• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşım

Yok canım sürekli çevrimiçi görünmüyor, yani bakıyorum aralıklarla mesela 10 dakika 15 dakika önce aktif oldugu görünüyor. Girip çıkmış yani.
Belki bi arkadaşı sürekli arıyodur rahatsız olmuş kapatmıştır
Yani sana haber vermesi gerekirdi tabi ama düşünememiş olabilir
İşkillenmedim ben bir problem olduğunu düşünmüyorum, inşallah yoktur da

Bahane ,sevgilisi ile devamli msj alsan insan o şarjı bitirmez hep dikkatli olur en azından fark edince bilgilendirmesi gerekirdi ,eğer karşısındaki çok değer veriyor olsaydı.

Ayrica dikkatimi cekti.
Bi arkdasin askerdeki sevgilisini denemesine ´gereksiz seyler´ demissiniz.
Oysaki sizde dusunebilirsiniz bunu.
Bu hayatta kimseye guvenmeyin, denemekten zarar gelmez.

Sizin yaşlarınizda sevgililer mesajlasirken şarjım bitiyor şarja takiyorum göremeyebilirim vs dedik hep. Şarj bitmiş ve saatlerce kapalı kalmış olmasının imkanı olmazdı ararsa msj atarsa falan diye.
Eşime göre de benden önceki her sevgilisini aldatırken tel kaparmis ve şarjım bitti demiş :) bende hiç bitmedi şarjı :p

Ulasana kadar millet hep sarji bitmistir dedi ulastiktan ve gercekten sarjinin bittigi ogrenildikten sonra herkes bisey var izlemeye al demeye basladi. Ki ben de aynisini dusundum. Ilginc varliklariz cidden :))

Sizin yaşlarınizda sevgililer mesajlasirken şarjım bitiyor şarja takiyorum göremeyebilirim vs dedik hep. Şarj bitmiş ve saatlerce kapalı kalmış olmasının imkanı olmazdı ararsa msj atarsa falan diye.
Eşime göre de benden önceki her sevgilisini aldatırken tel kaparmis ve şarjım bitti demiş :) bende hiç bitmedi şarjı :p
Aldatma durumu falan yok evdeydi çünkü ayrıca ona güveniyorum güvenmesem zaten sevgili olmazdım :)))

Back
X