erkek arkadaşım

Ayrılığı kabul edin yolunuza bakın. Sebebi ne olursa olsun, sizi şu anda yanında istemiyor. Eğer bir gün dönerse düşünürüsünüz. Şu anda neden aramayın, üzülürsünüz.

bu yaz basimiza bir is geldi dolandirildik cok buyuk bir mebla
inaninkii biriyle konusmak dertlesmeyi birakin ne uyudugumdan anladim ne yedigimden ictigimden
kesin oyle olmustur diyemem ama hayat bu insanin basina hersey geliyor bu kadar ustlemenizi anlamiyorum
cok yakin arkadaslarim var onlarada hicbisey soylemedim herkesten herseyden her ortamdan uzaklastim hala da oyleyim
birakin nefes alsin kendiyle hesaplassin

Burclara ekstra ilgim vardir evlenmeden önce coğu flortumde Aslandi .Gercekten seytan tuyleri var surekli pohpohlanmak ve ilgi istiyorlar surekli disarda aktif zaman gecirmek sosyallesmek istiyorlar aslanlarin egolurda coktur herseyden once hep bir ben der son sozu ben soyleyim ben karar veriyim yetki onda olsun ister .Asla elestiriye gelemez ,asiri gururludur bir kustumu kac gun hafta konusmaz ama sadiktir ve acik sozludur bence ayrilmak istese felan bu bahaneye basvurmaz en kotu ihtimal gecmiste yasadiğiniz bazi kavgalari konulari one surerdi bence gercekten uzucu bir olay yasamis ve tek basina atlatmak istiyor yoksa ayrilmak isteyen 2 dk bir bahane bulur ayrilir icinizi ferah tutun birkac gun storyde eglenceli seyler paylasin gezin eğlenin eğer ayrilmak istese bahane bulsa insani ic guduyle direk buradan vurur deneyin derim..
Aslan burcu erkekleri kadar adi yaratıklar yok bence evet ilişki süresince sadıktır ama gözüne başka birini kestirince karşısına alıp pat diye ayrılmak istediğini söyler evet aşırı dürüsttür ama canın yanarmı yanar ilk peşinden öyle koşar ki öyle aşık görünürki asla inanmayın attıkları tekme çok fenadır çok iyi oynarlar asla güvenilmeyecek erkeklerin başında gelir bana göre Aslan burcu erkekleri kadınları süperdir ama çoğu kadın arkadaşım Aslan burcu

Kus yuvadan ucacak gibi.. kafasi karismis. Kendi halime kalmak istiyorum diyosa bi erkek genelde tehlike canlari caliyor.

Aslan burcu erkekleri kadar adi yaratıklar yok bence evet ilişki süresince sadıktır ama gözüne başka birini kestirince karşısına alıp pat diye ayrılmak istediğini söyler evet aşırı dürüsttür ama canın yanarmı yanar ilk peşinden öyle koşar ki öyle aşık görünürki asla inanmayın attıkları tekme çok fenadır çok iyi oynarlar asla güvenilmeyecek erkeklerin başında gelir bana göre Aslan burcu erkekleri kadınları süperdir ama çoğu kadın arkadaşım Aslan burcu
Umarim sadece aslan burcu erkegi icindir bu dediklerin😂aslan burcuyumda😂

Back
X