- Emoji Skoru
- 2.185
- Puanlar
- 63
- Konu Sahibi hupsidupsi09
Kız fenasın he koptm hahahah. Bunların hepsini ayrı ayrı okuyup yorum yapmışım konu sahibesi olduğunu farkettim sayende. Konuştuğumuza değmez benim için direkt çöp bir ilişki. Kadını neden saklıyor saçmalık ya. İyi bir ilişki olsa burda 82 tane başlık açmazdı zaten ordan pay biçmesi lazım.Aramalarda çıkıyor niye bakamayasin :)
Her konu birbirinden facia
Erkek arkadaşımla sohbet ediyorken konu aşk duygusuna geldi . Daha önce tatilde tanıştığı bir kıza karşı aşk hissettiğini çok sağlıksız ve kontrolsüz bisi olduğunu sevginin daha kıymetli olduğunu söyledi . Bende sordum bana aşık mısın yoksa seviyor musun dedim . Seni çok seviyorum bu daha kıymetli daha sağlıklı dedi . O kıza aşıkmış ama bana değilmiş özetle . Gerçekten kalbim çok kırıldı . Kırıldığımı görünce kendince açıklamalar yaptı . İşte aşık olmak her gün baklava yemek gibi aşırı sağlıksız bi süre sonra bıktıran bi şeyken sevmek sağlıklı ev yemeği yemek vs vs böyle açıklamalar...
- hupsidupsi09
- Yorumlar: 139
- Forum: Bir derdim var
Suan erkek arkadaşım da kalıyorum o uyuyor. Telefonu ortadaydı seytan dürttü bakayım dedim şifreyi bilmiyorum tableti ile aynıdır belki diye tabletin şifresini girdim . Ve sok oldum android telefonda ikinci alan diye bi alan varmış . Orası açık . Yani ben evdeyken orayı açıyor . Daha önce yaptı mı bilmiyorum ama suan fark ettim . Wp falan hiçbisi yok. Asıl alana geçmek için parmak izi istiyor . Suan çok sinirliyim ne gizliyor da böyle yapıyor diye . Uykusundan uyandırıp sormak istiyorum sizce ne yapayım
- hupsidupsi09
- Yorumlar: 57
Aslında biraz zorbalanmak için konu açıyorum . Ben mi abartıyorum bazı şeyleri normali mi bu gerçekten bilmiyorum. Erkek arkadasım meşhur bi spor salonuna başladı adını yazmayım şimdi . Önceden de gidiyordu spor geçmişi var ama bu kadar takmazdım . Salonuna çıkısa giderdim bazen oraya da kız gelirdi ama işte iki üç tane falan . Yıllardır spor yapan biri düzgünce sporunu yapar çıkar . Şimdi bu yeni başladığı salona gittim içeri girmedim kapı önünde çıkmasını bekledim, bana çok kız yok falan demişti ama mübarek ben beklerken Çifter Çifter bir sürü kız girdi . Tribe girdim haliyle . Neyse...
- hupsidupsi09
- Yorumlar: 130
Sertleşme sorunu da varmış bunca şeye rağmen niye devam ediyor anlamıyorum.
Doğum gününde ne yaptı yazmamissin guncelleyecegim demişsin ama yok?
Bak bunda da kekledi seniMerhaba yorumlarınızı çok merak ettiğim bi konu ile karsısınızdayım . Sekiz dokuz aylık arada üç ay ayrı kalmalı bi ilişkim var . Daha çok boşandıktan sonra kendimi yeni bir ilişkide görme niyetiyle başladığım hatalarımı kusurlarımı düzeltmeye çalıştığım bir ilişki . Ancak yaşadığım son olay kafamı çok kurcalıyor . Beraber vakit geçirdiğimiz bi esnada bana bir şey göstermek için wp ye girdiğinde en üstte bir kız gördüm . Gördüğümü fark edince ekranı kendisine çevirdi direkt . Tabi ki işkillendim bu hareketinden ve sorguladım. Konuşma ekranını açıp göstermesini istedim . Üniversiteden...
- hupsidupsi09
- Yorumlar: 96