• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek arkadaşım

sevil14

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2012
316
4
46
Bolu
merhaba arkadaşlar. 2 yıllık bir ilişkim var. erkek arkadaşımla okul durumlarından dolayı farklı şehirlerde yaşıyoruz. aramız iyi aslında benim yaşadığımız birtakım geçmişte kalan olaylardan dolayı güven problemim var.bu sebeplerden son zamanlarda çok sık tartışıyoruz hemen kızıyorum kıskanıyorum, herşeyden şüphe duyuyorum. o sağolsun bunlar olduğunda anlayış gösterip beni alttan alıyor özürler diliyor bazen birşey yapmasa bile. fakat şöyle birşey var örneğin geçen gün tartıştık facebook şifrelerimizi değiştirdik ikimizde sinirden. barıştık birkaç saat içinde ama ben çatladım günlerce facebook şifresini öğrenmek kimlerle konuştu bakmak için.. istesem şifresini hemen verirdi ama ben istemedim meraklı gibi olmak paranoyak görünmemek için 3-4 gün. o ise sanki herşey yolunda gibi ne şifremi istedi ne bişey beyefendi maşallah. sanki ilgisiz bilmiyorum normal konuşuyoruz ama istemiyor şifremi sonra eskisi kadar kıskanç değil bazı konularda . ve bu durum beni çileden çıkartıyor tam herşey yolunda diyorum bu hareketleri binde soru işaretleri yaratıyor. eskiden kıskanır önemser faceboook gibi sosyal paylaşım site şifrelerimi hemen ister açar bakardı vs. şimdi yok. birşey desemkızsam tamam aşkım canım falan diyor ben seni önemsemiyorum desem tamam sevgilim vs diyor ve ben iyice sinirleniyorum nasıl aşabilirimbu durumu benden mi kaynaklı acaba sorun.benimmi ruh sağlığım bozuldu anlamıyorum. :\

Son düzenleme:
e iyi işte, zaten normali bu
ne diye istiyonuz ki facebook şifrenizi falan, ne gerek var,
kaç yıllık evliyim ne faysbook şifresine ne mailine ne de telefonuna bakarım
o da bakmaz

e iyi işte, zaten normali bu
ne diye istiyonuz ki facebook şifrenizi falan, ne gerek var,
kaç yıllık evliyim ne faysbook şifresine ne mailine ne de telefonuna bakarım
o da bakmaz

bence de normali bu evlenmeden önce facebook falan hepsini kapattık sevglili olduk biz böyle sıkıntılarımız olmadı.. arkadaşın güven sıkıntısı var anladığım kadarıyla ama böyle yapmaya devam edersen sevgilini kaybedersin

Sana güveniyordur tanıdıkça,illa hır gür mü çıkarması lazım..biz kızlar iyilikten de anlamıyoruz..:1::1:

bence de normali bu evlenmeden önce facebook falan hepsini kapattık sevglili olduk biz böyle sıkıntılarımız olmadı.. arkadaşın güven sıkıntısı var anladığım kadarıyla ama böyle yapmaya devam edersen sevgilini kaybedersin

ama benim güven sıkıntım var ciddi anlamda ve yapım gereği hemen atlatamam ben bunu. ayrıca ne kadar seversem seveyim kaybedeceğim diye duygularımı yansıtmamazlık yapamam.

ama benim güven sıkıntım var ciddi anlamda ve yapım gereği hemen atlatamam ben bunu. ayrıca ne kadar seversem seveyim kaybedeceğim diye duygularımı yansıtmamazlık yapamam.

hayır zaten bakış açın yanlış tümden
yansıtmazlık yap demiyoruz ki
kafa yapını değiştir diyoruz

böyle giderse hayatınızı zehir edersiniz
demedi demeyin

şunu unutma eğer sen karşındaki adama güvenmiyorsan yani sana o güveni vermiyorsa ve içinden seni aldatmak geliyorsa adam herşeyi yapar ruhun duymaz
o şifreyi verir başka hesap açar yine yapar
güvensiz sevgi hastalıklı sevgidir
güvenirsin o yine aldatır o ayrı konudur ama güvenin olmadığı hiçbir ilişki normal değildir yıpratır
hele bu face şifresi vermeler falan ergenler tarafından yapılır benimde evlenmeme 1ay kaldı bi kere bile sormamışımdır şifreyi o da bana sormaz

kıskanmadı diye dert eden kızları hiç anlamadım anlayamayacağım da...
facebook konusunda da doğru olan şifre vermemektir, neden dersen sana verir şifresini gider başka face hesabı açar senden gizli, sen uslu duruyor sanırsın :6:
ne yaparsan yap niyeti bozmuş adamı engelleyemezsin...

Guven sorunu yasiyorsan bu sevgilinin degil senin cozmen gereken bir dert
Cunku sebep senin gecmisin
Erkek arkadasinin gecmisi olsa kiskan kiz haklisin ama bu onun derdi degil
Cozum sende yani
2 yil bir insani tanimak guvenip guvenmemeye karar vermek icin ideal bir sure
Beyninde kiskancligi bitirmezsen bir sure sonra iliskin cikmaza girer
Suni gundemlerle kiskancliklar yaparsan en cok kendini uzersin

kıskanmadı diye dert eden kızları hiç anlamadım anlayamayacağım da...
facebook konusunda da doğru olan şifre vermemektir, neden dersen sana verir şifresini gider başka face hesabı açar senden gizli, sen uslu duruyor sanırsın :6:
ne yaparsan yap niyeti bozmuş adamı engelleyemezsin...

aynen katılıyorum güven çok önemli erkek arkadaışınızında bi hayatı var bırakın istediği gibi davransın ki sizde onun gerçektn anlamaya çalışın sonra tepki verin

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Back
X