erkek arkadaşım

Aynısını yaşadım asla da ihtimal vermezdim. Genelde bu yorumdaki gibi oluyor. Ama ne olur ne olmaz üstüne düşmeden bekleyin biraz derim. Derdi varsa eninde sonunda anlatır. Başka kız iması yaparsanız da sizi suçlu bulur. Ben olsam konuşmak istersen yazarsın seni sık boğaz etmek istemiyorum fln tarzı bişey yazar serbest bırakırdım dönerse sizindir :KK70:

Ben de ihtimal vermiyordum 3 senelik bir iliskiydi ve bana baya aşikti ustelik ve ilişki suresi icinde en ufak falsosu olmamisti. Kendimden cok guvenirim derdim ama cocuk akli tabi o zamanlar kucuktum ben baya. 😂

Ben de ihtimal vermiyordum 3 senelik bir iliskiydi ve bana baya aşikti ustelik ve ilişki suresi icinde en ufak falsosu olmamisti. Kendimden cok guvenirim derdim ama cocuk akli tabi o zamanlar kucuktum ben baya. 😂
Benimki de 2 yıllıktı ve komik olan ayrılmıştık barışmak için aylarca uğraştı. Barıştık 2 gün sonra soğuk davranmaya başladı, sorunları vardı güya. Ben de saf saf onu bekledim sıkboğaz da etmedim. Bi süre sonra saçma sapan bişeyi bahane edip terk etti. Bi hafta sonra başka kızla sevgili oldu. Meğerse benimle barışmaya çalışırken o kızla da flörtleşiyomuş :))))

Benimki de 2 yıllıktı ve komik olan ayrılmıştık barışmak için aylarca uğraştı. Barıştık 2 gün sonra soğuk davranmaya başladı, sorunları vardı güya. Ben de saf saf onu bekledim sıkboğaz da etmedim. Bi süre sonra saçma sapan bişeyi bahane edip terk etti. Bi hafta sonra başka kızla sevgili oldu. Meğerse benimle barışmaya çalışırken o kızla da flörtleşiyomuş :))))

Bazisi emin olmadan tutundugu dalı birakmiyor cunku o kizla olamazsa seninle devam edecekti boş kalmamak icin. Bizde ayrilik filan yoktu ortada sorun bile yoktu oyle yapmaya basladiginda :)

Bazisi emin olmadan tutundugu dalı birakmiyor cunku o kizla olamazsa seninle devam edecekti boş kalmamak icin. Bizde ayrilik filan yoktu ortada sorun bile yoktu oyle yapmaya basladiginda :)
sizinki daha büyük şok olmuştur. Bizim durumda muhtemelen elde edince değersizleştim, diğer kızı da terk etmiş sonra. Düzgün kişilerle karşılaşırız artık umarım..

ayy okurken geçmişe gittim.birkaç arkadaş daha yazmış benim de başıma aynısı geldi hem de 2 defa! başkası var hayatından da seni göndermeye bahane arıyo.

Şimdi dünyanın binbir türlü hali var. Sevgiliniz ne yaşAdı bilemiyoruz. Gerçekten sorunu olabilir. Ona biraz zaman tanıyın. Belki çok kötü bişey atlattı. Ona destek olmaya çalışın. Anlatacak duruma gelene kadar anlatmasın. Hiç anlatmazsa yine sıkıştırmayın.

Yalnız içinize bir kurt düşmüş olabilir. Ayrılmak falan mı istiyor acaba. Siz konuştunuz mu bu durumu. Çok düşük ihtimalle de olsa bunu da düşünmek lazım. Yani aslında bir sorunu olmayadabilir.

Vay be belki benim eski manita da başkasıyla aldatmıştır beni. Sorduğumda gerçekten böyle mi düşünüyorsun diye sorup avel avel bakmıştı. En yakın arkadaşından hoşlandığından şüpheleniyordum hala öğrenemedim asıl sebebini. Ama o sıralar çok üzülüp çok fedakarlık yapmıştım bence sen sadece köşene çekil bekle baktın oluru yok ayrıl

Eğer ales'e girmiş olsaydı derdim ki muhakkak hayatında başka biri var ama ales'e girmemiş olması bence başka sorunları olduğunun göstergesi. Böyle erkekler var. Kızın derdini dinleyip sonra da "kendi dertlerimle seni sıkmak istemiyorum" diyerek insanı çıldırtan. Bence çok sıkma. Hayatında başkası varsa ve pasif biriyse, ayrılamıyorsa geçmiş olsun ama böyle dertli olup içe kapanan çok erkek var.
Bence yalandır o da belki de girdi ama girmedim dedi

Bana bu söylense alınırım.benim anlatmak bile istemeyeceğim bir derdim var ve karşımdaki yok aşkım cicim yazmadın yok aramıza soğukluk girer hala neyin peşinde. Lütfen biraz uzaktan bakın duruma.kendinizi de karşıdakini de bunaltmayın.bir yandan da şu var, siz yakınlığı her şeyi ama her şeyi paylaşmak olarak görüyorsanız ve karşınızdaki böyle düşünmüyorsa bu da bir uyumsuzluktur.

Bana bu söylense alınırım.benim anlatmak bile istemeyeceğim bir derdim var ve karşımdaki yok aşkım cicim yazmadın yok aramıza soğukluk girer hala neyin peşinde. Lütfen biraz uzaktan bakın duruma.kendinizi de karşıdakini de bunaltmayın.bir yandan da şu var, siz yakınlığı her şeyi ama her şeyi paylaşmak olarak görüyorsanız ve karşınızdaki böyle düşünmüyorsa bu da bir uyumsuzluktur.
Haklısınız ama bu erkekler arasında çok bilindik bir ayrılma bahanesi. Konu sahibi şüphelenmekte haklı gibi geldi

Genelde ayrılacakları zaman böyle yapıyorlar..kendileri söyleyemiyorlar ayrılalım diye sizi bezdiriyor yoruyor sonra siz artık dayanamayıp ayrılıyorsunuz..o melek olarak kalıyor..süper taktik !

Back
X