- 25 Ağustos 2014
- 21.142
- 50.646
- 798
bence aile iliskilerini bilmek gerek bunun icin..Benim sorunum erkek arkadaşım.
Kendisi beni daha önce hicbir sorun yokken terketti. Hic kavga etmemistik .Ben onun tarafından çok sevildigime inanmistim ve çok üzülmüştum .günlerce yalvardim ona ama kesin bir dille istemedigini soyleyip kestirip atti. Terk edilmek bana çok agir geldi ama katlandim numarasini sildim bir daha aramadim.
1 sene sonra ayni ortamda karsilastk benimle konuşmak istedi konuştuk ağladı yalvardı bende bir şans daha verdim. Beni hep takip ettiğini söyledi bana dair hic bir şeyi unutmadigini gördüm parfumumu fotograflarimi herseyi gösterdi.
Çok stresli olduğum bir dönem onu hayatıma tekrar kabul ettim ama ben degismistim artik ona karşı guvensizdim. eskiden asla şüphe etmezdim artik her hareketi güvensiz geliyor. Aslında o da ffarkında ama kizmiyo hep alttan aliyor kaybetme korkusu yasiyor bana ulasamadigi an evinin kapisinda.
bir kaç gün önce bulustugumuzda vatsapta bi video izliyordu o an telefonla konusuyodum dikkat etmedim ilk anda ama sonrasında sanki gormem icin aciyo videoyu.yengesi kendi videosunu atmis o an çok sinirlendim ama bisey demedim etrafimda görmediğim için bu samimiyet saçma geldi belki kiskandim bilmiyorum .
Ben bir konu anlattgimda yengemde şoyle yapiyo diyor banane yengenin naptigindan !
Sürekli onu övdügunden bahsediyor
Taşmak üzere olduğumu hissediyorum.
Daha önce bir olay sirasinda sakinleştirmek için elinden tuttuğunu söylemişti. Bu samimiyeti anlayamıyorum . artik kendimi tutamayip agzima geleni söylemekten korkuyorum.
Şuan kafam çok karisik beni terketmişbibirine dönmek zaten kafami yoruyo birde üzerine boyle gereksiz muhabbetleri dinlemek beni çileden cikariyor.
Ne yapacagimi bilmiyorum evlilik var gundemizde ama sicak bakmiyorum çünkü aklimda bir sürü soru var
Lütfen siz söyleyin;
Ben susmaya devam mi edeyim yoksa karsima alip bu konuşmaya devam mi edeyim?
yani yengesiyle cok samimilerse, takdir ettigi biri ise, lafin icinde ondan ornek vermesi cok abes degil.. simdi bsy dersen, senin bunu sorun etmen cok sacma gelebilir ona.. ne bileyim, anlamak lazim..