• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşım

castleinthesnow

Better things are coming
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
1.805
1.684
83
En son 7 buçuk gibi konustuk normal, kavga falan olmadı aramızda. Sonra en son bi emoji atmıştım o iletilmedi. İletilmeyince 1 saat geçti telefonla aradım kapalıydı telefonu. Bir süre birkaç kez aradım açmış mı diye ama kapalıydı .Ve hala mesajım iletilmemiş telefonu kapalı.Dışarda da değil evde, çünkü baktım facebooka girmiş. Sinirlendim yani, aynısını yapıyım açmıyım bi süre telefonumu diyorum ama bu da çocukca geliyor. Morali bozuk kimseyle konusmak istemiyor olabilir vs bunu söyleyemez mi ? Ortada herhangi bir sorun varsa bence söylenmeli. Telefonu kapatmak nedir ya, haksız mıyım ?

Durduk yere telefon kapatması pek hayra alamet degil..

Umarim kotu birseyi yoktur..

En son 7 buçuk gibi konustuk normal, kavga falan olmadı aramızda. Sonra en son bi emoji atmıştım o iletilmedi. İletilmeyince 1 saat geçti telefonla aradım kapalıydı telefonu. Bir süre birkaç kez aradım açmış mı diye ama kapalıydı .Ve hala mesajım iletilmemiş telefonu kapalı.Dışarda da değil evde, çünkü baktım facebooka girmiş. Sinirlendim yani, aynısını yapıyım açmıyım bi süre telefonumu diyorum ama bu da çocukca geliyor. Morali bozuk kimseyle konusmak istemiyor olabilir vs bunu söyleyemez mi ? Ortada herhangi bir sorun varsa bence söylenmeli. Telefonu kapatmak nedir ya, haksız mıyım ?
Ne kadar zamandir berabersiniz? Ayni sehirde misiniz?

Kötü bir şey olsa Facebook'a girmezdi diye düşünüyorum ben de korkuyordum bir şey mi oldu diye ama Faceboka girmiş adam.
Hmmm demek face ye girdi.
Bence haklisin kesinlikle sana haber vermesi gerekirdi.
Telefon kapatmak sacma zaten ya cok onemli birsey olsa..
Sana dese suan konusmak istemiyorum lutfen arama mesaj atma gibisinden daha iyi olurdu..

Yanii, düşünmekten kafayı yiyorum böyle durumlarda. Niye böyle yapıyor anlayamadım
İlişkinin başları en güzel zamanlar denir ama bence birbirine alışma dönemi en sıkıntılı dönem,şimdi bu adam böyle yapıyo telefonu kapatıp seni umursamadan facete takılabiliyo bu durum seni etkiliyomu buna karar vermen lazım ben sanırım bu davranışları bana uygun değil diyip ayrılırdım

Ama evde yani şarjı bitse takmaz mı o_O Bir de zaten 3 saatte bir haberleşirdik
Valla bazen bakıyorum kaç saat geçmiş farketmemişim. Şarja da takıyorum açılıyor, bi bakıyorum pin girmemişim diye hat kapalı kalmış saatlerce. Normal geldi bana bilmiyorum

Bilgisayarda facebooku açık bırakmıştır dizi izliyordur telefonunun da şarjı bitmiştir
Fazla iyimsersin falan diyebilirsin ama benim başıma geldiğinden biliyorum
bence bu kadar endişelenme

Bilgisayarda facebooku açık bırakmıştır dizi izliyordur telefonunun da şarjı bitmiştir
Fazla iyimsersin falan diyebilirsin ama benim başıma geldiğinden biliyorum
bence bu kadar endişelenme
Yok canım sürekli çevrimiçi görünmüyor, yani bakıyorum aralıklarla mesela 10 dakika 15 dakika önce aktif oldugu görünüyor. Girip çıkmış yani.

Back
X