- Konu Sahibi hupsidupsi09
-
Öfff sana yan yana fotomuzu göstereyim ne mal mal yorumlar yapıyonuz aw . Kendisi kel kepçe kulaklı ve şaşımsı illa fiziksel özelliğe bakacaksak dndkdkdkd sadece götünü fazla kaldırdım ve benimle ciddi düşünmüyordu o yüzden göstermedi s.ktiri boktan yorumlar yapma
Yok hassas yerlerime dokunup ayağına kadar götürttü çıldırttı . En sonunda yüz yüze konuşmak için kendini naza çekti . Barışmaya gelmedim konuşmak istiyorum vs dediysem de suan konuşmak istemiyorum yaptı . Yeniden saydım saydım engelledim . Ama o an konuşmak için ayağına gitmiş olmak kapısını çalmak aramak ağlamak beni harap etti sanki o ayrıldı ben terkedilen durumuna düştüm
Ben fiziksel özellige asla deginmeyecektim . Bu özelliklerini görmüyordum çünkü . Ama yukarıda biri o şekilde yorum yapınca yazdım . Ben benimle görünmek istemiyor oluşunu beni beğenmiyor güzel bulmuyora bağlamadım çünkü öyle olmadığının farkındayım. Gelecek görmüyor kısmeti kapansın istemiyor sebep tam olarak bu .Konu sahibi sizde ciddi anlamda duygusal kontrol eksikliği var tahrik oldum kendimi tutamadım demek maalesef bu çok iyi açıklıyor. Siz bu huyunuzu törpülemediğiniz sürece ilişkilerinizde birçok noktada yanlış yaparsınız sınırlarınızı koruyamaz kararlı duramaz ve karşı tarafın her hamlesine gereğinden fazla tepki verir ve başarısız olursunuz.
Bir de yok adam kelmiş yok kepçe kulakmış Bunların konuyla hiçbir alakası yok İstediği kadar kepçe kulak olsun yani Siz istediğiniz kadar güzel olun bir insanın sizi beğenip beğenmemesini yalnızca fiziksel görünüşünüz belirlemiyor .Eminim siz de güzelsinizdir asıl mesele davranışlarınızın karşı tarafta nasıl bir izlenim bıraktığı
İnsanlar çoğu zaman yalnızca fiziksel özellikleri yüzünden değil davranışları nedeniyle karşı tarafın gözünde önce itici hale geliyor sanra basitlesiyor daha sonra da terk ediliyor. Gereğinden fazla taviz vermek sürekli karşı tarafın peşinden gitmek ve her hamlesine karşılık vermek zamanla kişinin gözünde sizi basit ve değersiz gösterir
Siz en başından biraz daha kararlı dursaydınız eminim birçok şey farklı olurdu ama siz onun zırva tahrikleine karşılık verdikçe ve yanlış hamleler yaptıkça adamın egosunu da kendi ellerinizle besleyip resmen tavan yaptırdınız
Şimdi onun sizi neden böyle davrandığının cevabını ararsınız. Bence asıl bakmanız gereken yer karşı taraf değil kendinizsiniz maalesef. Bari bu saatten sonra yanlış bir şey yapma.
Dimi neden ? Çok haklısınız . Ama o an ki ruh hali insana her şeyi yaptırıyor ne yazık ki . Ben de kınadığım ne bok varsa yapmış bulundum. Ben ki bi adamın kapısına gidip aç diye zorlayacağım kapı yumruklayacagım vay anasını satim . Ne kadar düşük hareketler ama yaptım maalesefAboooowwww.
Ay, gerçekten ağzım açık kaldı.
Neden engellediğiniz, iletişimi kestiğiniz kişiyi takip ediyorsunuz. Bırakın ne paylaşırsa paylaşsın.
Evine gitmek, kapıda beklemek ne demek.
Sessiz kalıp kapatın bu konuyu. Asla iletişime geçmeyin.
Dimi neden ? Çok haklısınız . Ama o an ki ruh hali insana her şeyi yaptırıyor ne yazık ki . Ben de kınadığım ne bok varsa yapmış bulundum. Ben ki bi adamın kapısına gidip aç diye zorlayacağım kapı yumruklayacagım vay anasını satim . Ne kadar düşük hareketler ama yaptım maalesef
İşe gidiyorum evet suan tatil bütçesi ayıramam ben de ev kredisi ödüyorum . Çalıştığım da bi sınav var neyse bakalım 1 hafta 10 güne unuturum zaten . Keşke daha önceki ayrılıkta bana yeniden yazdığında hiç iletişim kurmamış olsaydımBu kınamak, düşük hareketler değil. En kısa zamanda bir psikiyatrist randevusu alın. Öfke kontrolünüz yok, çileden çıkmışsınız. İzin alın çalışıyorsanız, şehir dışına tur tatil ayarlayın. Bir kendinize gelin. Evde boş boş durmayın daha kötü olursunuz
O sessiz dursa beni dürtmese ben yine 10 güne tamamen siler unuturdum . Şimdi engelledim suanlık sessiz . Tahrik ederse cevap vermek yerine sessiz kalacağım baktım çok tahrik ediyor bende iletişim kurmadan aynısını yaparım
bende iletişim kurmadan aynısını yaparım
Bi platformda hesaplarımız var oradan görebiliyoruz yazıp ettiklerimizi . Oradan tahrik etmişti zaten . Yani bakma etme gibi bi olay olmuyor insan girip bakıyor ne yazmış diye . Yine aynı tahriklere girerse ona asla yazmayacağım ne bok yerse yesin artık yeterEngellediğiniz, paylaşımlarını görmediğiniz bir kişi sizi nasıl tahrik edecek? Yok sayacaksınız bu kadar basit. İletişim kurmadan aynısını yaparım ne demek. Hala yaptığınızın, bulunduğunuz yanlışın farkında değilsiniz.
Ben fiziksel özellige asla deginmeyecektim . Bu özelliklerini görmüyordum çünkü . Ama yukarıda biri o şekilde yorum yapınca yazdım . Ben benimle görünmek istemiyor oluşunu beni beğenmiyor güzel bulmuyora bağlamadım çünkü öyle olmadığının farkındayım. Gelecek görmüyor kısmeti kapansın istemiyor sebep tam olarak bu .
Tahrik konusunda haklısınız . Ben maalesef ilişki içerisinde ardını önünü düşünmeden olduğu gibi yaşıyorum . O çok taktiksel bi insan ve beni de iyi çözmüş birisi . Hassasiyetlerimi çok iyi biliyordu ve orayı güzel kaşıdı . İletişim kurayım diye yaptı istediği de oldu . Günün sonunda egosu toparlanan o oldu
Bi platformda hesaplarımız var oradan görebiliyoruz yazıp ettiklerimizi . Oradan tahrik etmişti zaten . Yani bakma etme gibi bi olay olmuyor insan girip bakıyor ne yazmış diye . Yine aynı tahriklere girerse ona asla yazmayacağım ne bok yerse yesin artık yeter
Bu şekilde bu kişi yine tahrik eder sizi en iyisi yeni bir flörtle konuşun bu ara mümkünse. Diğer adamın duygusal bütün yüklerini bırakın bir kenara ve etkilenmeyin.Bi platformda hesaplarımız var oradan görebiliyoruz yazıp ettiklerimizi . Oradan tahrik etmişti zaten . Yani bakma etme gibi bi olay olmuyor insan girip bakıyor ne yazmış diye . Yine aynı tahriklere girerse ona asla yazmayacağım ne bok yerse yesin artık yeter