Erkek arkadasim

Itsmebeyzaxo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2015
77
68
88
Merhabalar. 4 senelik iliskim var. Ama artik erkek arkadasimin gercekten beni sevmedigini dusunuyorum. Kullandigi sevgi sozcukleri olsun gecirmek istedigi zaman olsun vs. Bircok sefer sevilmedigimi hissettim. Zaten ayril baris bi iliskiydik son 1 senedir ayrilmamistik. Cok sorunlarimiz oldu. Bu iliskinin sonu olucak adim gibi eminim ya erken yada gec. Bende biran once arama mesafe koyup yasim gec olmadan unutmaya calismak istiyorum. Ama yapim geregi ona cok bagliyim cok alistim hayatımda ki ilk ve tek erkek. Unutmam cok uzun zaman alicak ve cok aci cekicem bunu da biliyorum. Bide ayni unideyiz her gun yanyanayiz bu sene ayrilmam da cok zor olucak ayrilsamda hergun her dk yan yana olmak zorundayiz. Uni 2 deyiz. Sizce bu sene son kez denemelimiyim yoksa bitirmelimiyim. Biraz karisik oldu kusuruma bakmayin

ilkler her zaman karışık çözülmez bi sorundur.
unutma ki hiç kimse vazgeçilmez diğildir _?

bitmesi gerekiyosa biter ilk ve son olarak geçmişte yerini alır .

Merhabalar. 4 senelik iliskim var. Ama artik erkek arkadasimin gercekten beni sevmedigini dusunuyorum. Kullandigi sevgi sozcukleri olsun gecirmek istedigi zaman olsun vs. Bircok sefer sevilmedigimi hissettim. Zaten ayril baris bi iliskiydik son 1 senedir ayrilmamistik. Cok sorunlarimiz oldu. Bu iliskinin sonu olucak adim gibi eminim ya erken yada gec. Bende biran once arama mesafe koyup yasim gec olmadan unutmaya calismak istiyorum. Ama yapim geregi ona cok bagliyim cok alistim hayatımda ki ilk ve tek erkek. Unutmam cok uzun zaman alicak ve cok aci cekicem bunu da biliyorum. Bide ayni unideyiz her gun yanyanayiz bu sene ayrilmam da cok zor olucak ayrilsamda hergun her dk yan yana olmak zorundayiz. Uni 2 deyiz. Sizce bu sene son kez denemelimiyim yoksa bitirmelimiyim. Biraz karisik oldu kusuruma bakmayin

Hayatta sevmek ve sevilmek kadar değerli birşey yok .. Daha çok gençsin .. Sana bunu hissettiremeyen biriyle zamanını harcama ..

Sevgiliyken aynı üniversiteyi mi kazandınız? Ne büyük şans, ama aynı zamanda da şanssızlık...

Sevilmediğinizi, değer vermediğini düşünüyorsanız ilerletmek size acı verir ona değil.

Kararlarim biraz daha netlesti. Sanirim uzatmadan bu konuyu onunla konusup bitiricem.Cevaplariniz icin cok tesekkur ederim.

Kararlarim biraz daha netlesti. Sanirim uzatmadan bu konuyu onunla konusup bitiricem.Cevaplariniz icin cok tesekkur ederim.
Hemen bitirme yaa, uzun ilişkilerde oluyor bazen böyle hisler. Ben de yaşamadım desem yalan olur.
Ama siz tam olarak ne gibi sorunlar yaşadınız?

Hemen bitirme yaa, uzun ilişkilerde oluyor bazen böyle hisler. Ben de yaşamadım desem yalan olur.
Ama siz tam olarak ne gibi sorunlar yaşadınız?
Gecmis sorunlari unutmus varsayalim. Mesajlarda hic bir sekilde duzgun adam akilli cevap vermiyo son bir haftadir. Tamam bencede dogru gibi cevaplar veriyo. Uyurken ben -hani seni cok seviyorum? Demezsem demiyo hic bir sekilde. Unide yan yanayiz ama elinden geldigince ayri geciriyoruz gunu. Bi projemiz var ya birlikteyken olmuyo ayirsak mi gibi cumleler. Cok sasiriyorum cunku hepsi bu hafta icinde oldu. Ya sıkildi yada baska bi sorunu var bilmiyorum. Yarin guzelce konusucam o ne tepki vericek onuda bilmiyorum

Gecmis sorunlari unutmus varsayalim. Mesajlarda hic bir sekilde duzgun adam akilli cevap vermiyo son bir haftadir. Tamam bencede dogru gibi cevaplar veriyo. Uyurken ben -hani seni cok seviyorum? Demezsem demiyo hic bir sekilde. Unide yan yanayiz ama elinden geldigince ayri geciriyoruz gunu. Bi projemiz var ya birlikteyken olmuyo ayirsak mi gibi cumleler. Cok sasiriyorum cunku hepsi bu hafta icinde oldu. Ya sıkildi yada baska bi sorunu var bilmiyorum. Yarin guzelce konusucam o ne tepki vericek onuda bilmiyorum
Bence de konuş bitirmek istediğini söyle. İçindekileri, tüm hislerini söyle. Zaten sen bilirsin tarzında yaklaşırsa doğru karar vermiş olursun. Ama seni kaybetmek istemez de silkelenirse o zaman ayrılma düşüncesini at kafandan bence. Tabi en en en önemlisi senin hislerin.

sevilmediğimden eminsem asla zorlamam.
ama geçici kafa karışıklığı ya da sıkıntılı bi süreçse zaman tanımak lazım.
sizinki ilki gibi.

Arkadaslar ayrildik. Actim konusunu bi sorunumuzmu var gibisinden. Dunden hazirmis zaten iste olmuyoruz artik eskisi gibi degiliz dedi bitti bide surekli benimle ilgili iyi dileklwrde bulundu iste biliyorum seni benim gibi kimse sevmicek yine pisman olucaksin gibi. Simdi de artik okuldayken ayni ortamlarda guclu olmakta sira. Insallah cok kolay atlatirim

Sıkıntılı bi iş cidden dört yıldan sonra böyle neden birden oldu ki? Başka biri olma ihtimali var mı? Yani birden ters giden ne olablr

Back
X