merhaba arkadaşlar. 2 yıllık bir ilişkim var. erkek arkadaşımla okul durumlarından dolayı farklı şehirlerde yaşıyoruz. aramız iyi aslında benim yaşadığımız birtakım geçmişte kalan olaylardan dolayı güven problemim var.bu sebeplerden son zamanlarda çok sık tartışıyoruz hemen kızıyorum kıskanıyorum, herşeyden şüphe duyuyorum. o sağolsun bunlar olduğunda anlayış gösterip beni alttan alıyor özürler diliyor bazen birşey yapmasa bile. fakat şöyle birşey var örneğin geçen gün tartıştık facebook şifrelerimizi değiştirdik ikimizde sinirden. barıştık birkaç saat içinde ama ben çatladım günlerce facebook şifresini öğrenmek kimlerle konuştu bakmak için.. istesem şifresini hemen verirdi ama ben istemedim meraklı gibi olmak paranoyak görünmemek için 3-4 gün. o ise sanki herşey yolunda gibi ne şifremi istedi ne bişey beyefendi maşallah. sanki ilgisiz bilmiyorum normal konuşuyoruz ama istemiyor şifremi sonra eskisi kadar kıskanç değil bazı konularda . ve bu durum beni çileden çıkartıyor tam herşey yolunda diyorum bu hareketleri binde soru işaretleri yaratıyor. eskiden kıskanır önemser faceboook gibi sosyal paylaşım site şifrelerimi hemen ister açar bakardı vs. şimdi yok. birşey desemkızsam tamam aşkım canım falan diyor ben seni önemsemiyorum desem tamam sevgilim vs diyor ve ben iyice sinirleniyorum nasıl aşabilirimbu durumu benden mi kaynaklı acaba sorun.benimmi ruh sağlığım bozuldu anlamıyorum. :\
Son düzenleme: