erkek arkadaşım. ..

nurefsanturgay

Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2013
78
3
6
35
Çorum
Slm kizlar. Benim 9aylik bi ilişkim var. Ara ara buraya yazıyorum kafama takilanlari. Sizlere danışmak fikir almak inanin çok iyi oluyor.

Evlenmeyi düşledigim adam. Annemle tanisti Seviyorum ben onu . Ama son günlerde bi sorun var ve çözemedim.

Şimdi bi sorum var sizlere.
Erkek arkadaşım benim geçmişimi çok araştırıyor. Ve her tartışmamzdan sonra mesela ben facebook ta bi erkeğin fotoğrafna yıllar önce bi yorum yapmışim ve bunu başıma kakıyor. Bi tartışma olunca aramizda eline telefonu alıp araştırma yapıyor. Ve bana link atıyor bunu bana açıklar misin diye ve kuzenimle küçücük kizken yaptığımz bi şey var bi arkadaslik sitesine uye olup eğlencesine yorum yapardık herkese. Ama terbiye sınırlarıni aşmadan eglenirdik. Bu da nerden bulduysa bulmuş bunu . Kizlar benim yaptığım o yorumlar 13 yaşındayken yaptığım yorum. Simdi ise 20 yaşındaym. Üniversite okuyorum. Nasıl o kadar derinlere gidip buluyor anlamıyorum. Kendisi internetten nefret eder. Kabullenemiyor. Defalarca küçücük kizken yaptığım seylerden sorumlu tutma desem de sen benim sevdgimsin eşim olmanı istiyorum Dünün yarının ve geleceğin beni çok alakadr eder diyo. Ama ben bu durumdan çok rahatsız oluyorum.
Sizce bu yaptığı normal mi. Lütfen bana bi yol gösterin. Nasıl tepkiler vermem gerek. Bu ilk değil.

Bence yaptigi hic hos degil. Sonucta sen o yorumlari onu tanimadan onun var oldugunu bilmeden önce yapmissin.onun bilmesi gerek bisey varsa zaten söylerdin degilmi? Bana sana pek güveni yokmus gibi geldi..

Son düzenleme:
Normal değil ...
Ezdirmeyin kendinizi ..
Saçma sapan bu tür konular ile ilgili fazla açıklamalara da girmeyin
Sen bilirsin diyin
Bunun sonu gelmez ..

Hasta mı bu çocuk yaaaa:ssz::ssz:

ezdirme kendini cnm bu yaptıkların kötü bile olsa sonuçta ondan önce yaptığın şeyler onu zerre ilgilendirmez :ssz::ssz:

Slm kizlar. Benim 9aylik bi ilişkim var. Ara ara buraya yazıyorum kafama takilanlari. Sizlere danışmak fikir almak inanin çok iyi oluyor.

Evlenmeyi düşledigim adam. Annemle tanisti Seviyorum ben onu . Ama son günlerde bi sorun var ve çözemedim.

Erkek arkadaşım benim geçmişimi çok araştırıyor. Ve her tartışmamzdan sonra mesela ben facebook ta bi erkeğin fotoğrafna yıllar önce bi yorum yapmışim ve bunu başıma kakıyor. Bi tartışma olunca aramizda eline telefonu alıp araştırma yapıyor. Ve bana link atıyor bunu bana açıklar misin diye ve kuzenimle küçücük kizken yaptığımz bi şey var bi arkadaslik sitesine uye olup eğlencesine yorum yapardık herkese. Ama terbiye sınırlarıni aşmadan eglenirdik. Bu da nerden bulduysa bulmuş bunu . Kizlar benim yaptığım o yorumlar 13 yaşındayken yaptığım yorum. Simdi ise 20 yaşındaym. Üniversite okuyorum. Nasıl o kadar derinlere gidip buluyor anlamıyorum. Kendisi internetten nefret eder. Kabullenemiyor. Defalarca küçücük kizken yaptığım seylerden sorumlu tutma desem de sen benim sevdgimsin eşim olmanı istiyorum Dünün yarının ve geleceğin beni çok alakadr eder diyo. Ama ben bu durumdan çok rahatsız oluyorum.
Sizce bu yaptığı normal mi. Lütfen bana bi yol gösterin. Nasıl tepkiler vermem gerek. Bu ilk değil.
kızlar haklı.bunun sonu gelmez böyle bi adamla evlenilmez.hayatı sana zehir eder...

normal değil tabi saçmalık :41: seneler önce o yokken olmuş bitmiş şeyleri neden kurcalıyo sordun mu beyefendiye? bu yaptığı güvensizlik şüphecilik herşey bence arkana bakmadan uzaklaş bundan eş filan olmaz. yarın öbür gün evlenirsiniz sen şu kadar sene önce şuna selam vermişsin bunu bana açıkla doğruyu söyle diye kavga çıkartır :19:

bence sevgilin, kusura bakma ama, hasta bir adam. bütün bu bilgileri bulması, bulmayı bırak aramaya bile çalışması iğrenç ötesi. ileriyi de düşün derim, böyleleri bencil olur, kendi geçmişine dönüp bakmaz, sadece yargılarlar. benim eşim bana eski sevgilimi bile sormamıştı ilişkimizin başlarında. birkaç kere bahsetmeye çalıştığımda da sessiz kalıp konuyu kapatmayı tercih etmişti. ve bu şu an düşündüğümde çok hoşuma gidiyor. bence sen de konuş, baktın ki aynen devam ediyor, güle güle dersin. :25:

şimdi böyleyse evlenince kendinde her hakkı bulur.Sadece araştırmakla kalmaz,sonu kötüye gider bu durumun.

