- 25 Eylül 2014
- 836
- 2.280
- 408
- Konu Sahibi homesweethome3
-
önceden o cevap vermişti ben görmemiştim mesajı yine o cevap vermeliymiş o çocugu mutlu etmişim ben cevap vererek..evet şuan küserek tamamen saçmalıyoIyi de bu gizli sakli bir is degil ki, birisi sana bir seyler demis sen de gereken cevabi vermissin. Yani bu seni ilgilendiren bir mesele, sevgilini ilgilendiren degil. Koskocaman bir insansin, seni rahatsiz eden biriyle/bir durumla basa cikabilecek kapasitedesin, bu cocuk baban mi ki her can sikici durumda ona kosasin? Sevgilin sacmalamis bence.
iki defa aradım açmadı artık bişey yapmayı düşünmüyorum sanki ben suçluyum ya hayret bişeySakinliğini koru sevgilin senle konuşmaya kalkmadan hiç sesini çıkarma hatta ilgisiz davranmasından da yakınma bu sefer bu kız üstüme çok düşüyor ben istemedikçe benden gidemez diye seni kafese attığını sanır
bilmiyodum canım bu kadar bozulacagını hatta verdigim cevaptan hoşnut olur sanıyodum ters tepti inanamıyorum şuan
bu kadar kıskanç davranacagını düşünemedim yoksa söylemezdim aslında hiç maço degildir gayet kibar biri yada ilişkinin başı ben öyle sanıyorumAşırı maço tavırlarda erkek arkadaşın. İlişkinin başında bunları yapan ilerde görüştüğün insanlara, giymine, yatış saatine bile karışır. Evlenince ailenle bile görüştürmeyebilir. Tehlikeli sulardasın bana göre. Hayır yaşı da 25 diyosun çocuk değil ki çocukluk kıskançlıkları diyeyim
ne yapacagımı şaşırdım onun aramasını beklicem ayrılalım diyosada karşı çıkmamdaha yeni yeni tanıyorsunuz birbirinizi, bunlar senin için değerli ipuçları biraz mantıklı ol derim, bu kadarcık şeyden olay yapan yarın neler yapmaz
Karşısındaki adama bir şey yapamadığı için egosunu sizinle tatmin etmeye çalışıyor maalesef erkeklerin çoğunda var ve kadınlar genelde bu yüzden şiddet mağduru oluyor .iki defa aradım açmadı artık bişey yapmayı düşünmüyorum sanki ben suçluyum ya hayret bişey
evet en çok kızdığı şey bu oldu sen beni cezalandırdın dedi şimdide o beni cezalandırıyo konuşmuyo ve adresimi dondurmuş sen yoksunki demem çok zoruna gitti bana güveni azaldı büyük ihtimalle
haha güldürdünüzyaş olmuş 31.. Ben bu genç işi teenage ilişkileri yorumlayamıyorum artık..
fb yı bile fenerbahce sandım..ıkı saat ne olabilir dıye dusundum..face degıl mi onun kısası be yavrum..
e büyük muşsun birde..yasadıkların çok çocukça dıyım o halde..evet beni çok sinir etti ben 24 o 25 yaşında
o anda boşluguma denk geldi cevapladım ama cevaplarım rahatsız etme erkek arkadaşım var o tarzdı hep ben engellemeyi bilmiyorum sagolsun o işlere erkek arkadaşım bakıyo ama adresime giremiyorum üstelik konuşmuyo çocuk gibi cezalandırılıyorum
onada baya mesaj atmış hatta okuluna gelcem yanında durucam falan dedi offf off tam mutlulugu buldum demiştim hergün bişey çıkıyo yaKarşısındaki adama bir şey yapamadığı için egosunu sizinle tatmin etmeye çalışıyor maalesef erkeklerin çoğunda var ve kadınlar genelde bu yüzden şiddet mağduru oluyor .
bilmiyorum normalde 11 de uyuyan kişi dün gece 2 ye kadar benimle tartıştı sabahta yazmış aramış ben uyurken ama şimdi suskunluga çekildi teşekkür ederim dediklerinizi dikkate alıcamZaten ilgisiz biri konusmayarak sizi cezalandirdigini soyluyor...
Siz de buna inaniyor musunuz?
Kafasini dinliyor, bu da bahanesi olmus iste...
Cani isteyince 'affedecek' sizi, ustune bir de size 'kurallarima uymazsan boyle olur', mesaji vermis olacak.
İlgili, gercekten seven, kaybemekten korkan erkek boyle bir meseleyi susarak halletmez.
Yazildigi gibi olanlar agirina gitse, sizin onu yetersiz gordugunuzu dusunse direkt bitirir.
Ergenler gibi sosyal paylasim hesabinizi kapatmakla filan ugrasmaz...
Sanal hesaplara el koyan sevgili, nasil bir kompleks, nasil bir egemenlik kurma sevdasiysa artik...
Onun sacma tepkisi onun kabahati ama tavrinizi koymazsaniz da geleceginiz noktanin sorumlusu siz olursunuz...
Bu denli tepenize cikartirsaniz evliyken burada acacaginiz konulari dusunemiyorum...
o arayana kadar hiçbişey demicem şuan iş yerinde oldugunu biliyorum istese konuşma fırsatı bulur tabi ama susmayı tercih ediyo aklınca cezalandırıyo şimdilik bişey demiyorum eger uzatırsa ben ayrılıcam adresimide isticemArayip ne yapmak istedigini sor. Madem ayrildiniz senin hesaplarina karismasin.
bilmiyorum normalde 11 de uyuyan kişi dün gece 2 ye kadar benimle tartıştı sabahta yazmış aramış ben uyurken ama şimdi suskunluga çekildi teşekkür ederim dediklerinizi dikkate alıcam
O zaman bırak ne yaparsa yapsın,hiç karışmaonada baya mesaj atmış hatta okuluna gelcem yanında durucam falan dedi offf off tam mutlulugu buldum demiştim hergün bişey çıkıyo ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?