erkek arkadaşım ve yeni bir kriz..

Aşırı maço tavırlarda erkek arkadaşın. İlişkinin başında bunları yapan ilerde görüştüğün insanlara, giymine, yatış saatine bile karışır. Evlenince ailenle bile görüştürmeyebilir. Tehlikeli sulardasın bana göre. Hayır yaşı da 25 diyosun çocuk değil ki çocukluk kıskançlıkları diyeyim

önceden o cevap vermişti ben görmemiştim mesajı yine o cevap vermeliymiş o çocugu mutlu etmişim ben cevap vererek..evet şuan küserek tamamen saçmalıyo

iki defa aradım açmadı artık bişey yapmayı düşünmüyorum sanki ben suçluyum ya hayret bişey

bilmiyodum canım bu kadar bozulacagını hatta verdigim cevaptan hoşnut olur sanıyodum ters tepti inanamıyorum şuan

daha yeni yeni tanıyorsunuz birbirinizi, bunlar senin için değerli ipuçları biraz mantıklı ol derim, bu kadarcık şeyden olay yapan yarın neler yapmaz

bu kadar kıskanç davranacagını düşünemedim yoksa söylemezdim aslında hiç maço degildir gayet kibar biri yada ilişkinin başı ben öyle sanıyorum

yaş olmuş 31.. Ben bu genç işi teenage ilişkileri yorumlayamıyorum artık..

fb yı bile fenerbahce sandım..ıkı saat ne olabilir dıye dusundum..face degıl mi onun kısası be yavrum..

iki defa aradım açmadı artık bişey yapmayı düşünmüyorum sanki ben suçluyum ya hayret bişey
Karşısındaki adama bir şey yapamadığı için egosunu sizinle tatmin etmeye çalışıyor maalesef erkeklerin çoğunda var ve kadınlar genelde bu yüzden şiddet mağduru oluyor .

evet en çok kızdığı şey bu oldu sen beni cezalandırdın dedi şimdide o beni cezalandırıyo konuşmuyo ve adresimi dondurmuş sen yoksunki demem çok zoruna gitti bana güveni azaldı büyük ihtimalle

Zaten ilgisiz biri konusmayarak sizi cezalandirdigini soyluyor...

Siz de buna inaniyor musunuz?

Kafasini dinliyor, bu da bahanesi olmus iste...

Cani isteyince 'affedecek' sizi, ustune bir de size 'kurallarima uymazsan boyle olur', mesaji vermis olacak.

İlgili, gercekten seven, kaybemekten korkan erkek boyle bir meseleyi susarak halletmez.

Yazildigi gibi olanlar agirina gitse, sizin onu yetersiz gordugunuzu dusunse direkt bitirir.

Ergenler gibi sosyal paylasim hesabinizi kapatmakla filan ugrasmaz...

Sanal hesaplara el koyan sevgili, nasil bir kompleks, nasil bir egemenlik kurma sevdasiysa artik...

Onun sacma tepkisi onun kabahati ama tavrinizi koymazsaniz da geleceginiz noktanin sorumlusu siz olursunuz...

Bu denli tepenize cikartirsaniz evliyken burada acacaginiz konulari dusunemiyorum...

Arayip ne yapmak istedigini sor. Madem ayrildiniz senin hesaplarina karismasin.

Karşısındaki adama bir şey yapamadığı için egosunu sizinle tatmin etmeye çalışıyor maalesef erkeklerin çoğunda var ve kadınlar genelde bu yüzden şiddet mağduru oluyor .
onada baya mesaj atmış hatta okuluna gelcem yanında durucam falan dedi offf off tam mutlulugu buldum demiştim hergün bişey çıkıyo ya

bilmiyorum normalde 11 de uyuyan kişi dün gece 2 ye kadar benimle tartıştı sabahta yazmış aramış ben uyurken ama şimdi suskunluga çekildi teşekkür ederim dediklerinizi dikkate alıcam

Arayip ne yapmak istedigini sor. Madem ayrildiniz senin hesaplarina karismasin.
o arayana kadar hiçbişey demicem şuan iş yerinde oldugunu biliyorum istese konuşma fırsatı bulur tabi ama susmayı tercih ediyo aklınca cezalandırıyo şimdilik bişey demiyorum eger uzatırsa ben ayrılıcam adresimide isticem

bilmiyorum normalde 11 de uyuyan kişi dün gece 2 ye kadar benimle tartıştı sabahta yazmış aramış ben uyurken ama şimdi suskunluga çekildi teşekkür ederim dediklerinizi dikkate alıcam

Yani?

Normalde 11de uyuyan birinin bu kez 2ye kadar ayakta kalip sizinle tartismasindan ilgisine dair olumlu bir anlam cikarmadiniz umarim.

Cunku oyle olmasi icin normalde erken yatan birinin gece yarisina kadar sizinle gelecek hakkinda konusmak, birlikte vakit gecirmek gibi olumlu seyler yapmasi gerekiyor.

Konunuza donersek...

Ben onun tavrina yerinde tepki gostereceginizi dusunmuyorum, kaldiginiz yerden devam edeceksiniz.

Cunku yaptiginin ne kadar cocukca oldugunu disaridan oldugu kadar net goremiyorsunuz.

İleride ne boyulara varabilecegini, bu tartismanin sınırlarınızı gostermek icin ne buyuk bir firsat oldugunu...

Ustelik sizi hatali oldugunuza inandiracak ve onun degil sizin kaybetme korkunuz artacak.

Oysa tam tersi olmali...

Son düzenleme:
Veriyosunuz sifreyi sevgilinize..
Hayatiniza mudahele rtmelerine izin veriyosunuz , yoksa neymis efendim mesaji okudu tartistik..

Ben evliyim ve hic bir sifremi bilmez , bende onunkini bilmem GEREK YOK cunku..
Herkesin kendine ozel bir hayati alani var.
Bide ustune ustun , mesaj atti diye soyluyosun .
Mesaji gordugunde engelle gitsin ..
Neden soyluyosunki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…