erkek arkadaşım. ..

Paranoyaklığın ve güvensizliğin resmi gibi sevgilin.
Kişilik özelliklerinin değişmesi de çok çok çok zor.
Yok ben saçımı süpürge eder, sabırla uğraşırım onu eğitirim diyorsan bilmemem ama birlikteliğini devam ettirirsen zor günler bekliyor seni.

Esim olmani istiyorum, seviyorum diyorsa o zaman size saygi duymayi da bilecek...
Sizi surekli suclar modda, ne kadar rahatsiz edici...
Siz eselemeyi denemeyin, eminim bir dolu sey cikacaktir...
Bu kadar takintili olmasinin baska aciklamasi yok...
Kisi kendinden bilir isi!!!

Normal değil, bir de nasıl başlarsa öyle devam eder. Yani şimdi siz geçmişinizi sorgulamasına izin verdikçe buna devam edecek. Her şeyinize karışır hale gelecek. Kıskanılmak dozunda olduğunda güzel, fazlası insanın canını sıkıyor, bunaltıyor. Bir erkek bu şekilde davranıyorsa için içinde muhakkak güvensizlik oluyor. Bence bunu sevgilinizle konuşun, rahatsız olduğunuzu, size güvenmesi gerektiğini tatlı bir dille anlatın. Taaa 13 yaşındayken yaptığınız yorumu ısıtıp ısıtıp önünüze getirmesine gerek yok, adı üzerinde çocukmuşsunuz. Bence çok ciddi bir sorun değil ama mutlaka çözülmesi gereken bir problem var ortada...

Güldüm açıkçası :1: aaay düşünemiyorum biri benim geçmişime ait şeyleri ortaya çıkarıp ''Bana bunu açıklar mısın'' demesini.Küçüğüm birde 13 yaş diyorsunuz :1: Mantıklı bir açıklaması bile olamaz :26: bence sizde onun geçmişine inin :10:

Back
X