Bu cocuk senin gecmişinde yasıyor,saglıklı degil.Hatta bu tur davranişların profesyonel yardıma ihtıyac oldugunu dusunuyorum.
Basarılar!

herkesin iyi yada kötü bir geçmişi vardır adı üstünde geçmiş bitmiş açıp konuşmanın bile bi öenmi yok tartışmak laf sokmak yerine saygı duymayı öğrense daha güzel olur

Daha yirmi yaşındasın. Benden sana bir abla tavsiyesi İZİN VERME... Ne bu allah aşkına. Kendisi çok temiz, en bi mükemmel insanmış da sen ona layık mısın diye mi kurcalıyormuş geçmişini. Eğer ona anlatman gereken birşey varsa zaten anlatırsın. İnsanın geçmişi adı üstünde geçmiş ve gitmiş... Seni seviyorsa zaten geçmişte ne yapmış olursan ol seviyordur. Fi tarihindeki bilmemneyi bulup da bunu bana açıklarmısın demek ne demek! Bak daha çok gençsin. Emin ol şimdiden bu tip şeyleri sorun eden adam sana ileride çok çektirir. Aman been çok seviyorum, biz çok iyiyiz falan dersin ama bir kaç yıl sonra emin ol canından bezersin. Bir süre sonra ona niye selam verdin, bununla niye konuştunlar başlar... Sonra niye beş dakika geç kaldın, telefon niye iki defa çaldı da üçüncüde açtın diye devam eder. Bir de bakmışsın ki prangalı köle olmuşsun.

13 yaşındayken ben de radyoyu arayıp parça istemiştim acaba sevgilim bulup başıma kakar mı :))

bu ne ya arkadaşım sevgiline söyle önce kendine sonra da sana güvensin

Ben bu çocuğu sevmedim durup duruken seni üzmesi hoş değil evlenilecek tip değil yarinde seni evde eleştirir bazı tipler bu şekilde mutlu oluyor , sende kendinden şüpheleniyorsun , senin özgüvenini yitirmeni sağlıyor ,
seven insan bunu yapmaz, bu senle oyun oynuyor ve güvenmiyor ,bilesin

Sacmalik , Sevgilin anormal mi ?

Senin gecmisin onu , Zerre kadar ilgilendirniyor .
Bu konuda taviz verme bence .. Onane ya..

dünün yarının alakadar ediyorsa oyle eşeleyerek degil vakit gecirerek zamanla tanıyarak ogrenecek...
bir ara hatırlatsın "temiz kagıdı" da al, parmak izi araştırması da yapsın paşam.

hem kendine aklına, gözüne guvenemiyorsa o adamdan bi halt olmaz onu da soyleyeyim.
evlenseniz yıllaaar sonra en ufak seyde bırbır konusur. ya simdiden sustur ya da bırak git dinleme...

Normal değil...
Sevgilin hasta...
Ve usul usul uzaklaş ondan... Yani sen terketme ama seni terketmesini sağla..
Bir daha da arkana bakma... Allah yardımcın olsun..
:31:

Vay kıro vay.....Dünün,bugünün,yarının onu alakadar ediyormuş.Postmodern keko. Daha çok gençsin,bu adamla evlilik falan düşleme.Her tartışmada eski konuları hesap sorandan hayır gelmez ki bu kadar didikleyende kesin bir pislik vardır.Link atıp "Bana bunu açıklar mısın?" ne demek ya? Cehennemin dibini açıklarım :47: Kesinlikle anormal,hatta tedavi olmalı.Paranoyak/kuşkucu bir kişiliği var.Nerden bulursunuz bu dangozları anlamam.Arkana bakmadan kaç.Git gençliğini yaşa

Son düzenleme:
Yokk artik.. Bi arkadas cok guzel yazmis. Bu adamin, hemde tartismalardan sonra bunlari yapmasiinin nedeni seni ezmek, ozguvenini yitirmeni saglamak, senin ona mahcup olmani istemesi ve sonradinda uzerinde egemenlik kurmak istemesi.. Kisaca 'sen boyle bi kizsin, ben seni boyle kabul etmeye calisiyorum o yuzden cok ses cikarma' mesaji veriyo alttan alttan..

Kac kurtul. Seni seven insan sana bunu yapmaz. Sen yapar miydin bi dusun?

Back
X