

Ortada cok fazla yalan ve gizeleme var bence. Size soyledigine gore, asik olmadigi icin ayrilip 1 sene sonra sevdigini anlayip (!) geri gelen birine sans vermeniz bile hata bana kalirsa.

Evlenme konusunun gundemde oldugunu soylemissiniz. Birakin bunun gundemini, hayali bile uzak kalmali bence, bu kadar gizli kapakli durum varken. Iliskide seffaflik yoksa surekli huzursuz ve supheci zamanlar sizi bekliyor demektir.

Bir de kendi duygularinizdan hic soz etmemissiniz. Yengeden rahatsiz olmak ve erkek arkadasiniza guveninizin sarsildigindan baska birsey bilmiyoruz. Sizin tarafinizda bu iliski zorlama devam ediyor gibi geldi.

Back
X