- 17 Ağustos 2017
- 245
- 326
- 53
- 28
- Konu Sahibi troyofhelenn
kızlar erkek arkadaşımda 4 gündür bir haller var. geçen hafta çarşamba akşamı gayet güzel görüntülü konuştuk şakalar espriler aramız çok iyiydi kapattık uyuduk perşembe sabah ne olduysa Günaydın yazdı sadece. normalde Günaydın aşkım der hep. neyse takılmadım. o gün de arkadaşımla buluşacaktım. ne aradı ne sordu telefonlarımı açmadı. mesajlarımı cevapsız bıraktı. akşam tekrar aradım eve dönerken meşgul çalıyor. aramaları engellemiş. sonra mesaj attı "ben iyi değilim, moralim bozuk. konunun senle hiçbir ilgisi yok. seni seviyorum. biraz kendi halimde kalmak istiyorum." diye. ben de tamam dedim ama içimde hep kötü bi his vardı. ne kadar söylediysem de anlatmadı bana ne olduğunu. ben senin sevgilin değil miyim bana anlamayacaksın da kime anlatacaksın dedim. her şeyi dedim ama fayda yok. anlatmıyor. bugün sabahtan beri hiç yazmadı. yine önceki günler bir iki kelime yazdı Günaydın dedi. napıyorsun dedim. ales vardı bugün ona bile gitmemiş. tüm gün evde maç izliyor Twitter a bakıyor. ne oluyor kızlar ne yapmalıyım bana bi akıl verin. aramıza soğukluk giriyor böyle yapma diyorum. beni sık boğaz etme diyor
Edit: Son durum 6. sayfada...
Edit: Son durum 6. sayfada...
Son düzenleme: