erkek arkadaşım ve yeni bir kriz..

homesweethome3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2013
2.994
1.324
158
36
Merhaba kızlar hergün yeni bi krizle karşınızdayım..3,5 aylık bir sevgilim var.Birkaç hafta önce okulumdan birisi fb tan mesaj atmıştı beni tanımak istediğine dair, bunuda erkek arkadaşım görmüştü gayet kibar bir dille cevap vermişti.Neyse o olay öyle kapandı.Dün akşam yine bakınıyodum nette bianda mesaj geldi,yine aynı kişi..sürekli beni görüp acı çektiğini, duygularına hakim olamadığını bide iyi bayramlar demiş,bende bu sefer erkek arkadaşımı karıştırmadan cevap verdim sonra erkek arkadaşıma söyledim böyle böyle diye oda girmiş okumuş konuşmaları..Sonra bianda bana sinirlendi neymiş efendim ben ona haber vermemişim ona söyleyip karışmıcakmışım o halletmeliymiş baya bi atıştık..Bende son zamanlarda ilgisizliginden yakınıyorum.Sen yoksunki dedim.Siniri bianda arttı demekki ben olmayınca başkalarıyla konuşcaksın güvenimi yitirdin ayrılalım dedi baya bi kızdı..Çocuga verdigim cevapta şuydu:erkek arkadaşımın yerine koy kendini lütfen rahatsız etme beni tarzı bi mesajdı..Sonra bu sabah uyandım fb mu dondurmuş şifresinide degiştirmiş çocugada kendisinden cevap yazmış senin yüzünden homeostasın özgürlügünü kısıtlıyorum huzurumuzu bozuyosun diye..Ve benimle konuşmak istemiyor ne yapmalıyım sizce?

Böyle rahatsız eden insanlara hiç cevap vermemek en güzeli bence
ama sevgilin çok abartmış sonuçta anlatmışsın ona.bir de böyle mesaj atan kişiler engellenmiyormu kullanmadığım için bilmiyorum da.

Çok İlginç aynı şey onunda başına gelebilirdi biraz empati yapmasni söyle. Sana sormadan dondurmasi ve şifreni değiştirmesi ayrı bi olay. Yani çok uzun süreli iliskilerimde biz de sifremizi veriyorduk ama sana sormaliydi.

Sen dışarda bu adamla gorusmedin muhtemelen bu dvranislari haketmiyorsun. Biraz sakin olgun davranmasını iste. Değismezse de ben olsam bu kadar kısıtlayan anlamadan dinlemeden aşıp kesen biriyle hayatıma devam etmezdim

Sevgilinin ilgisizliğini bu tartışmada dile getirmeseydin keşke. İkisi farklı konular. Büyük ihtimalle bu yüzden çok kızgın size.

Direk engelleyebilirdin ne gerek var cevap vermeye? Ben olsam ben de sinirlenirim hakli bi sekilde kizmis. Ayrilmak ustiyorsa ndden facebook sifreni degistirip sana soylemiyor? Madem ayrildinz ozel sosyal aginda ne isi var?

kızma ama bu olayda tek suçlu var oda sensin bu adamları herşeye dahil etmeyin yahu ananmı babanmı kocanmı ,diger adam içinde cevap verdikçe yazıcak ne cevap veriyorsunki engelle gitsin sen rahat o rahat yani en olmadı faceni dondur zaten gereksiz bir uygulama ilgisiz bir adamlada ömrünü heba etme şekerim inan bana değmiyor bu adamlar için

ne hakla facebookunu donduruyor yaw, neden hayatınıza bu kadar hükmetmesine izin veriyorsunuz bu erkeklerin, bence sevgilinin sana değil kendine güveni yok, özgüven eksikliği var yani
sende de hata var, ne diye söylüyorsun ki çok ciddi bişey olmadıkça, kendin halletmişsin işte, kıskançlık seviyesini biliyorsundur az çok, ateşe kömür atmışsın

Direk engelleyebilirdin ne gerek var cevap vermeye? Ben olsam ben de sinirlenirim hakli bi sekilde kizmis. Ayrilmak ustiyorsa ndden facebook sifreni degistirip sana soylemiyor? Madem ayrildinz ozel sosyal aginda ne isi var?
Böyle rahatsız eden insanlara hiç cevap vermemek en güzeli bence
ama sevgilin çok abartmış sonuçta anlatmışsın ona.bir de böyle mesaj atan kişiler engellenmiyormu kullanmadığım için bilmiyorum da.
o anda boşluguma denk geldi cevapladım ama cevaplarım rahatsız etme erkek arkadaşım var o tarzdı hep ben engellemeyi bilmiyorum sagolsun o işlere erkek arkadaşım bakıyo ama adresime giremiyorum üstelik konuşmuyo çocuk gibi cezalandırılıyorum

aslında kısıtlayıcı degildir ilk defa bu kadar sinirli görüyorum cevap yazmam çok zoruna gitmiş

Sakinliğini koru sevgilin senle konuşmaya kalkmadan hiç sesini çıkarma hatta ilgisiz davranmasından da yakınma bu sefer bu kız üstüme çok düşüyor ben istemedikçe benden gidemez diye seni kafese attığını sanır

Sevgilinin ilgisizliğini bu tartışmada dile getirmeseydin keşke. İkisi farklı konular. Büyük ihtimalle bu yüzden çok kızgın size.
evet en çok kızdığı şey bu oldu sen beni cezalandırdın dedi şimdide o beni cezalandırıyo konuşmuyo ve adresimi dondurmuş sen yoksunki demem çok zoruna gitti bana güveni azaldı büyük ihtimalle

ilişkinin başında öyle karar almıştık ne olursa olsun söylücektik bende gizli iş olmasın diye söyledim nerden bileyim böyle tepki alacagımı

ilişkinin başında öyle karar almıştık ne olursa olsun söylücektik bende gizli iş olmasın diye söyledim nerden bileyim böyle tepki alacagımı

Iyi de bu gizli sakli bir is degil ki, birisi sana bir seyler demis sen de gereken cevabi vermissin. Yani bu seni ilgilendiren bir mesele, sevgilini ilgilendiren degil. Koskocaman bir insansin, seni rahatsiz eden biriyle/bir durumla basa cikabilecek kapasitedesin, bu cocuk baban mi ki her can sikici durumda ona kosasin? Sevgilin sacmalamis bence.

bilmiyodum canım bu kadar bozulacagını hatta verdigim cevaptan hoşnut olur sanıyodum ters tepti inanamıyorum şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…